Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران - بوگاتی شیرون (کایرون) نه تنها خودرویی بسیار گران قیمت است، بلکه بی تردید یکی از سریع‌ترین ابرخودروهای جهان محسوب می شود. بوگاتی سابقه ای طولانی در زمینه طراحی خودروهای زیبا و مسابقه ای دارد. این شرکت در سال 1909 توسط اتوره بوگاتی تاسیس شد و در حال حاضر یکی از زیرمجموعه های شرکت فولکس واگن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

بوگاتی شیرون با برچسب قیمت 2.6 میلیون دلاری نخستین بار در نمایشگاه خودرو ژنو 2016 در معرض دید عموم قرار گرفت. این خودرو در کارخانه بوگاتی در مولشایم، واقع در منطقه آلزاس فرانسه تولید می شود.

با پیشرانه ای که توانایی تولید 1500 اسب بخار نیرو و 1180 پوندفوت گشتاور را دارد و بیشینه سرعت 261 مایل بر ساعت (420 کیلومتر بر ساعت)، بوگاتی شیرون بی تردید یکی از برجسته‌ترین خودروهای تولید انبوه جهان است.

تیمی 20 نفره وظیفه مونتاژ 1800 قطعه خودرو شیرون در کارخانه بوگاتی را بر عهده دارد. این مجموعه در سال 2005 برای تولید بوگاتی ویرون ساخته شده است.  

بوگاتی یک برنامه سفارشی‌سازی گسترده را به مشتریان شیرون ارائه می کند. بر همین اساس، هر خودرو شیرون کاملا منحصر به فرد است. مشتریان می توانند از بین 23 رنگ مختلف چرم، هشت رنگ مختلف آلکانترا، 31 رنگ مختلف دوخت، 18 رنگ مختلف کفپوش، و 11 رنگ مختلف برای کمربند ایمنی، انتخاب های خود را انجام دهند.

بوگاتی تاسیساتی که در آن خودرو شیرون تولید می شود را "آتلیه" می نامد. ظاهر تمیز و براق آتلیه بوگاتی بیشتر به یک خانه مد شبیه است تا یک مجموعه تولید خودرو.

از زمان ثبت سفارش تا زمان تحویل خودرو شیرون به مشتری حدود شش ماه طول می کشد. بیشتر قطعات اصلی در محل دیگری تولید می شوند و برای مونتاژ به آتلیه بوگاتی انتقال داده می شوند.

پیشرانه عظیم 16 سیلندر مجهز به چهار توربوشارژر بوگاتی شیرون در مرکز گروه فولکس واگن که به طور خاص برای تولید این پیشرانه ساخته شده است، تولید می شود.

فرآیند پیوستن بخش مونوکوک جلو و پیشرانه به نام "ازدواج" شناخته می شود. این بخش ها توسط 14 پیچ تیتانیومی به هم متصل می شوند. فلز تیتانیوم برای کاهش وزن انتخاب شده و هر یک از این پیچ ها فقط 34 گرم وزن دارند.

مهندسان بوگاتی از یک ابزار الکتریکی که یک پیچ‌گوشتی الکتریکی (EC nutrunner) است، استفاده می کنند. این ابزار میزان گشتاور مورد استفاده را اندازه گیری کرده و به مهندسان اجازه می دهد تا مقدار فشار درست را روی هر پیچ و مهره در هر خودرو وارد کنند.

پشتیبان مکانیکی برای بال عقب شیرون در اینجا دیده می شود. پیستون ها به بال اجازه می دهند تا به سمت بالا و پایین حرکت کرده تا نیروی پسا کافی برای کمک به هندلینگ و ترمز تولید شود.

هر قطعه از خودرو جای مخصوص به خود را دارد.

در آتلیه بوگاتی هیچ ربات اتوماتیک یا تسمه نقاله ای دیده نمی شود و همه چیز توسط مهندسان آموزش دیده با دست انجام می شود. به جای فرا گرفتن ساخت یک قسمت از خودرو، هر مهندس برای کار در هر 12 ایستگاه مونتاژ در آتلیه بوگاتی آموزش دیده است.

در اینجا می توان نگاه دقیق‌تری به سیستم تعلیق جالب توجه بوگاتی شیرون داشت.

رنگ آمیزی پنل ها فرآیندی بسیار زمان‌بر است زیرا به هشت لایه رنگ نیاز است که هر یک به صورت دستی اعمال شده و هر لایه نیازمند سمباده‌زنی و پولیش پیش از زدن لایه بعدی رنگ است.

برای این که مهندسان بتوانند زیر خودرو کار کنند، بوگاتی شیرون این چنین روی بالابر قرار می گیرد.

درب خودرو بوگاتی شیرون که به تازگی رنگ شده آماده اتصال به خودرو است.

حتی بدون نصب پنل های بدنه، از روی شکل نمادین نعل اسبی رادیاتور جلو می توان تشخیص داد که با یک خودرو بوگاتی مواجه هستید.

جلوپنجره شیرون آماده اتصال به خودرو است.

تایرهای بوگاتی شیرون به واقع عظیم هستند. برای درک بهتر اندازه آنها آی‌فون اکس روی تایر خودرو قرار گرفته است.

دیسک های ترمز کربن سرامیک بوگاتی شیرون عظیم و جالب توجه هستند. آنها باید توانایی متوقف کردن خودرویی با بیشینه سرعت 420 کیلومتر بر ساعت را داشته باشند.

مولشایم از سال 1909 خانه بوگاتی بوده است و شاتو سنت ژان همچنان یک فضای اداری چشمگیر است.

این دستگاه مکانیزه‌ترین قسمت کل تاسیسات است که به عنوان کتابخانه ای برای قطعات کوچک عمل می کند. زمانی که یک مهندس به قطعه ای خاص نیاز دارد، این کتابخانه عظیم قفسه های خود را می چرخاند تا قطعه مورد نظر راحت‌تر پیدا شود.

زمانی که چرخ ها نصب می شوند، خودرو با مایع خنک کننده، روغن موتور، و مایعات مختلف دیگر پر می شود و به مدت 10 دقیقه همه چیز برای هر گونه نشتی بررسی می شود.

این محلی است که فرمان خودرو در نهایت روی آن قرار می گیرد. این بخش مهمی برای هایپرکار شیرون محسوب می شود.

برخی از لوله های مایع خنک کننده بوگاتی شیرون در اینجا دیده می شوند. به گفته بوگاتی، قطر لوله های آب به اندازه جت آبی آتش‌نشانی و نرخ جریان به همان نسبت بالاست.

سپر عقب بوگاتی شیرون در اینجا دیده می شود.

فرمان خودرو اکنون سر جای خود قرار گرفته است.

یکی از آخرین آزمایش هایی که شیرون انجام خواهد داد حرکت روی دینامومتر است. با توجه به نیروی تولیدی بسیار بیشتر شیرون نسبت به مدل ویرون، بوگاتی باید کل آزمایش را بروزرسانی می کرد.

کابل های برق ضخیم‌تری باید نصب می شد و این فرآیند آنقدر برق اضافی تولید می کند که بوگاتی آن را به شهر همسایه مولشایم باز می گرداند.

این آزمایش ها جنبه های متعددی از عملکرد یک خودرو را اندازه گیری می کنند. یک خودرو شیرون با سرعت بیش از 60 کیلومتر بر ساعت در طول آزمایش سه ساعته حرکت خواهد کرد.

در اینجا نمایی نزدیک از یک چرخ بوگاتی شیرون قابل مشاهده است. اندازه دیسک ترمز جلب توجه می کند.

برای حصول اطمینان از آسیب ندیدن رنگ، از پوشش های محافظ روی بدنه خودروها در مراحل مختلف تولید استفاده می شود.

مجموعه ای از تایرهای عظیم بوگاتی شیرون در اینجا دیده می شود. بوگاتی با هدف کاهش وزن کلی خودرو در تولید این تایرها با شرکت میشلن همکاری کرده است. 

بوگاتی شیرون پولیش های پایانی را دریافت می کند.

از تونل نور برای انجام یک بررسی کامل شش ساعته به منظور شناسایی هرگونه عیب و ایراد در بدنه استفاده می شود.

محصول نهایی آماده ورود به جاده است.

هر دستگاه خودرو بوگاتی شیرون پیش از آن که به مشتری تحویل داده شود در دنیای واقعی آزمایش می شود. خودرو به فرودگاهی در کولمار، فرانسه منتقل می شود، جایی که بوگاتی اجازه دارد از باند فرودگاه برای آزمایش خودرو شیرون استفاده کند.

اگر راننده تست بوگاتی از عملکرد خودرو راضی باشد، خودرو آماده تحویل به مشتری نهایی خواهد شد.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بوگاتی شیرون خودرو شیرون رنگ مختلف بر ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۶۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است

آرش محبی‌نژاد اظهار کرد: از گذشته تا کنون تجارب قیمت‌گذاری دستوری در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد که این سیاست در هیچ دوره‌ای جواب نداده است. نه فقط برای خودرو بلکه برای شیر و ماست و لبنیات و لوازم خانگی نیز موضوع نرخ‌گذاری یک سیاست شکست خورده بوده و من تعجب می‌کنم چرا این سیاست درباره خودرو و دیگر کالاها که هزینه‌های ساخت مشخصی دارند ادامه پیدا می‌کند.
وی افزود: معتقدم تعیین قیمت ناشی از عدم تمرکز در سیاست‌گذاری صنعت خودرو است. صنعت خودرو متولی مشخصی ندارد که برای آن ریل‌گذاری کند، نقشه راه توسعه این صنعت را تدوین کند و در اجرا دخالت نداشته باشد. سیاست‌گذار فقط باید نظارت و هدایت کند و اجرا را به شرکت‌های خودروساز بسپارد.
محبی‌نژاد بیان کرد: قیمت کارخانه بعضا ۸۰ درصد پایین‌تر از قیمت بازار است اما بسیاری از افراد به دلایل مختلف مثل نداشتن گواهی‌نامه یا داشتن پلاک فعال از ثبت نام منع شده‌اند. در حالی که ممکن است فردی گواهی‌نامه نداشته باشد و بخواهد از راننده استفاده کند. با حذف این افراد حق مصرف‌کننده ضایع می شود. از آن طرف رانتی به عنوان یارانه سیاه در جامعه توزیع می‌کنیم که کم هم نیست.
وی تصریح کرد: تا زمانی که مساله قیمت‌گذاری دستوری حل نشود مشکلات صنعت خودرو حل نخواهد شد. فقط هر روز بر تعداد کسانی که از کیفیت و قیمت ناراضی هستند افزوده می‌شود.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه‌سازان، ضرر دیگر ناشی از قیمت‌گذاری را متوجه سهامداران بورس دانست و گفت: علاوه بر ضرر خودروسازان و مصرف کنندگان خودرو، مردمی هم که در بورس سرمایه‌گذاری تا در تولید مولد نقش داشته باشند ضرر می‌کتند؛ زیرا وقتی سهام خودروسازان می‌ریزد سهامداران بی‌تقصیر شرکتهای بورسی نیز متضرر می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه مطالبات معوق قطعه‌سازان سر به فلک کشیده است گفت: میانگین زمان مطالبات معوق قطعه‌سازان به بیش از 150 روز رسیده است. قطعه‌سازی که بتواند 120 روزه مطالباتش را بگیرد سراغ نداریم. خودروساز هم  پول ندارد و به شیوه‌های مختلف نقدینگی‌اش از دست می‌رود. در نهایت محصول این شیوه سیاست‌گذاری صنعت خودرو خسران است و بس.

دیگر خبرها

  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • آب‌گرفتگی پارکینگ و کارخانه مدیران خودرو در بم
  • سیل بم در پارکینگ خودرو | خودروهای لجن کش در حال کارند
  • خودروهای غرق شده در پارکینگ کارخانه خودروسازی در بم | ویدئو
  • (ویدیو) آب‌گرفتگی پارکینگ و کارخانه مدیران خودرو در بم
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکار‌های مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می‌آیند
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • جانشین سپاه درباره احتمال ورود به خودروسازی : هرجا معظم له صلاح بدانند، ورود پیدا می‌کند
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان