Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور کبگانیان قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره افزایش ظرفیت پزشکی گفت: افزایش ظرفیت پزشکی به نفع نخبگان علمی و جوانان ایرانی است.

او افزود: سال گذشته بیش از ۷۰ هزار نفر معدل بالای ۱۹.۳ داشته اند و با افزایش ظرفیت پزشکی به دانش آموزان علوم تجربی نشان خواهیم داد که آن‌ها می‌توانند رشته مورد علاقه خود را پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کبگانیان تصریح کرد: طی چند سال آینده استان‌های محروم از نعمت پزشک برخوردار خواهند شد. همچنین پیری جمعیت یکی از نگرانی افراد جامعه است و کشور ما در آستانه خطرات پیری جمعیت قرار گرفته است که حتما در این زمینه رسیدگی‌های پزشکی و تقویت کمی و کیفی پزشکان امری لازم و ضروری است.

قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور گفت: مطابق جلسات قبلی ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور، هر ساله باید حداقل ۳ هزار نفر به ظرفیت ورودی رشته‌های پزشکی اضافه شود که در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه کمبود پزشک و ضرورت بر افزایش دانشجویان ورودی به دانشکده‌های پزشکی به تصویب رسید.

مهلت دو ماهه وزارت بهداشت برای ارائه الزامات مربوط به نظام ارجاع و پزشک خانواده 

کبگانیان ادامه داد: ظرف دو ماه وزارت بهداشت مکلف شد که الزامات مربوط به نظام ارجاع و پزشک خانواده از شبکه سلامت را به ما ارائه بدهد که این دو موضوع برای اشتغال پزشکان به شدت لازم است.

قائم مقام ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور بیان کرد: پزشک خانواده در دولت گذشته مغفول مانده بود که باعث لطمه به پزشکان عمومی شد؛ بنابراین اولویت اختصاص افزایش ظرفیت پزشکی به مناطق محروم داده شد.

کبگانیان گفت: محاسبه کرده بودیم که تا پایان امسال باید ۱۲ هزار پزشک به نسبت ۱۰ هزار جمعیت وجود داشته باشد که در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی این رقم به ۱۳ هزار پزشک رسید و قرار است که تا سال ۱۴۱۰ به رقم ۲۰ هزار پزشک در ۱۰ هزار جمعیت برسیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: افزایش ظرفیت پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه جامع علمی کشور افزایش ظرفیت پزشکی ستاد راهبری هزار پزشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۶۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است

مصطفوی مدیر گروه سلامت و جوانی جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تعداد موالید خراسان جنوبی که از سال ۱۳۹۵ به بعد هر سال با کاهش قابل توجهی روبه‌رو بود در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ ثابت ماند، اما در سال گذشته نسبت به ۱۴۰۱ حدود ۶ درصد (۳۹۰ مورد) افزایش یافت.

وی افزود9+: شاخص میزان مرگ و میر مادران باردار در خراسان جنوبی نیز سال ۱۴۰۱ معادل ۲۰ در ۱۰۰ هزار تولد زنده بود که سال ۱۴۰۲ به ۶.۵ در ۱۰۰ هزار تولد زنده کاهش پیدا کرد.

مدیر گروه سلامت و جوانی جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اضافه کرد: شاخص مرگ مادران باردار در این استان با ارائه مراقبت‌ها و خدمات بهداشتی و درمانی، در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ماقبل کاهش یافت و کاهش میزان مرگ مادران باردار در ۱۰۰ هزار موالید زنده یکی از شاخص‌های توسعه کشور‌ها به‌شمار می‌آید.

وی تاکید کرد: مراقبت‌های قبل از بارداری، حین بارداری و پس از زایمان در حوزه بهداشت، اقدامات سریع و ارزشمند انتقال مادران به مراکز درمانی در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی و مداخلات درمانی مطلوب و موثر به خصوص مادران نیازمند مراقبت ویژه یا افراد دچار بیماری‌های زمینه‌ای در کاهش این آمار موثر بوده است.

مصطفوی گفت: جوانی جمعیت یکی از اولویت‌های استان به شمار می‌رود و لازم است فرهنگسازی و اطلاع رسانی بیشتری در این زمینه صورت گیرد.

وی با بیان اینکه مردم باید با آسیب‌های پیر شدن جمعیت و خانواده‌های تک فرزند یا بدون فرزند آشنا شوند، افزود: بیش از ۹۰ درصد قانون "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اجرا شده و سال گذشته رتبه اول را بین دستگاه‌های اجرایی استان در اجرای قانون کسب کرده است.

حدود ۱۰ درصد از جمعیت خراسان جنوبی بالای ۶۰ سال و سالمند هستند و از این حیث هجدهمین استان سالمند کشور محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • واکنش شهرداری نسبت به قطع درختان کنار باغ موزه قصر | آفت چوب خوار درختان را پوک کرده بود
  • نماد فرهنگی فرزندآوری و جوانی جمعیت هرمزگان کلنگ‌زنی شد
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی