Web Analytics Made Easy - Statcounter

«جلیل بالایی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا،  افزود: پس از بازدید و موافقت معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور در مهرماه سال‌جاری، پیمانکار پروژه احیای بافت و اصلاح معابر روستای شرکان انتخاب  شده و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه این طرح با مشارکت مردم و کمک آنان در تامین مصالح و آزادسازی مسیر اجرا خواهد شد، گفت: مقرر شد اهالی روستای شرکان در تامین سنگ مورد نیاز اجرای پروژه مشارکت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روستای شرکان با ۲۵۰ نفر جمعیت در ۵۶ کیلومتری شمال غربی شهر پاوه قرار دارد.

سرپرست فرمانداری پاوه اظهار داشت: در دیداری که به تازگی با مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب استان انجام گرفت بر مطالعه فوری و الحاق ۲ هکتار اراضی منابع طبیعی به توسعه روستای هجیج، مطالعه فرونشست و وضعیت ساخت و ساز روستای دشه و بازنگری طرح هادی ۲۲ روستای شهرستان تاکید شد.

بالایی اضافه کرد: با جهانی شدن منظر فرهنگی اورامان ظرفیت بزرگی برای درآمدزایی و اشتغال در منطقه گردشگر پذیر پاوه فراهم شده است.

وی ادامه داد: در شهرستان پاوه پنج روستای هجیج، زردویی، شرکان، نجار و شمشیر دارای بافت با ارزش و معماری زیبای سنتی و منظر فرهنگی هستند.

سرپرست فرمانداری پاوه تاکید کرد: مردم این روستاها باید با جدیت از این پتانسیل های با ارزش که می تواند موجبات درآمد پایدار مردم این روستاها را فراهم کند حفاظت نمایند.

به گزارش ایرنا ، در ۲۲ مهر ماه سال جاری پروژه بهسازی بافت با ارزش روستای هجیج شهرستان پاوه با حضور معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه و جمعی از مسئولان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

اجرای طرح بافت با ارزش روستای هجیج با اعتباری بیش از ۱۳ میلیارد و ۳۳۴ میلیون ریال و به مساحت ۱۱هزار و ۶۶۷ مترمربع در هفت مرحله توسط بنیاد مسکن استان کرمانشاه و با همکاری شورای اسلامی و دهیاری و اهالی روستای هجیج انجام شده است.

شهرستان پاوه با بیش از ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه بنياد مسكن انقلاب اسلامی توسعه روستایی پاوه اعتبار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه بنياد مسكن انقلاب اسلامی توسعه روستایی استانداری کرمانشاه بنياد مسكن انقلاب اسلامی توسعه روستایی پاوه اعتبار بافت با ارزش روستای هجیج بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۸۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان

کیومرث خانی لعل آبادی معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در حاشیه بازدید استاندار کرمانشاه از تعدادی از بنا‌های قدیمی واقع در بافت تاریخی شهر کرمانشاه گفت : در بافت تاریخی شهر کرمانشاه گذری قدیمی با عنوان گذر جلوخان-حدفاصل خیابان مدرس تا خیابان جلیلی - واقع شده که بسیاری از بنا‌هایی که در این بخش قرار دارند، دچار فرسودگی شده‌اند. 

وی افزود: علیرغم اینکه این بنا‌ها از نظر تاریخی دارای اهمیت زیادی هستند، اما به دلیل گذشت زمان استحکام آنها ضعیف شده و باید مورد مرمت قرار گیرند. 

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه تصریح کرد: مالکین عمده این بنا‌ها توان مالی چندانی برای مرمت بنای خود ندارند، لذا نیاز است حمایت‌هایی از آنها صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه میزان اعتبارات دولتی نیز برای مرمت آنها محدود است، عنوان کرد: کل اعتباراتی که امسال برای بافت تاریخی کرمانشاه اختصاص پیدا کرده حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است که طبق برنامه ریزی صورت گرفته مقرر شده نیمی از این اعتبار صرف طرح مطالعاتی مرمت بازار قدیمی فیض آباد شود و نیمی دیگر از این اعتبار را برای مرمت گذر جلوخان، با مشارکت مالکین بنا‌های واقع در این محله اختصاص دهیم. 

خانی لعل آبادی تصریح کرد: خوشبختانه در بازدیدی که استاندار کرمانشاه از گذر جلوخان داشتند، قول‌هایی برای افزایش اعتبار ساماندهی این محله تاریخی دادند که امیدواریم بزودی محقق شود. 

وی خاطرنشان کرد: از طرفی مقرر شد که یک کارگروه با حضور دستگاه‌های ذیربط همچون میراث فرهنگی، راه و شهرسازی و شهرداری برای ساماندهی بافت تاریخی شهر کرمانشاه تشکیل شود. 

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه عنوان کرد: بافت تاریخی که بخشی از هویت گذشته شهر ما به شمار می‌رود، می‌تواند به عنوان یک فرصت به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند، در همین راستا با حمایت استاندار و همراهی دستگاه‌های ذیربط در تلاش برای احیاء این بخش از شهر هستیم. 

استاندار در این برنامه از برخی از بنا‌های قدیمی بافت تاریخی شهر کرمانشاه همچون خانه اکبرپور، حمام ملاباشی، زورخانه علمدار، سرای همدانی ها، هتل بوتیک ونوشک (خانه تاریخی صارم الدوله)، خانه حکیم نصیر، مسجد نظام، گذر جلوخان و خانه رنده کش بازدید و با اهالی این محله گفتگو کرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • شهرستان اردکان یزد فرمانداری ویژه شد
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • ۱۰۰۰ واحد مسکن ویژه مددجویان کمیته امداد در بوشهر ساخته می‌شود
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تایید نهایی بیش از ۵۸ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه