Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@18:34:24 GMT

۴۰۰۰ روستای کشور هیچگونه ارتباطی ندارند

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۰۷۷۱۰

۴۰۰۰ روستای کشور هیچگونه ارتباطی ندارند

به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، حدود ۴۰۰۰ روستا در ایران فاقد هرگونه ارتباطات و ۳۶۰۰ روستا با ارتباط ناقص یا بدون کیفیت هستند.

به گزارش ایسنا، عیسی زارع‌پور -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- هنگام دریافت رای اعتماد از از مجلس شورای اسلامی وعده‌هایی در حوزه آی‌سی‌تی ارائه داد، که تکمیل شبکه ملی اطلاعات در صدر این وعده‌ها قرار داشت و او همچنین با تاکید بر دسترسی تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت، عنوان کرد با عنایت به دانش‌آموزانی که به خاطر دسترسی نداشتن به اینترنت نتوانستند از آموزش مجازی استفاده کنند، این مشکل ظرف یک سال و نیم آینده حل می‌شود و دسترسی کلیه روستاهای دارای جمعیت بالای ۲۰ خانوار به شبکه پرسرعت اینترنت تا پایان سال ۱۴۰۱ محقق خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع‌پور همچنین چندی پیش با بیان اینکه هم اکنون ۷۵۰۰ روستا در کشور به ارتباطات کامل دسترسی ندارند، گفت: ۴۵۰۰ روستای کشور نیز هیچ نوع دسترسی ندارند و حتی از شبکه برق و جاده نیز برخوردار نیستند، به همین دلیل ارتباط آنها با این جانب از طریق پیامک باید صورت بگیرد. در بودجه پیشنهادی ۱۴۰۱ این موضوع مطرح شده که وزارت نیرو اولویت را برای برق‌رسانی به این روستاها بگذارد و دسترسی ویژه برای آنتن‌های BTS فراهم شود. مسیر سختی در پیش داریم و برنامه‌مان این است که چهار برابر گذشته با سرعت این توسعه را جلو ببریم.

او خاطرنشان کرد: برنامه این است که دسترسی روستاهای بالای ۲۰ خانوار تا پایان سال ۱۴۰۱به شبکه برقرار شود. در این زمینه ۳۰۰۰ سایت جدید می‌خواهیم و باید ۸۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شود. همچنین ارتقای ۳۰۰۰ سایت به 4G را در برنامه داریم و هم‌اکنون تعامل با شش استان در این خصوص آغاز شده است. امیدواریم در صورت تأمین منابع تا پایان سال بعد این پروژه اجرایی شود و اگر روال به صورت معمولی طی شود، بخشی از آن به سال ۱۴۰۲ موکول خواهد شد.

تا پایان سال ۱۴۰۱ تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار، به شبکه ارتباطات متصل می‌شوند

در این راستا عیسی زارع پور -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در اینستاگرام نوشت: وقتی در مجلس شورای اسلامی و در محضر نمایندگان مردم قول دادم که تا پایان سال ۱۴۰۱ تمام روستاهای کشور (البته روستاهای بالای ۲۰ خانوار) به شبکه ارتباطات پایدار و پرسرعت متصل خواهند شد، تصورم این بود که بر اساس گزارش‌های موجود حدود ۴۰۰۰ روستا از میان بیش از ۴۰ هزار روستا هنوز فاقد ارتباط هستند یا ارتباط بی‌کیفیت دارند.

وی در ادامه توضیح داد: اما با بررسی دقیق‌تر روشن شد که حدود ۷۶۰۰ روستا (۴۰۰۰ روستای فاقد هرگونه ارتباطات و ۳۶۰۰ روستای با ارتباط ناقص یا بدون کیفیت) هستند. این روستاها هم عمدتاً در مناطق دور و صعب‌العبور قرار دارند که هزینه و زحمت برقراری ارتباطات در آنها چند برابر حالت عادی است. با این همه، برای تکمیل ارتباطات تمام روستاهای کشورمان تا پایان ۱۴۰۱ مصمم هستیم و پیشرفت این پروژه را به صورت دوره‌ای به اطلاع مردم عزیزمان می‌رسانیم. 

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تا کنون با تلاش و پیگیری شبانه‌روزی همکارانم ۶۲۶ روستا به شبکه ارتباطی متصل شده‌اند و این تلاش با اتصال ۶۴۰ روستای دیگر تا پایان سال ادامه خواهد داشت. در طول یک هفته گذشته، ۳۳ روستا در استان‌های اصفهان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خوزستان، لرستان، کردستان، کرمانشاه، مرکزی، سیستان و بلوچستان، کرمان و اردبیل به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند. سرعت کار با تأمین تجهیزات و اعتبارات لازم انشالله بیشتر هم خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اینترنت روستایی روستاهای بالای ۲۰ خانوار تا پایان سال ۱۴۰۱ وزیر ارتباطات ۴۰۰۰ روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۷۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف

مدیر امور آب و فاضلاب خواف گفت: اصلاح و بازسازی ۸ هزار متر از خطوط فرسوده شبکه توزیع آب شرب روستای برآباد از توابع بخش سنگان شهرستان مرزی خواف با اعتباری بالغ بر ۵۵ میلیارد ریال وارد مرحله عملیاتی شد. - اخبار استانها -

به گزارش تسنیم،‌ محسن چهکندی بیان کرد: پروژه  اصلاح و بازسازی خطوط فرسوده شبکه توزیع آب شرب روستای برآباد  با لوله های سایز 63 تا 315 میلی متری پلی اتیلن در مسیرهای پر اتفاق و فرسوده این روستا با مشارکت دهیاری و همکاری فرمانداری شهرستان خواف اجرا می‌شود.

مدیر امور آب و‌ فاضلاب شهرستان خواف ادامه داد: اجرای پروژه اصلاح شبکه توزیع در این روستا باعث کاهش حوادث شبکه آبرسانی، مدیریت و جلوگیری از هدررفت آب خواهد شد.

وی افزود: طی یکسال گذشته، 134 فقره اتفاق و حادثه در شبکه توزیع روستای برآباد خواف رخ داده که با تلاش اکیپ اتفاقات و تعمیرات این بخش برطرف شده است.

چهکندی به استفاده غیرمجاز از آب شرب برای آبیاری باغات و تأمین آب شرب دام توسط برخی مشترکان امور آب و فاضلاب خواف گلایه کرد و از شهروندان خواست برای آبیاری باغات و تأمین آب شرب حیوانات اهلی از منابع آبی دیگر استفاده کنند.

مدیر امور آبفای خواف خاطرنشان کرد: طول شبکه آب شرب روستای برآباد 22 کیلومتر است و با پنج هزار و 400 نفر جمعیت به عنوان بزرگترین روستای شهرستان مرزی خواف شناخته می‌شود.

به گزارش تسنیم، شهرستان خواف با 4 بخش، 6 شهر و 85 روستا، گسترده‌ترین شهرستان خراسان رضوی محسوب می‌شود که در 270 کیلومتری جنوب شرق مشهد مرکز این استان واقع است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف
  • اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی روستای برآباد خواف وارد فاز عملیاتی شد
  • حریم و روستاهای شرق تهران برای گذران اوقات فراغت محل مناسبی هستند |‌ همدردی با آبشار اشک ریز
  • آب‌شرب شهرک سوخته امامزاده ابراهیم شفت پایدار شد
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری