Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سید علی محمدی رئیس کانون سردفتران و دفتریاران خراسان رضوی گفت: مصوبه ای در مجلس شورای اسلامی تحت عنوان تسهیل مجوز های کسب و کار مدون شده است که نقد اساسی به این قانون وارد است و آن هم این است که مجلس شورای اسلامی در این قانون تمایزی بین شغل ها در نظر نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شغل ها دو دسته است دسته اول شفل های خدماتی است و دسته دوم هم شغل های تولیدی است؛ در شغل های تولیدی هرچقدر هم شغل ایجاد شود، بازخورد آن به سمت جامعه برمی گردد اگر کشور ما تولیدات مازادی هم داشته باشد می تواند به کشورهای دیگر صادر کند و هرچقدر شغل ایجاد شود افراد در این حیطه بیکار نخواهند بود.

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران خراسان رضوی گفت: اما شغل های خدماتی باید تناسبی با نیازهای جامعه داشته باشند و اگر این شغل ها در جامعه و کشور اشباع شود شغل خدماتی نمی تواند از جایی کسب کار کند و در نتیجه شاهد افزایش بیکاران شاغل در جامعه خواهیم بود.

محمدی گفت: دفاتر اسناد رسمی هم به چنین وضعی گرفتار هستند و منتظر هستند تا مردم برای اسناد خود به آنجا مراجعه کنند؛ در کشور ما دفاتر اسناد رسمی بر اساس نیاز مردم و میزان جمعیت کشور ایجاد شده اند.

او گفت: در این مصوبه اجازه می دهد که هرکس که اطلاعاتش در حد متعادل بود می تواند ایجاد شغل کند و اتفای که می افتد این است که بیکاران شاغل در جامعه افزایش پیدا میکند؛ بیکاران شاغل به مراتب  بیشتر از بیکاران معمولی برای اقتصاد زیان آور است.

نقش اسناد رسمی در قضازدایی

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران خراسان رضوی گفت: بنابر گزارشاتی که به دست ما رسیده است ۷۰  درصد از حجم پرونده های قضایی مربوط به پرونده های ناشی از اختلافات اموال و اتومبیل است؛ مردم به علت سیاست گذاری های اشتباه به تنظیم اسناد عادی رو آورده اند.

محمدی گفت: از طرفی هم تنظیم اسناد عادی باعث افزایش پرونده های قضایی بر حجم بدنه دستگاه قضایی شده است؛ اگر ما بخواهیم در جامعه شفافیت و امنیت قضایی داشته باشیم دولت نه تنها هزینه های مترتب بر سند رسمی را بردارد بلکه می بایست سوبسید برای سند رسمی پداخت کند.

بیشتر بخوانیم

تنظیم اسناد معاملات غیرمنقول در دفاتر اسناد رسمی انجام خواهد شد

وی گفت: بهداشت حقوقی جامعه مستلزم پرداخت سوبسید از سوی دولت برای سند رسمی است اکنون در نظام قانون گذاری کشور ما نهتنها اینچنین نیست بلکه سند رسمی گلوگاه وصول مطالبات از جمله پرداخت مالیات، حق الثبت، مالیات بر ارزش افزوده و به صورت غیر مستقیم مطالبات سایر ادارات است.

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران خراسان رضوی گفت: دفاتر اسناد رسمی از افزایش پرونده های قضایی جلوگیری می کند و این افزایش حجم پرونده های قضایی منجر به بار مالی سنگینی برای دولت می شود.

محمدی گفت: با این حساب مردم با چالش هایی روبه رو می شوند و به تنظیم اسناد عادی روی می آورندکه در برخی اوقات عدم اطلاع مشاورین املاک از نحوه ثبت قراردادها و عدم تسلط آنها به مبانی حقوقی منجر به مشکلاتی برای مردم می شود.

او گفت: اگر ما بخواهیم بهداشت حقوقی متعالی در جامعه داشته باشیم باید هزینه های مترتب بر سند رسمی را کم کنیم؛ سند رسمی لازم الاجرا می باشد و بدون نیاز به احکام اجرا می شود؛ در سند رسمی امکان انکار وجود ندارد در قانون جایگاهیی برای ادعای انکار سند وجود ندارد چراکه امضای افراد به همراه اثرانگشت آنها در سامانه ثبت می شود .

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران خراسان رضوی گفت: تاریخ تنظیم سند رسمی بر خلاف اسناد عادی، قابل دست کاری نیست.

انتهای پیام//ص.ب.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرونده های قضایی بهداشت حقوقی جامعه دفاتر اسناد رسمی دفاتر اسناد رسمی پرونده های قضایی تنظیم اسناد اسناد عادی سند رسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۳۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی

علیرضا قیطاسی در نشستی با حضور کارکنان معاونت حقوقی و وصول مطالبات این بانک، عملکرد مناسب بانک دی در وصول مطالبات غیرجاری را نشان‌دهنده اثربخشی اصلاحات ساختاری در بخش حقوقی دانست. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک دی؛ علیرضا قیطاسی، سرپرست بانک، در نشست بررسی عملکرد معاونت حقوقی و وصول مطالبات، که با حضور معاون، روسای ادارات و کارکنان این معاونت برگزار شد، عملکرد مناسب بانک دی در وصول مطالبات غیرجاری را نشان‌دهنده پیاده‌سازی درست ساختارها در بخش حقوقی، تقویت بدنه کارشناسی و مدیریتی این حوزه و همت جهادی کارکنان در تحقق اهداف دانست.

سرپرست بانک دی در این نشست ضمن قدردانی از عملکرد همکاران معاونت حقوقی و وصول مطالبات گفت: حوزه حقوقی بانک یکی از فعال‌ترین حوزه‌ها در سال گذشته بود که نتیجه فعالیت‌های همکاران این معاونت در شاخص‌های عملیاتی بانک مشهود است.

قیطاسی ضمن قدردانی از حمایت‌های همه جانبه قاضی‌زاده هاشمی، معاون رییس جمهور و رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران و مدیران بنیاد شهید در سطوح مختلف، از بانک دی گفت: با حمایت‌های این عزیزان و برنامه‌ریزی و اهتمام جدی مدیران بانک، در سال گذشته علاوه بر رشد مناسب منابع در نظام بانکی، در واگذاری املاک مازاد، به‌ویژه املاک بزرگ مقیاس و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی و وصول مطالبات غیرجاری عملکرد مناسبی رقم خورد.

سرپرست بانک دی در پایان تأکید کرد: در پیگیری و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی باید از تمام ظرفیت‌های موجود و پتانسیل رؤسای شعب و مشاوران حقوقی استفاده کرد.

در ابتدای این نشست اسماعیل عباسی، معاون حقوقی و وصول مطالبات بانک، ضمن قدردانی از حمایت‌های مدیریت ارشد بانک از اقدامات حوزه حقوقی به ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت پرداخت و تصریح کرد: توجه ویژه مدیریت ارشد بانک به امور حقوقی و وصول مطالبات حاکی از اهمیت استراتژیک این حوزه در تحقق اهداف بانک است.

 وی افزود: در دو سال گذشته با یک برنامه منسجم و مستمر در حوزه‌های مختلف معاونت حقوقی و وصول مطالبات و تلاش همکاران این حوزه شاهد رشد و بهبود مناسبی در وصول مطالبات، پیگیری پرونده‌های دعاوی و حقوقی، برگزاری مزایده‌ها و بهبود تصویر برند بانک نزد مراجع بالادستی بودیم.

در ادامه این نشست مدیر امور وصول مطالبات و املاک تملیکی و رؤسای ادارت ذیل معاونت حقوقی به ارائه گزارش عملکرد پرداختند.

همچنین مدیر امور بازرسی، طرح و برنامه، بین‌الملل و مدیرعامل شرکت دی ایرانیان نیز به بیان دیدگاه‌های خود درباره مسائل مختلف بانک پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخالفان اعتبازدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • صدور اسناد مالکیت برای ۴ میلیون مترمربع از اراضی ملی شهر مهاجران
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت