Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@03:11:46 GMT

کرمانشاه/ هر 1772 نفر، یک صندلی خالی سینما

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۰۹۲۱۲

رییس حوزه هنری استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر در سطح استان به ازای هر 1772 نفر فقط یک صندلی سینما موجود است.

افشین آزادی به مناسبت روز جهانی سینما (هفتم دی) در گفت و گو با ایسنا، از سینما به عنوان یکی از شاخص های مهم فرهنگی در جهان یاد کرد و افزود: سینما نقش موثری در فرهنگ سازی جامعه دارد و برای ارتقای فرهنگ جامعه یکی از شاخص های مهم محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر در استاندارد جهانی به ازای هر 10 هزار نفر یک سالن سینما برپاست و این درحالی است که کشور و استان ما از این شاخص فاصله بسیاری دارد.

آزادی گفت: اگر همین شاخص را ملاک قرار دهیم در کرمانشاه باید حدود 200 سالن سینما داشته باشیم، درحالیکه در حال حاضر حدود چهار سینما با چندین سالن کوچک داریم.

وی افزود: سینما "آزادی" دارای یک سالن به نسبت بزرگ و دو سالن کوچک است، سینما "فرهنگ" دارای سه سالن کوچک، سینما "بیستون و "سینما "پاز" هم هرکدام یک سالن کوچک دارند.

آزادی گفت: در حالی شاخص دنیا وجود یک سالن سینما به ازای هر 10 هزار نفر است که ما در استان به ازای هر 1772 نفر فقط یک صندلی سینما داریم!

هیچ یک از سالن های سینمای کرمانشاه استاندارد نیست

رییس حوزه هنری استان کرمانشاه گفت: علاوه بر تعداد کم سالن ها و صندلی های سینما، یکی از مشکلات دیگر این است که هیچ یک از سالن های سینما در استان استاندارد نیستند.

وی افزود: سالن سینما باید به لحاظ صدای دالبی، نور لیزی، مسائل ایمنی مانند امکانات مهار حریق، امکانات رفاهی و ....از استانداردهای لازم برخوردار باشد که متاسفانه هیچ یک از سالن های سینما در کرمانشاه این استانداردها را ندارند.

رییس حوزه هنری استان کرمانشاه با بیان اینکه انگیزه ای در مسئولین استان برای توسعه سینما دیده نمی شود، گفت:  مسئولین دولتی عنوان می کنند برای توسعه این شاخص فرهنگی بخش خصوصی باید ورود کند، درحالیکه در شرایط کرونا و در شرایط فعلی اقتصادی، ساخت سالن سینما برای بخش خصوصی توجیه اقتصادی ندارد.

آزادی گفت: متاسفانه در استان ما ساخت سد و کارخانه و ... نسبت به مسائل فرهنگی اولویت دارد، درحالیکه اگر فرهنگ جامعه اصلاح و ارتقا یابد، بسیاری مشکلات اجتماعی و اقتصادی جامعه مرتفع می شود.

قبول داریم محتوای برخی فیلم های سینمایی مناسب نیست

آزادی در خصوص اینکه محتوای سخیف برخی فیلم های ارائه شده در سینما در سالهای اخیر، خود یکی از معضلاتی است که به شیوع آسیب های اجتماعی در جامعه دامن می زند، گفت: متاسفانه چنین مواردی هست و تایید می کنیم که محتوای برخی فیلم ها مناسب نیست، اما خوشبختانه طی دو سه سال اخیر روند ساخت فیلم های ارزشی رو به افزایش است.

این مسئول گفت: با حضور وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار شده در این زمینه ورود جدی صورت گرفته و وضعیت محتوای فیلم های اکران شده در سینماها اصلاح شود.

آزادی گفت: به هرحال با بهبود محتوای فیلم ها این انتظار هست که در خصوص ساخت سینماها هم در میان مسئولین تغییر نگرشی صورت گرفته و همپای ساخت سد و کارخانه و ... به ساخت سینما هم اهمیت داده شود.

وی افزود: در خصوص سینما ما حتی از نصف میانگین کشوری هم عقب هستیم و حقیقتا می طلبد که مسئولین استان در این زمینه ورود جدی داشته باشند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سالن سینما آزادی گفت سالن کوچک یک سالن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۹۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» را یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری در ملایر طی هفته اخیر دانست و گفت: با توجه به کمبود سالن موسیقی در ملایر،چند پروژه فرهنگی در دست اقدام داریم و یکی از طبقات در یکی از پروژه ها به سالن کنسرت اختصاص داده خواهد شد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر اظهار کرد: ملایر در این دوره میزبان گروه های موسیقی غرب کشور بود و از همین حالا به فکر میزبانی جشنواره موسیقی های سنتی در سطح ملی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یک سالن به روز، مجهز و در شان مردم تحت عنوان سالن کنسرت پیش بینی خواهد شد، افزود: این سالن به سرعت ساخته می‌شود و تقدیم مردم فرهنگ دوست ملایر خواهیم کرد.

اسماعیلی تصریح کرد: از دیرباز روح و نگاه ما با فرهنگ ها و هنرهای مختلف از جمله هنر پر رمز و راز موسیقی و شعر در هم آمیخته است و اصالتا و ذاتا علاقمند به موسیقی به ویژه موسیقی سنتی هستیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این سازها متعلق به ایران است، گفت: محاسبات پیدا و پنهان موسیقی و پیامی که منتقل می‌کند نشان می‌دهد این هنر با ذات ما هماهنگی دارد و ابزار آلات موسیقی مبتنی بر علم، هندسه و مضامین بلند عرفانی طراحی می شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بزرگ «شب های موسیقی تاک» مطرح کرد: قصد داریم سال آینده این جشنواره را در سطح ملی برگزار کنیم.

فرشاد کشاورزیان به حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه در این جشنواره اشاره و تصریح کرد: این جشنواره در سطح منطقه‌ای بود و اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور داشتند.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: وجود ۲۵۰ کارگاه ساز سازی در ملایر می تواند در کنار مبلمان منبت و انگور یک‌ برند ملی برای این شهرستان باشد.

دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» نیز اظهار کرد: طی جشنواره در پنج حوزه اجرای صحنه‌ای داشتیم و همزمان با آغاز به کار جشنواره، دومین نمایشگاه ساز و صنایع دستی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد افتتاح شد و بعدازظهر هر روز کارگاه‌ها و ورک‌شاپ و تور گردشگری برگزار شد.

رضا قدسی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۸۰ هنرمند حضور داشتند که ۲۸۰ نفر از فعالان عرصه موسیقی هستند ساخت یک سالن برای اهالی موسیقی را یکی از مطالبات مهم هنرمندان حوزه موسیقی در شهرستان خواند.

قدسی همچنین از حمایت‌های شهردار و شورای اسلامی شهر ملایر و خانه خلاق رُجا با ۶۰ هنرمند در ملایر و آموزشگاه موسیقی همراز قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار حمایت مدیران و مسئولان فرهنگی و هنری شهرستان برای برگزاری این جشنواره در سطح ملی شد و افزود: در ملایر ۲۵۰ کارگاه ساز سازی شناسایی کردیم و امیدواریم ملایر بعنوان شهر ساز سازی در سطح ملی معرفی شود.

هادی فیض منش، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز تاکید کرد: علاوه بر نام ملایر با منبت و تاک، ملایر باید شهر سازها شود و امیدواریم هر ساله این جشنواره در ملایر برگزار شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پیروزی بسکتبالیست‌های فرش مشهد در گام اول
  • رکوردشکنی هواداران پرسپولیس با ۶۰ هزار تماشاگر
  • عملکرد مطلوب و رو به رشد محاکم عمومی و انقلاب کرمانشاه
  • رکوردشکنی هواداران پرسپولیس با 60 هزار تماشاگر
  • پرسپولیس، پرتماشاگرترین با بلیت 300 هزار تومانی
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • ساخت سالن پذیرایی خیرساز ویژه زوج های جوان در گراش
  • شکار تمساح با دست خالی!
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی