Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: بی‌شک مشارکت بانوان در مدیریت شهری، شاخصی مهم برای حل مسائل و مشکلات شهر در همه زمینه‌ها به ویژه مسائل زنان محسوب می‌شود اما باید بسترهای لازم برای شناساندن توانمندی آن‌ها فراهم شود.

فرزانه کلاهدوزان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن تاکید بر استفاده از توانمندی‌های بانوان در شهرداری، اظهار کرد: با توجه به اهمیت نقش منابع انسانی در پیشرفت، حرکت درست و بهینه هر سیستم و اینکه زنان و مردان با هم منابع انسانی سازمان‌ها و نهادها را می‌سازند، در شورای ششم با رویکرد شایسته سالاری به توانمندی بانوان توجه بیشتری خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر الگوی ارائه شده در ایران اسلامی که با نام الگوی سوم زن، تصریح کرد: زنان با تکیه بر دانش و تخصص خود، حضور به موقع در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی جامعه و انقلاب نقش بنیادی ایفا کرده‌اند.

عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه مسائل و مشکلات زنان در فضای کالبدی، فرهنگی و اجتماعی در شهر توسط خود آنها و با حمایت دستگاه‌ها و نهادهای مؤثر در این زمینه، قابل حل است، افزود: اگر چه در سال‌های اخیر شاهد حضور بیشتر بانوان در سطح مختلف بوده‌ایم، اما به لحاظ کیفی و ارتقا به سطوح مدیریتی با توجه به شایستگی‌ها و توانمندی‌هایشان، نابرابری‌ها دیده می‌شود.

وی ادامه داد: بی‌شک مشارکت بانوان در مدیریت شهری، شاخصی مهم برای حل مسائل و مشکلات شهر در همه زمینه‌ها به ویژه مسائل زنان محسوب می‌شود، اما باید بسترهای لازم برای شناساندن توانمندی آنها فراهم شود.

کلاهدوزان با اشاره به توانمندی‌های اجتماعی بانوان، گفت: ایجاد فضای مناسب فرهنگی در جامعه، زمینه‌ساز ایفای نقش مؤثر بانوان در بستر خانواده و کمک به توسعه اقتصادی و اشتغال جامعه است از این رو باید در استفاده از ظرفیت‌های آنها تلاش بیشتری شود.

وی با تاکید بر اینکه با نگاه به تعریف الگوی سوم زن مسلمان در جامعه باید به توان‌افزایی و توانمندی زنان ایرانی پرداخت، گفت: مدیریت شهری برای توانمندسازی زنان با نگاه خانواده محوری در شهر اصفهان برنامه‌های متعددی داشته که استمرار خواهد داشت.

عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: بانوان به عنوان قشری اثرگذار در سطح جامعه نیازمند حمایت جدی و تسهیلات مناسب در زمینه‌های مختلف هستند از این رو وظیفه بنده به عنوان بانوی منتخب در حوزه‌های مختلف خطیر و دارای اهمیت است، البته باید شاخص‌ها و ابعاد سلامت اجتماعی آنها در حوزه‌های مختلف از جمله اوقات فراغت، امنیت، نشاط اجتماعی شناسایی و رصد و متناسب با آن اقدامات لازم و سیاست‌گذاری‌ها انجام شود.

کد خبر 544779

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بانوان شهر توانمندی بانوان مدیریت شهری شهرداری حقوق زنان برنامه ریزی توسعه شهری شهر اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیریت شهری شهر اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۷۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند

به گزارش خبرنگار مهر، امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم تجلیل از بانوان فعال عرصه کار و تولید در هفته کار و کارگر انجام شد. زنان نخستین تربیت کننده جامعه به شمار می‌روند و در دولت سیزدهم برای اولین بار کمیته زنان و خانواده ستاد هفته کار و کارگر تشکیل شده که امسال سومین سال فعالیت این کمیته محسوب می‌شود.

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: فعالیت کارآفرینان که به حوزه اشتغال اهتمام ویژه دارند جای بسی خرسندی دارد. کار، تولید اساساً عزت و اقتدار انسان است و بستر بالندگی انسان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حضور گسترده بانوان در مجموعه کارگری از دیگر موفق‌های دیگری است. دنیا می‌داند در فرهنگ و تمدن اسلامی، زنان از جایگاه والایی برخوردارند. بر اساس آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. خداوند می‌فرماید، ما انسان‌ها را از جنس مرد و زن خلق کردیم و برای شناخت. اما گرامی‌ترین انسان با تقواترین است و یکی از جلوه‌های تقوا، کوشش و تلاش و توسعه اشتغال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف بوده که بر اساس آمار از ۱۶ میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، بیش از ۳ میلیون نفر بانوان کارگر هستند. همچنین سرآمدترین اساتید دانشگاه، پرستار و معلم از جامعه زنان بوده که جای تقدیر دارد.

مرتضوی با اشاره به شعار سال ادامه داد: جهش تولید با مشارکت و همراهی مردم مساله امسال است. اساساً در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ اقتصاد ایران به ۳ دسته دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم شده است. اقتصاد مدیون دست‌های توانمند نیروی انسانی است. بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از ۸۰ درصد اقتصاد باید دست بخش خصوصی باشد.

وی اضافه کرد: جهش تولید یعنی حرکت خارق‌العاده که نیاز به کوشش دارد. ما به عنوان کارگزار نظام باید تلاش کنیم برای فعالیت بخش خصوصی بسترسازی کنیم و موانع تولید رفع شود. اگر می‌خواهیم فرمان رهبری جامه عمل بپوشد باید از دولت شروع شود و ما آمادگی داریم دستان کارگران و کارفرمایان را به گرمی فشاریم.

وزیر کار در پایان عنوان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم است اگر تولید با همراهی مردم باشد بسیاری از مفاسد پاک می‌شود زیرا سرمایه برای بخش خصوصی بوده که افراد با انگیزه بیشتر فعالیت خواهند داشت.

کد خبر 6090858 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه