Web Analytics Made Easy - Statcounter

موشک سایوز ۳۶ ماهواره اینترنتی متعلق به شرکت "وان‌وب"(OneWeb) را به مدار زمین پرتاب کرد تا این شرکت اکنون ۳۹۴ ماهواره در مدار زمین داشته باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، یک موشک "سایوز" که توسط شرکت فرانسوی "آریان اسپیس"(Arianespace) توسعه یافته است، ۳۶ ماهواره اینترنتی جدید را به مدار زمین پرتاب کرد تا به استقرار یک صورت فلکی در حال رشد از ماهواره‌های اینترنتی متعلق به شرکت "وان‌وب" کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موشک سایوز که در اصل ساخت روسیه است و توسط شرکت فرانسوی "آریان اسپیس" توسعه یافته است، این ۳۶ ماهواره اینترنتی جدید را از پایگاه فضایی بایکونور واقع در قزاقستان به فضا پرتاب کرد. این پرواز تنها دو روز پس از آن انجام شد که موشک "آریان ۵"، تلسکوپ فضایی "جیمز وب" ناسا را ​​ از گویان فرانسه در ایام کریسمس و درست پیش از سال نو به فضا پرتاب کرد.

"استفان اسرائیل" مدیرعامل "آریان اسپیس" از طریق یک پیام ویدیویی در جریان پخش اینترنتی این پرتاب گفت: این یک زمان خاص از سال برای یک پرواز بسیار خاص است. وی افزود که این پرتاب، پانزدهمین پرتاب سال ۲۰۲۱ و آخرین پرتاب سال برای شرکت "آریان اسپیس" بود.

این پرتاب همچنین هشتمین پرتاب سال برای "وان‌وب" بود که اکنون ۳۹۴ ماهواره اینترنتی خود را در مدار زمین می‌بیند. این ۳۶ ماهواره جدید حدود ۳ ساعت و ۴۵ دقیقه پس از پرتاب، در مدار اولیه خود در ارتفاع ۴۵۰ کیلومتری زمین مستقر شدند. آنها سپس به مدار نهایی خود در ارتفاع بیش از ۱۰۰۰ کیلومتری زمین خواهند رفت.

شرکت "وان‌وب" مستقر در لندن در حال ساخت مجموعه‌ای متشکل از ۶۴۸ ماهواره است تا دسترسی به اینترنت پرسرعت را برای مشتریان در سراسر جهان، به ویژه مکان‌های دورافتاده و غیر متصل فراهم کند. در این سال، این شرکت به مرز استقرار ۶۰ درصد از صورت فلکی خود در فضا رسید و مجموعه‌ای از قراردادهای توزیع را با شرکای خود در استرالیا، کانادا و اروپا برای شبکه خدمات خود امضا کرد.

"نیل مسترسون" مدیر عامل "وان‌وب" در یک مصاحبه گفت: تقاضا برای اتصال فقط در سطح احساسی نیست. ما فکر می‌کنیم که به این فرصت باورنکردنی برای ارتقاء این شکاف دیجیتال و کمک به بستن آن نیاز داریم.

شرکت "آریان‌اسپیس" یک شرکت چندملیتی است که در سال ۱۹۸۰ به عنوان نخستین سرویس ارائه‌دهنده خدمات پرتاب جهانی تأسیس شد. این شرکت، تولید، اجرا و بازاریابی برنامه پروژه "آریان" را به عهده دارد. این شرکت مجموعه متنوعی از پرتاب‌ها و راه‌اندازی‌ها را با استفاده از پرتاب‌گرهای بار سنگین و وسیله‌های پرتاب مانند موشک "آریان ۵" برای بارهای دو مرحله‌ای به مدار انتقال، موشک "سایوز-۲" به عنوان پرتاب‌گر بار متوسط و طولانی و موشک سوخت جامد "وگا" برای بارهای سبک‌تر ارائه می‌دهد.

 "آریان‌اسپیس" از مرکز فضایی گویان در گویان فرانسه به عنوان سایت راه‌اندازی اصلی خود استفاده می‌کند و همچنین می‌تواند از پایگاه فضایی بایکونور در قزاقستان برای ارائه خدمات پرتاب و راه‌اندازی تجاری موشک "سایوز" استفاده کند.

البته همانطور که می‌دانید، "وان‌وب" تنها شرکتی نیست که برای مشتریان خود اینترنت ماهواره‌ای را ارائه خواهد داد و در این زمینه رقابت می‌کند. چرا که شرکت "اسپیس‌ایکس" در حال ساخت یک صورت فلکی مخصوص به خود به نام "استارلینک" است و از سال ۲۰۱۹ تاکنون ۱۹۴۴ ماهواره به فضا پرتاب کرده است. انتظار می‌رود این صورت فلکی در پیکربندی اولیه خود حداقل ۴۴۰۰ ماهواره داشته باشد.

شرکت "آمازون" نیز در حال توسعه صورت فلکی ماهواره‌ای اینترنتی خود به نام "کویپر"(Kuiper) است، اما هنوز هیچ ماهواره‌ای را به فضا پرتاب نکرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ماهواره اینترنتی اینترنت ماهواره ای وان وب موشک سایوز آریان اسپیس اسپیس ایکس آمازون ۳۶ ماهواره اینترنتی فضا پرتاب آریان اسپیس مدار زمین صورت فلکی وان وب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۰۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود

شرکت «ویرجین گلکتیک» قصد دارد هفتمین سفر فضایی خود را روز هشتم ژوئن به پرواز درآورد.

به گزارش ایسنا، اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، شرکت «ویرجین گلکتیک»(Virgin Galactic) ماه آینده دوباره پرواز خواهد کرد.

به نقل از اسپیس، این شرکت به تازگی اعلام کرده که روز هشتم ژوئن را برای هفتمین پرواز فضایی تجاری خود هدف قرار داده است. این پرواز یک سفر زیر مداری به نام «گلکتیک ۰۷»(Galactic 07) است.

این دومین پرواز فضایی ویرجین گلکتیک در سال جاری است که پس از ماموریت «گلکتیک ۰۶» در ۲۶ ژانویه انجام می‌شود و دوازدهمین پرواز کلی آن تا به امروز محسوب می‌شود.

ویرجین گلکتیک از یک سیستم پرتاب هوایی استفاده می‌کند که از دو وسیله نقلیه تشکیل شده است؛ یک هواپیمای حامل به نام «وی‌ام‌اس اوه»(VMS Eve) و یک فضاپیمای زیر مداری به نام «وی‌اس‌اس یونیتی»(VSS Unity).

هواپیمای وی‌ام‌اس به همراه فضاپیمای یونیتی که زیر بال‌هایش قرار دارد، از باند فرودگاه بلند می‌شود و فضاپیما را در ارتفاع حدود ۱۳۷۰۰ متری رها می‌کند. سپس، یونیتی موتور خود را روشن می‌کند و راه خود را به سمت فضای زیر مداری در پیش می‌گیرد.

مسافران هواپیمای فضایی، چند دقیقه بی‌وزنی را تجربه می‌کنند و می‌توانند زمین را در برابر تاریکی فضا ببینند. بلیط یونیتی در حال حاضر به مبلغ ۴۵۰ هزار دلار فروخته می‌شود.

گلکتیک ۰۷ از فرودگاه «اسپیس‌پورت آمریکا»(Spaceport America) در جنوب غربی نیومکزیکو حرکت خواهد کرد و چهار مسافر در کابین یونیتی حضور خواهند داشت. ویرجین گلکتیک هنوز این افراد را معرفی نکرده است.

سه نفر از سرنشینان، فضانوردان خصوصی اهل نیویورک، کالیفرنیا و ایتالیا هستند. ویرجین گلکتیک روز چهارشنبه در به‌روزرسانی ماموریت گلکتیک ۰۷ نوشت: چهارمین سرنشین، یک فضانورد و پژوهشگر شرکت «آکسیوم اسپیس»(Axiom Space) است که آزمایش‌های متعددی را انجام خواهد داد.

آکسیوم اسپیس یک شرکت مستقر در هیوستون است که تا به امروز سه سفر سرنشین‌دار را به «ایستگاه فضایی بین‌المللی» سازمان‌دهی کرده و همه این سفرها از سخت‌افزار شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) استفاده کرده‌اند. همچنین، آکسیوم اسپیس قصد دارد تا اواخر دهه ۲۰۲۰ ایستگاه فضایی خود را در مدار زمین مونتاژ و راه‌اندازی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • فو فایتر؛ چشم پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها!/ عکس
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • فو فایتر؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • فو فایتر ؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک ها(+عکس)
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود