Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وزارت بهداشت بایستی نمایندگی مردم را انجام دهد نه یک صنف خاص مانند صنف پزشکان؛ تا اعتماد عمومی به این نهاد خدشه دار نشود.

در حالی که پزشکان بایستی در رقابت سازنده با هم ارائه خدمات کنند تا هم کیفیت و هم سطح دسترسی مردم به خدمات پزشکی افزایش پیدا کند اما کمبود پزشکان و توجه بیش ‌از حد به کسب و کار پزشکی موجب ایجاد انحصار در این حوزه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر اقبال شاکری نماینده مجلس در گفتگو با خبرگزاری دانشجو اظهار داشت: مدت طولانی هست که زیرساخت‌های کشور در حوزه بهداشت متناسب با نیازهای کشور افزایش پیدا نکرده است و در آزمون سراسری نیز تعداد زیادی متقاضی برای ورود به رشته‌های پزشکی وجود دارد اما تعداد کمی از این دانش‌آموزان مستعد پذیرفته می‌شوند و این موجب کاهش عدالت اجتماعی در حوزه بهداشت و درمان شده است.

از پیامدهای آن نیز می‌توان به انحصاری شدن بخشی از خدمات درمانی اشاره کرد بطوریکه تنها اقشار مرفه که توانایی مالی دارند امکان دسترسی به خدمات مناسب و با کیفیت را دارند. مانند اتفاقی که در حوزه وکلا اتفاق افتاده بود که با ورود مجلس، انحصار در این حوزه شکسته شد.

وی افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز به ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی پی برده است و امیدواریم طرح افزایش ظرفیت پزشکی با میزانی مناسب تصویب شود و این مطالبه عمومی در حوزه خدمات بهداشتی درمانی به نتیجه برسد.

نماینده مردم تهران ادامه داد: خدمات پزشکی نیز یک کسب و کار به حساب می‌آید اما متاسفانه آنقدر به صورت کاذب و اشتباه به این رشته خدماتی بها داده شده است که اکنون گویا طبقه خاص و جدایی هستند. در حالیکه پزشکان بایستی با رقابت سازنده با هم ارائه خدمات کنند تا هم کیفیت و هم سطح دسترسی مردم به خدمات پزشکی افزایش پیدا کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت بایستی نمایندگی مردم را انجام دهد نه یک صنف خاص مانند صنف پزشکان؛ تا اعتماد عمومی به این نهاد خدشه دار نشود. و امیدواریم طرح افزایش ظرفیت پزشکی در شورای عالی انقلاب فرهنگی با میزان مناسبی تصویب شود و مجلس نیز در این مسیر با شورا تفاهم و تعامل خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انحصار افزایش ظرفیت پزشکی سلامت شورای عالی انقلاب فرهنگی مجلس پزشکان سلامت عادلانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۷۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت

احسان حسین زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به ابلاغ جدید وزارت بهداشت بیان کرد: در راستای بهره مندی عادلانه تمام افراد جامعه از نظام سلامت و حمایت مالی و جوانی جمعیت و ترغیب به فرزند آوری از اواخر سال ۱۴۰۲ قانون رایگان شدن همه خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر هفت سال ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه در فاز اول بیمارستان امیر سمنان به عنوان بیمارستان اصلی ویژه اطفال میزبان این طرح بود، تاکید کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی سمنان از ابتدای ۱۴۰۳ در تمام بیمارستان های تحت پوشش خود این طرح را اجرایی کرده است.

انواع خدمات

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سمنان توضیح داد: در مراکز دولتی تمام کودکان زیر هفت سال تحت پوشش بیمه های پایه با حمایت ۱۰۰ درصدی سازمان های بیمه گر و وزارت بهداشت به صورت رایگان خدمات درمانی دریافت می کنند.

حسین زاده با اشاره به اینکه خدمات ارائه شده رایگان به کودکان زیر هفت سال در دو بخش تشخیصی و درمانی است، تاکید کرد: برای مثال اگر بیمار زیر هفت سالی با بیماری گوارشی به مرکز درمانی دولتی مراجعه کند از ابتدای پزشک برای تشخیص تا حتی زمانی که بخواهد جراحی شود تمام خدمات رایگان خواهد بود.

وی افزود: در دستور العمل وزارت بهداشت البته یک استثنا نیز وجود دارد و آن توزیع سرپایی دارو است زیرا در بیمارستان های ما این امر انجام نمی شود و عملاً موضوعیتی هم در دستور العمل وزارت بهداشت ندارد اما غیر از توزیع سرپای دارو تمام خدمات برای بچه های زیر هفت سال رایگان است.

پوشش بیمه ای

معاون علوم پزشکی سمنان ادامه داد: نکته دیگر در ابلاغیه وزارت بهداشت این است که سن کودک در زمان پذیرش باید زیر هفت سال باشد یعنی اگر بچه ای زیر هفت سال پذیرش شود و مراحل درمانی او دو الی سه ماه بگذرد و سپس این کودک از هفت سال عبور کند باز هم از خدمات درمانی رایگان بهره مند می شود زیرا لحظه پذیرش زیر هفت سال داشته است.

حسین زاده درباره بیمه این کودکان هم گفت: تمام کودکانی که زیر هفت سال هستند اگر در زمان بستری فاقد پوشش بیمه ای باشند و در زمان بستری بتوانند از پوشش بیمه بهره مند شوند شامل این بخش رایگان شدن خدمات خواهند شد.

وی در خاتمه افزود: برای کودکان زیر دو سال همچنین شرط خانواده نیز در بیمه شدن حذف شده است یعنی اگر پدر مادر بچه بیمه نباشند، کودک می تواند بیمه شده و از خدمات رایگان در تمام بیمارستان های دولتی بهره مند شود.

کد خبر 6093749

دیگر خبرها

  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه