Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه یکی از سیاست‌های مدیریت شهری ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی است، گفت: در همین راستا طرح ایجاد شبکه خانه موزه‌ها را دستور کار داریم که امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۱ به مرحله اجرا برسد.

به گزارش برنا؛ کسری حسنی سرپرست شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران در مراسم تقدیر از کمیته ملی یونسکو به بهانه ثبت جهانی هنر خوشنویسی ایران که با عنوان "ایران جلوه گاه فرهنگ جهان" در خانه موزه سیمین و جلال برگزار شد، با اعلام این خبر اظهار کرد: شهرداری تهران در رویکرد جدید خود حمایت از امور فرهنگی از جمله توسعه خانه موزه‌ها و فضاهای فرهنگی را در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین ثبت خوشنویسی ایران در یونسکو نیز از جمله موضوعات مهمی است که شهرداری با تمام ظرفیت‌های خود از آن حمایت خواهد کرد.

حسنی افزود: شرکت توسعه فضاهای فرهنگی در راستای تأکیدات شهردار تهران و تحقق شعار "تهران؛ کلانشهر الگوی جهان اسلام" اقدام به برگزاری این مراسم با حضور هنرمندان و جامعه خوشنویسان کشور کرده و افزایش برگزاری این برنامه‌ها در دستور کار ما قرار خواهد داشت.

وی ادامه داد: همچنین برای سال آینده طرح ساخت گذر حکمت را در برنامه‌های خود داریم که در این طرح قرار است یک گذر فرهنگی از خانه جلال تا خانه نیما احداث شود.

سرپرست شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران اظهار داشت: در این دوره با کمک تمام ظرفیت‌های شهرداری، فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی شهر را با کمک هنرمندان توسعه خواهیم داد.

بر اساس این گزارش در ادامه این مراسم ، نایب رئیس انجمن خوشنویسان با بیان اینکه اقدامات خوبی از طریق یونسکو و وزارت میراث فرهنگی در راستای حفظ این هنر اصیل کشور شده است، گفت: هنر خوشنویسی با همه مشکلات و دیجیتالی شدن در زندگی مردم گسترده شده است.

علی اشرف صندوق‌آبادی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۳۷۰ شعبه انجمن در سراسر کشور وجود دارد و هنرجویان و اساتید زیادی در این مراکز فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد علاقه مندان به خوشنویسی در سطح کشور را بانوان تشکیل می دهند خاطر نشان کرد: این قشر محور خانواده ها بوده و می تواند به رشد این هنر کمک کنند.

به گفته نایب رئیس انجمن خوشنویسان ایران، کاربردی شدن خوشنویسی باعث شده هم اینک دوران طلایی این هنر را نظاره گر باشیم.

همچنین رئیس ایکوم ایران(موزه ها) در این مراسم با بیان اینکه خط رابط ویژه حال و گذشته است گفت: تغییرات در زمان به سرعت رخ می دهد که این موضوع بهترین گسست حال و گذشته را نمایان می کند.

احمد محیط طباطبائی افزود: ایران با حفظ خط خود توانسته زمینه حفظ هزاران ساله سرمایه خود را به ارمغان آورد.

بر این اساس در چهارمین روز شانزدهمین نشست کمیته جهانی حفاظت از میراث فرهنگی ناملموس(۲۵ آذرماه) که در محل یونسکو در پاریس و به صورت آنلاین برگزار شد، پرونده برنامه ملی پاسداری از هنر سنتی خوشنویسی در ایران مورد بررسی قرار گرفت و به عنوان هفدهمین اثر میراث ناملموس ایران در فهرست جهانی یونسکو ثبت شد.

در پایان این مراسم هم از اساتید و پیشکسوتان هنر خوشنویسی تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری یونسکو ایران موزه شهرداری تهران خوشنویسی شهردار تهران جهان جامعه فرهنگی و اجتماعی میراث فرهنگی مشکلات خانواده رشد سرمایه پیشکسوتان شهرداری تهران مدیریت شهری شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران خانه موزه موزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۵۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور

امیر رجبی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این یک اتفاق بی سابقه در استان است و برونداد بیرونی آن این است که استان اردبیل به عنوان فرهنگ معروف شود و چهره استان اردبیل را به عنوان یک استان گردشگری در اذهان مردم ترمیم کنیم.

وی خاطرنشان کرد: انتخاب روستاهای دوستدار کتاب در سطح کشور کارکرد اجتماعی و فرهنگی دارد و اگر استان اردبیل بتواند در سال جاری با همکاری نهادها پایتخت کتاب ایران شود قطعا می تواند بار مثبت فرهنگی اجتماعی در استان ایجاد نماید.

رجبی افزود: برنامه ها باید به ‌طور اختصاصی برای پایتخت کتاب طراحی شده و شامل مولفه‌های تناسب‌ با نیازهای محلی، آیین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، تاثیرات پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتاب‌خوانی، اصلاحات بسترهای مطالعه و افزایش انگیزه مطالعه باشد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: استان اردبیل دارای ظرفیت ها و توانمندی هایی است که می تواند به عنوان «پایتخت کتاب ایران» انتخاب شود و در این زمینه باید تمام دستگاه ها و نهادها تلاش خود را در بارگذاری داده ها و فرم های خواسته شده انجام دهند.

رجبی افزود: نهمین دوره انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از سوی دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و ستاد شهرها و روستاهای دوستدار کتاب معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت دستگاه‌ها و نهادهای مختلفی اعم از معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران، سازمان فرهنگی سازمان ملل متحد یونسکو، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان تهران، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، انجمن نویسندگان کودک و نوجوان و نهادهای دیگر برگزار می‌شود.

کد خبر 6094774

دیگر خبرها

  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی استان، از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور
  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • خانه موزه‌ای در تهران که نماد عقل و عشق است
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • محل خانه‌های یک میلیاردی تهران لو رفت!
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است