Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دستورالعمل آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (وادا) در مورد نمونه گیری از ورزشکاران در سال ۲۰۲۲ میلادی و چگونگی انجام آن در شرایط کرونا را برای ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (نادو) کشورهای عضو ارسال کرده است.

در این دستورالعمل که در اختیار نادو ایران هم قرار گرفته است، بر انجام نمونه گیری با وجود ادامه پاندومی کرونا در بسیاری کشورها تاکید شده است اما در عین حال این موضوع مورد توجه قرار گرفته که گرفتن تست از ورزشکاران باید با اعمال پروتکل های بهداشتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این دستورالعمل، ماموران ستاد ملی مبارزه با دوپینگ در صورتیکه خارج از مسابقه اقدام به نمونه گیری از ورزشکار می کنند باید نسبت به پاک بودن او از کرونا اطمینان حاصل کنند سپس نمونه گیری را داشته باشند. این اطمینان باید با پرسشنامه خودارزیابی که در اختیار ورزشکار گذاشته می شود، سندیت پیدا کند.

همچنین وادا در دستور العمل جدید خود تاکید کرده در صورتیکه کشورها به خاطر کرونا با محدودیتی هایی از طرف دولت‌شان مواجه شدند می توانند نمونه گیری را بر اساس پروتکل های داخلی و بهداشتی دنبال کنند. این نهاد بین المللی همچنین یادآور شد که همزمان با آغاز سال ۲۰۲۲ مدیریت نمونه گیری ها باید بر اساس فهرست جدید مواد نیروزا و روش های ممنوعه انجام شود.

آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ مشابه این دستورالعمل را برای سال ۲۰۲۱ هم برای نادو کشورها ارسال کرده بود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ دوپینگ ستاد ملی مبارزه با دوپینگ آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ دوپینگ ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ویروس کرونا مبارزه با دوپینگ نمونه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۹۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو مسعود خانی در تشریح استاندارد دریافت برچسب انرژی برای ادارات گفت: اخذ برچسب انرژی برای ساختمان‌ها براساس استاندارد ملی به تازگی به روزرسانی شده و در دستور کار شرکت توانیر قرار گرفته است.

وی ادامه داد: صنعت برق به دلیل اهمیت این موضوع و برای الگوسازی در کل کشور با امضای مدیرعامل شرکت توانیر به تمامی شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه و وابسته شرکت توانیر در سراسر کشور ابلاغ کرده است تا بر اساس معیارهایی که در استاندارد مربوطه ذکر شده، نسبت به اخذ برچسب انرژی برای همه ساختمان‌هایشان اقدام کنند.

وی افزود: صنعت برق در کل کشور دارای ساختمان‌های بسیاری است و این طرح بدون استثنا در کل کشور ابلاغ شده که به صورت سراسری برای تمامی ساختمان‌ها در همه کشور انجام خواهد شد.

مجری طرح‌های بهینه‌سازی شرکت توانیر درباره ادارات و شرکت‌هایی که این دستورالعمل را اجرایی کرده‌اند، تصریح کرد: این موضوع به شرکت‌ها ابلاغ شده، از طرفی بروزرسانی این دستورالعمل به تازگی صورت گرفته است و باید گفت در این مدت کوتاه ۴ شرکت موفق به اخذ برچسب انرژی شدند. همچنین دیگر شرکت‌ها هم در حال اخذ مشاور و مجری برای اجرای این دستورالعمل هستند.

خانی در خصوص ارگان ناظر بر این فرایند تشریح کرد: این نظارت‌ها را سازمان استاندارد هر استان بر عهده دارد که در جریان اجرا ناظر فنی این دستورالعمل‌ها نیز هست و ممیزی براساس معیارهای استاندارد مربوطه انجام شده باشد.

وی افزود: در شرکت توانیر برای نظارت در اجرای ابلاغیه‌های مدیرعامل و اینکه زیرمجموعه‌ها بتوانند کار را به انجام برسانند، حوزه مجری طرح‌های بهینه‌سازی، نظارت و پایش را انجام می‌دهد و گزارش‌های مربوطه را به اطلاع مدیرعامل شرکت توانیر می‌رساند.

خانی در پایان اظهار داشت: موارد و راهکارهایی پیش بینی شده است تا برای شرکت‌هایی که در این زمینه پیش قدم هستند، مزایایی در نظر گرفته شود و پیشنهادهایی نیز ارائه شده که گام‌های بعدی را پس از اخذ برچسب انرژی در راستای بهبود رتبه انرژی هر ساختمان عملیاتی و اجرایی کنیم.

کد خبر 6090997 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • CPU چیست؟ به زبان ساده و نحوه کار
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • واکنش رئیس کمیته بین المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • واکنش رئیس کمیته بین‌المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود