Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی تعرفه‌ی عوارض محلی سال ۱۴۰۱ شهرداری در نوزدهمین جلسه‌ی کمیسیون برنامه و بودجه‌ی شورای اسلامی کلانشهر تبریز مورد بررسی قرار گرفت.

علیرضا نوای‌باغبان در نوزدهمین جلسه‌ کمیسیون برنامه و بودجه‌ی شورای اسلامی کلانشهر تبریز اظهار کرد: معیارها و ملاک‌های لازم در تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۱ ذکر شده و به تمامی قوانین نیز پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر بررسی تعرفه‌ی عوارض محلی شهرداری توسط اعضای شورای شهر تبریز، ادامه داد: بهتر است با تشکیل کمیته‌ای متشکل از کارشناسان، تعرفه‌ی عوارض محلی شهرداری بند به بند به صورت جزیی بررسی شده و ماحصل بررسی‌ها به کمیسیون برنامه و بودجه ارجاع داده شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه‌ی شورای شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تعرفه‌ی عوارض محلی ملاک و معیار کسب درآمد برای شهرداری است، تاکید کرد: نباید افزایش تعرفه‌ها به گونه‌ای باشد که مردم تحت فشار قرار گیرند و لذا باید سقف افزایش تعرفه عوارض محلی تعیین و براساس آن تصمیماتی اتخاذ شود.

باید میزان افزایش‌ تعرفه‌ی عوارض محلی شهرداری در سال ۱۴۰۱ مشخص شود

دیگر عضو کمیسیون برنامه و بودجه‌ شورای اسلامی کلانشهر تبریز نیز طی سخنانی گفت: معمولا پیش از این جدول افزایش تعرفه عوارض محلی سال‌های قبل نیز ارائه می‌شد و اعضا می‌توانستند آمار و ارقام را در آن مقایسه کنند لذا بهتر است این جدول برای امسال نیز آماده شود.

احد صادقی با بیان اینکه یک سوم درآمد شهرداری تبریز در سال ۱۳۹۹ از طریقر عوارض محلی بوده است، ادامه داد: باید مشخص شود که بر اساس اوضاع اقتصادی کشور، میزان افزایش‌ تعرفه‌ی عوارض محلی در سال ۱۴۰۱ چقدر بوده و تعرفه‌ی کدام قسمت ثابت خواهد ماند؛ همچنین بهتر است بعضی از بندهای ضروری کاهش یابد.

افرایش تعرفه‌ی عوارض محلی تبریز با سایر کلانشهرها تطبیق داده شود

روح اله دهقان نژاد دیگر عضو کمیسیون برنامه و بودجه‌ شورای اسلامی شهر تبریز نیز با اشاره به ابطال سه رای از سوی دیوان عدالت اداری در خصوص تعرفه‌ی عوارض محلی، بیان کرد:  این موارد باید در سال ۱۴۰۱ لحاظ شود و ما می‌توانیم افرایش تعرفه‌ی عوارض محلی تبریز را با سایر کلانشهرها تطبیق دهیم.

لزوم شکل‌گیری نگرش اجماعی در خصوص تعرفه‌ی عوارض محلی

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه‌ی شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: بهتر است قبل از بررسی بند به بند تعرفه عوارض محلی، نگرشی اجماعی در این راستا صورت گیرد.

شهرام دبیری منبع اصلی درآمد شهرداری را عوارض محلی برشمرد و یادآور شد: تعرفه‌ی عوارض محلی تعیین کننده‌ی درآمد و بودجه است که باید با افزایش معقول و همراه با تورم باشد.

وی با بیان اینکه بهتر است در تعرفه‌ی عوارض محلی منابع درآمد پایدار افزایش نسبی داشته باشد، خاطرنشان کرد: باید شفافیت در افزایش تعرفه نیز بیشتر شود چراکه در برخی قسمت‌ها ابهام وجود دارد.

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه‌ی شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: باید سعی کنیم افزایش‌ تعرفه‌ها را به گونه‌ای اعمال کنیم که اقشار آسیب‌پذیر تحت فشار قرار نگیرند و بهتر است بخشی از کارهای کارشناسی را به مرکز پژوهش‌های شورای شهر بسپاریم تا در این راستا ما را یاری کنند.

دبیری با تاکید بر لزوم نعیین سقف برای ماده ۱۰۰ اظهار کرد: باید علاوه بر مشخص شدن نقش تعرفه در ساخت و سازها، مبنایی برای افزایش نیز تعریف شود.

افزایش تعرفه ها نباید قشر ضعیف را در تنگنا قرار دهد

دبیر کمیسیون برنامه و بودجه‌ی شورای اسلامی کلانشهر تبریز نیز طی سخنانی گفت: تورم روز به روز در حال افزایش و توان مردم نیز در حال کاهش است.

پرویز هادی اضافه کرد: عمده‌ترین درآمد شهرداری از عوارض محلی است اما نباید افزایش این امر به گونه‌ای باشد که قشر ضعیف در تنگنا قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی کلانشهر تبریز مقرر شد کمیته‌ای برای بررسی بندهای تعرفه عوارض محلی تشکیل و تا سه‌ هفته ماحصل بررسی‌های انجام شده به صحن شورای اسلامی شهر تبریز ارجاع داده شود.

همچنین در این جلسه لایحه‌ی شهرداری تبریز در خصوص افزایش کرایه‌ تاکسی‌ها مورد بررسی قرار گرفته و با این پیشنهاد موافقت شد تا به صحن شورا ارجاع داده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرداری تبریز شهرداري شوراي شهر شورای شهر تبریز بودجه كميسيون برنامه و بودجه لایحه بودجه ۱۴۰۱ کمیسیون برنامه و بودجه ی شورای اسلامی ی شورای اسلامی کلانشهر تبریز شورای اسلامی شهر تبریز تعرفه ی عوارض محلی تعرفه عوارض محلی عوارض محلی سال شهر تبریز نیز افزایش تعرفه ی شهرداری سال ۱۴۰۱ داده شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۷۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D

 

به گزارش تابناک، برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه ها می شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامدهای افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • قیمت پژو پارس افزایش یافت +جدول
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • تغییر سلیقه‌ای فرمول محاسبه حقوق رانندگان آژانس شهرداری قزوین
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • صادق خان با کسب سومین دور شهرداری لندن رکوردشکنی کرد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D