Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از شناسایی اولین فرد مبتلا به اُمیکرون در استان مرکزی خبر داد.

به گزارش فارس؛ بیمار فردی ۴۶ ساله است که بعد از تشخیص واریانت اُمیکرون آن در اراک توسط انستیتو پاستور ایران به تایید نهایی رسید.

شناسایی نخستین فرد مبتلا به اُمیکرون در اصفهان
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از شناسایی نخستین فرد مبتلا به اُمیکرون در اصفهان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژمان عقدک، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به ورود اُمیکرون به استان اظهار داشت: نخستین مبتلا به اُمیکرون مردی حدود ۳۰ ساله در شهرستان فلاورجان است، این فرد با علامت‌های خستگی و کوفتگی مراجعه کرده و تست کرونای او مثبت می‌شود، به دنبال آن تست اُمیکرون برای او انجام می‌شود، که بعد از ارسال به تهران آن هم مثبت اعلام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این فرد مبتلا به اُمیکرون اما نیاز به بستری نداشته و حال عمومی او خوب است، افزود: تست کرونای همسر این فرد نیز مثبت است که احتمالاً به امیکرون مبتلا باشد.

عقدک با بیان اینکه امروز رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از شناسایی اُمیکرون در اصفهان خبر داد، گفت: تا به حال ۲۶ مورد قطعی ابتلا به اُمیکرون در کشور شناسایی شده، ۱۳ مورد آن مربوط به تهران، ۵ مورد در مشهد و ۵ مورد مربوط به هرمزگان است و مواردی هم در شهرهای بابل و اصفهان گزارش شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان کرد: از امروز با شدت بیشتر ویروس اُمیکرون در استان منتشر می‌شود و بدون شک بیشتر از یک نفر در استان مبتلا به اُمیکرون است.

وی با اشاره به اینکه اصفهان تست‌های اُمیکرون را دارد اما برای تأیید نهایی به تهران ارسال می‌شود، ادامه داد: بیشتر علایم این ویروس مانند سرماخوردگی است که شروع آن با یک گلودرد ساده، سرفه کم، آبریزش بینی، خستگی، تب و بدن درد است.

عقدک با بیان اینکه اُمیکرون سرایت‌زایی بیشتری دارد، انتظار می‌رود با رعایت نشدن پروتکل‌ها در سه تا چهار هفته آینده با اوج امیکرون مواجه شویم، عنوان کرد: توصیه بر تزریق دوز سوم بر اساس در دسترس بودن واکسن اهمیت زیادی دارد، برای مقابله با امیکرون مثل جهش‌های دیگر ویروس کرونا واکسیناسیون به‌ویژه دوز سوم اهمیت زیادی دارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تأکید بر اینکه ۲ تا ۴ هفته طول می‌کشد تا تعداد بیماران سرپایی افزایش پیدا کند، خاطرنشان کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه ماسک زدن، رعایت فاصله اجتماعی، شست و شوی دست‌ها، پرهیز از حضور در محیط‌های جمعی و شلوغ و اگر ناچار به حضور در محیط‌های شلوغ هستیم، تهویه محیط اهمیت زیادی دارد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان فرد مبتلا به ا میکرون ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۵۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواهرخوانده اصفهان میزبان عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان

کراکوف ، خواهرخوانده لهستانی اصفهان، میزبان بزرگترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان است که در یک کلیسا واقع شده و اندازه آن بزرگ‌تر از زمین بسکتبال است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بزرگ‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان در کلیسای موسوم به «خداوند عیسای شبان خوب» در شمال شهر کراکوف نصب شده است. به طور خاص، پنجره شیشه‌ای رنگی شامل ۲۷ بخش عمودی است که صحنه‌های مختلف کتاب انجیل را نشان می‌دهد.

مساحت کل مجموعه ۴۲۶ متر مربع است که کمی بزرگ‌تر از زمین بسکتبال است. نمایش عمومی این اثر هنری که دو سال طول کشید، با صدمین سالگرد تأسیس کلیسای پرادنیک چروونی انجام شد.

کراکوف و ارتباط آن با سنت شیشه‌های رنگی

مجموعه شیشه‌های رنگی «با صلیب به سمت نجات» نامیده می‌شود و در مرکز طراحی‌های آن حضرت مسیح قرار دارد. اضافه شدن این پنجره جدید به کراکوف، شهرت این شهر لهستانی را به عنوان مقصدی برای تماشای هنر شیشه‌های رنگی افزایش می‌دهد. کراکوف همچنین دارای یک موزه اختصاصی شیشه‌های رنگی است و جالب است بدانید که اولین کارخانه شیشه‌های رنگی لهستان در سال ۱۹۰۷ در این شهر تأسیس شد و اکنون محل موزه است.

دانستنی‌هایی از کراکوف کراکوف از سال ۱۰۳۸ تا ۱۵۹۶ پایتخت لهستان بود، زمانی که زیگیسموند سوم واسا دربار سلطنتی خود را به ورشو منتقل کرد که سپس به پایتخت تبدیل شد. کراکوف همچنین از سال ۱۸۴۶ تا ۱۹۱۸ پایتخت دوک‌نشین بزرگ کراکوف بود. کراکوف در بخش جنوبی لهستان، روی رودخانه ویستولا، در دره‌ای در دامنه کوه‌های کارپات واقع شده است. این شهر دومین منطقه پرجمعیت لهستان است و یکی از قدیمی‌ترین شهرهای لهستان محسوب می‌شود که قدمت بعضی قسمت‌های آن به قرن هفتم بازمی‌گردد. در سال ۱۹۷۸ یونسکو اولین مکان‌ها را برای فهرست میراث جهانی جدید خود تأیید کرد و شهر کراکوف به عنوان «اولین شهر» در این فهرست گنجانده شد. کراکوف به عنوان شهر ادبی یونسکو شناخته می‌شود زیرا در زمینه ادبیات تاریخ گسترده‌ای دارد. کراکوف بزرگترین میدان بازار قرون وسطایی اروپا را در خود جای داده است. قدمت این میدان به قرن سیزدهم باز می‌گردد و خانه‌های تاریخی اطراف آن را احاطه کرده‌اند. امروزه این میدان مکانی پر جنب و جوش پر از کافه‌ها، رستوران‌ها و موزه‌ها است.

کد خبر 747731

دیگر خبرها

  • شناسایی ورفع موانع ومشکلات قبل سرمایه گذاری
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • اولین واکنش اوستون اورنوف به حذف شدن مقابل آلومینیوم اراک + عکس
  • آغاز بازی های انتقامی پرسپولیس و اوسمار ویرا
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • شناسایی و دستگیری داوطلبان متخلف اولین روز کنکور
  • ثبت ۱۵ دستاورد هوشمندسازی در سازمان آتش‌نشانی اصفهان
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • خواهرخوانده اصفهان میزبان عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان