Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@17:09:28 GMT

روشهای دور کردن نگرانی و استرس

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۰۶۳۱۱

روشهای دور کردن نگرانی و استرس

براي همه انسان‌ها، اين يك امر طبيعي است كه در زندگي خود بر سر مسايل گوناگون دچار نگراني شوند. و براي همه ما مهم است كه بتوانيم بر اين نگراني غلبه و يا از آن جلوگيري كنيم. ناطقان: براي همه انسان‌ها، اين يك امر طبيعي است كه در زندگي خود بر سر مسايل گوناگون دچار نگراني شوند. و براي همه ما مهم است كه بتوانيم بر اين نگراني غلبه و يا از آن جلوگيري كنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 
 10 قدم زير مي‌توانند به ما كمك كنند كه نگراني‌ها را از خودمان دور كنيم:

 

قدم اول: نگراني را به تنهايي تحمل نكنيد.

با يك نفر - قابل اعتماد - راجع به مسايلتان حرف بزنيد. اين به شما كمك مي‌كند كه مسايلتان را از يك منظر ديگر نيز بررسي كرده و آن‌ها را در يك مسير صحيح قرار دهيد.

 

قدم دوم: واقعيات را پيدا كنيد.

دريابيد كه آيا نگرانيتان پايه و اساسي دارد يا خير. ليست آن چيزهايي كه نگرانتان مي‌كنند را بنويسيد. اين كار به شما كمك مي‌كند كه معضلات واقعيتان را تفكيك و شناسايي كنيد.

 


قدم سوم: اقدام كنيد.

وقت يا انرژي‌تان را براي نگراني بودن هدر ندهيد. بلكه با مسايل مواجه شويد و آن‌ها را از بين ببريد. دوري كردن (فرار كردن) از مصايب و سختي‌ها نه تنها آرامش ايجاد نمي‌كند، بلكه، در بلندمدت، باعث استرس بيشتر خواهد شد.

 

قدم چهارم: از بدن خود مراقبت كنيد.

هميشه غذاهاي سالم بخوريد، خواب كافي و تمرينات ورزشي داشته باشيد. تمرينات ورزشي باعث آرامش عضلات و استراحت بدن مي‌شوند. مراقبت از جسم، به تنهايي، از فشار نمي‌كاهد بلكه باعث به دست آمدن انرژي بيشتر جهت مواجه شدن با مسايل خواهد بود.

قدم پنجم: در لحظه زندگي كنيد.

هرگز نگران آن‌چه كه در آينده رخ خواهد داد، و يا چيزي كه در گذشته اتفاق افتاده، نباشيد. بنابراين، فقط روي حال حاضر تمركز كنيد.

 

قدم ششم: مثبت باشيد.

هميشه به جاي چنبره زدن بر افكار منفي، بر جنبه مثبت همه چيز تمركز كنيد. به اضافه، خوش خلقي را نيز در خود افزايش دهيد.

 


قدم هفتم: براي مدت هر چند كوتاه، نگراني‌ها را به كناري بگذاريد.

جهت تفكر دقيق به خود مسايل، و در نهايت رسيدن به راه‌حل مناسب و خالي كردن ذهن از اضطراب،‌ براي مدت هر چند كوتاه، نگراني‌ها را به كناري بگذاريد.

 

قدم هشتم: خود را سرگرم كنيد.

فعاليت زياد يكي از راه‌هاي علاج نگراني است. سرگرم نگه داشتن خود، اجازه ورود افكار منفي به ذهن را نمي‌دهد.

 

قدم نهم: از خود درماني پرهيز كنيد.

به استفاده از داروهاي غيرضروري، سيگار و الكل متوسل نشويد. در صورت نياز، از افراد متخصص كمك بگيريد.

 

قدم دهم: نعمات و مواهب خود را شمارش كنيد.

با تفكر بر روي مزاياي خود، باعث كاهش حس نگراني، و در نتيجه، آغاز احساس آرامش خواهيد شد.

 

منبع: موفقیت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: برای همه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۶۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان

بی‌توجهی ترکمنستان به مدیریت کانون‌های بحرانی گردوغبار این کشور در حالی است که یکی از بزرگترین چشمه‌های بحرانی گردوغبار منطقه با ۱۰ میلیون هکتار وسعت، در صحرای قره‌قوم ترکمنستان واقع شده است. این چشمه بحرانی گردوغبار به دلیل جهت باد به سمت ایران، در بهار و تابستان، شهر‌ها و استان‌های شمالی و شمال شرقی ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد. سال گذشته بود که گرد و غبار صحرای قره قوم ترکمنستان چند روزی آسمان شهر‌های شمالی و شمال شرق را تیره کرد. براین اساس، احتمال تکرار این رویداد در روز‌ها و ماه‌های پیش رو وجود دارد.

به گزارش همشهری‌آنلاین، علی‌محمد طهماسبی‌بیرگانی، دبیرستادملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گردوغبار از پیگیری‌ها و رایزنی‌ها با طرف‌های ترکمنستانی خبر داد و اعلام کرد: «کانون بحرانی گرد و غبار این کشور تاثیر مستقیم بر ایران دارد و به دلیل اینکه جهت وزش باد به سمت ایران است، شهر‌های شمالی و شمال شرقی ما را با مشکل مواجه می‌شوند؛ در حالی که ترکمنستان از این کانون‌ها تاثیر چندانی نمی‌گیرد. به همین خاطر سالهاست این کشوردر این زمینه بی توجهی می‌کند و با وجودی که چندین مرحله با طرف ترکمنستانی مکاتبه کرده و جلسات مجازی برگزار کرده‌ایم، اما این کشور برای مدیریت کانون‌های بحرانی صحرای قره قوم پای کار نمی‌آید.»

هیات عراقی به زودی در تهران

دبیرستادملی سیاست‌گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گردوغباردر خصوص پیگیری‌ها و اقدامات مشترک ایران و عراق درباره مدیریت گردوغبار کانون‌های بحرانی غرب کشور گفت: «به دنبال تفاهم نامه‌ای که سال قبل با معاون وزیر جهاد کشاوررزی عراق به امضا رساندیم، ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت گروهی متشکل از مدیران و کارشناسان عراقی برای پیگیری و انجام عملیات مشترک در این تفاهم نامه به ایران سفر می‌کنند. همچنین هدف از این سفر این است که طرف عراقی اعلام کند در راستای تفاهم نامه چه اقداماتی را به نتیجه رسانده است. چرا که ما پایلوت‌هایی که تعیین کردیم را با همکاری برنامه توسعه ملل متحد، پیش بردیم و مطالعاتی هم برای تعیین اقداماتی که باید در مناطق پایلوت تعیین شده است در دست تهیه است و تا تیرماه به پایان می‌رسد. با پایان این مطالعات می‌توانیم اقدامات عملیاتی را در دو منطقه پایلوت کشور انجام دهیم.»

برنامه‌های کنترل گرد و غبار

طهماسبی درپاسخ به این پرسش که برنامه‌های اجرایی ایران درمناطق تعیین شده پایلوت برای مدیریت گرد وغبار شامل چه اقداماتی است، گفت: «مدیریت و اصلاح مراتع برای اراضی مرتعی، عملیات نهال و بوته کاری، احداث بادشکن زنده و غیر زنده و همچنین استفاده از مالچ‌های زیستی در اراضی ماسه‌ای از جمله اقداماتی است که باید برای مقابله با گرد و غبار در مناطق تعیین شده اجرا کنیم. در واقع نوع اقدامات عملیاتی به شرایط منطقه بستگی دارد.»

دبیرستادملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گردوغبار درپاسخ به اینکه بیشترین نگرانی برای هجوم گرد و غبار به کشور از ناحیه کدام کانون‌های گردو غبار وجود دارد؟ گفت: «با توجه به پراکنش بارندگی‌هایی که داشتیم، نگرانی کمتری از کانون‌های گرد و غبار غرب و جنوب غرب کشور وجود دارد. در مقابل، بیشترین نگرانی از ناحیه چشمه‌های گرد و غبار شرق و شمال شرق (صحرای قره قوم ترکمنستان) است که در بهار و تابستان این نواحی ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد.»

۵ استان تحت تاثیر گرد و خاک قره قوم

ایران مطالعاتی ذیل برنامه عمل زیرمنطقه‌ای برای شناسایی کانون‌های اصلی گرد و غبار انجام داده است که در این بررسی‌ها مشخص شد یکی از کانون‌هایی که مناطق شمال و شمال شرق ایران را تحت تاثیر قرار داده است، در صحرای قره قوم ترکمنستان واقع شده است که ۱۰ میلیون هکتار وسعت دارد. طوفان‌های گرد و غبار از صحرای قره قوم ترکمنستان، ۴ استان خراسان شمالی، خراسان رضوی، گلستان و مازندران را در فصول بهار و پاییز تحت تاثیر قرار می‌دهد به طوری که گاهی دید افقی به کمتر از ۱۰۰۰ متر می‌رسد. صحرای قره‌قوم (شن سیاه) بیابانی در آسیای میانه و یکی از بزرگ‌ترین کویر‌های شنی جهان است که حدود ۷۰ درصد از مساحت کشور ترکمنستان (۳۵۰ هزار کیلومتر مربع) را پوشانده‌است.

دیگر خبرها

  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور به خاطر استرس شدید
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • ابراز نگرانی اپوزیسیون از بیداری دانشجویان آمریکایی + فیلم
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • نفت در مدار رشد؟
  • نصرتی: می‌توانیم به آسیا برسیم
  • نگرانی از گاف‌های بی‌پایان