Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه ۱۴ در خصوص وضعیت بازار گل محلاتی در صحن علنی شورای شهر تهران توضیحانی را ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، محمد امین سالاری با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران به بیان وضعیت بازار گل محلاتی پرداخت و گفت: باغ گل محلاتی در زمینی به مساحت ۲۶ هزار متر مربع ساخته شده است.

وی با بیان اینکه در دهه ۷۰ برای ساماندهی روزبازارها و همچنین ساخت بزرگراه محلاتی نسبت به جابجایی غرفه داران به زمین فعلی که به باغ گل معروف شده اقدام کردند و مجموعه حاضر در طول زمان ایجاد شده است، گفت: این زمین متعلق به دولت و وزارت مسکن است و ساکنان فعلی سند و مستندات مالکیتی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در دهه گذشته کمیسیون طرح و بررسی تشکیل شد که کاربری این اراضی را فرهنگی و مذهبی قرار داد و اعلام کرد که این زمین در اختیار شهرداری تهران قرار گیرد، گفت: بندهای مصوب این کمیسیون معطل ماند و بعد از آن نیز کمیسیون ماده ۵ کاربری این زمینها تجاری و خدماتی اعلام کرد؛ اما این زمینها در لایه تثبیت ذخیره اراضی قرار دارند و قابلیت تجاری و خدماتی سازی ندارند.

شهردار منطقه ۱۴ با بیان اینکه در سال ۹۶ رأی قلع و قمع بازار گل از طریق کمیسیون ماده ۱۰۰ صادر شد و  در سالهای ۹۸ و ۹۹ چندبار دیگر اجرای این رأی ابلاغ شد، گفت: اما با شکایت دو مالک به دیوان  عدالت اداری اجرای این حکم معطل ماند و جالب است بدانید پرونده شکایت این دو غرفه دار در دو شعبه متفاوت بررسی شده و یک شعبه رای به ابطال رای قلع و قمع داده و دیگری رای را تایید کرده و حالا ما با دو رای متفاوت رو به رو هستیم که به اداره کل حقوقی شهرداری نامه نوشتیم که تکلیف ما در این زمینه مشخص کند.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ موضوع بازار گل به دلیل حادثه‌ای که درمهر ماه رخ داد به طور جدی بررسی شد گفت: جلسات زیادی برای تعین تکلیف بازار گل برگزار کردیم؛ اما هیچ کدام تصمیمی در خصوص تعطیلی باغ گل نداشت و از ما خواسته شد که برای تمامی غرفه ها شناسنامه تهیه کنیم و این برحسب دستور دادگاه است.

سالاری افزود: ۳۰ الی ۴۰ زوم کن در شهرداری وجود دارد که اقدامات ما در قبال باغ گل است و در ۱۷ آذر ماه نیز تورک در قوه قضاییه به زاکانی شهردار تهران نامه زده و اعلام می کند که شهرداری مکلف است موضوع این باغ را از طریق ماده ۱۰۰ پیگیری کند و همچنین با کمک اداره کل شهرسازی تهران و پلیس غرفه‌ها را شناسایی کرده و برای آن شناسنامه صادر کند.

وی با بیان اینکه ایمنی سازی غرفه‌ها به گونه‌ای است که باید باغ گل تعطیل شده و بعد ایمنی سازی انجام گیرد گفت: بیش از ۶۱۰ غرفه در این بازار وجود دارد که تعطیل کردن آن تبعات اجتماعی دارد و لازم است همه دستگاه های دخیل  و قوه قضاییه وارد شوند تا اتفاق مثبتی در این بازار رخ دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران بازار گل و گیاه گل محلاتی بازار گل باغ گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران

به گزارش «نماینده»، مهدی اقراریان در جلسه علنی امروز شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اقدامات متنوعی در حوزه اجتماعی و فرهنگی صورت گرفته اما بر اساس مسئولیت نظارتی شورا باید نکاتی را مطرح کنم، گفت: گزارش ارائه شده در خصوص اقدامات مناسبتی بود که خوشبختانه متنوع بود اما نمی توانیم فرهنگ را به یک سری اقدامات فرهنگی تقلیل دهیم.

وی ادامه داد: نقش معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری در فرهنگ‌سازی نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. اینکه سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی چه نقشی دارد سوالات و ابهاماتی دارد و این نگرانی برای ما ایجاد می شود که در مدیریت منابع دچار مواردی شویم که نشان دهنده فعالیت های هم افزا نباشد. سوال ما این است که سازمان فرهنگی و هنری چه اقداماتی انجام داده است؟

اقراریان با بیان اینکه تنوع مخاطب در اجرای برنامه ها بسیار اهمیت دارد، یادآور شد: تهران بیش از ۹ میلیون جمعیت دارد و باید تنوع مخاطبان در اجرای برنامه ها مورد توجه قرار بگیرد. یکی از جمعیت های مورد نظر باید پرسنل شهرداری و مجموعه های تابعه آن باشند و پرسش ما این است که چه برنامه هایی برای پرسنل در نظر گرفته شده بود؟

رییس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه انطباق با اسناد بالادستی از دیگر موارد مورد نظر است، تصریح کرد: پیوست نگاری فرهنگی فعالیت های شهرداری تهران نیز مورد اهمیت است.

وی تأکید کرد: غصه‌ای از ابتدای دوره برای ما وجود دارد. تابلوی کوچه ها مزین به تصاویر شهداست. ما به شهردار تذکر می دهیم و ناراحت می شود و به هم می ریزد اما به نظر می رسد این تذکر خوبی است. تابلوهای مزین به تصاویر شهدا شرایط خوبی ندارد و با این حجم از هزینه‌های گسترده در بخش های مختلف، شاید تغییر این تابلوها هزینه چندانی نداشته باشد. یادمان شهدا در مناطق نیز وضعیت مناسبی ندارد و وقتی شهردار تهران خود را داعیه دار فرهنگ شهادت می‌داند نباید توجه به شهدا و یادمان آنها مورد غفلت قرار بگیرد. امیدواریم پیام فرهنگی شهرداری این باشد که این مجموعه به تمام شهروندان توجه دارد نه یک جریان خاص.

دیگر خبرها

  • تعطیلی یک کتابفروشی و آغاز غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • گلایه اهالی بازارهای سیار از افزایش اجاره‌ها
  • مصلای امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • دستگیری قاتل فراری جوان محلاتی
  • مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • انجام مراحل پایانی غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند
  • گذر ۳۰ تیر در طراحی جدید چه تغییراتی می‌کند؟
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران