Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@17:18:52 GMT

نه ترکیه به «اس-۴۰۰» و «پاتریوت»

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۱۲۶۷۳

نه ترکیه به «اس-۴۰۰» و «پاتریوت»

یک خبرگزاری روسی با استناد به گزارش اخیر رسانه‌ ترکیه‌ای درباره پروژه‌های پدافند هوایی این کشور، از تلاش آنکارا برای بومی سازی پدافند هوایی است.

خبرگزاری اسپوتنیک در گزارش روز سه شنبه (امروز) خود خبر داد: «گزارش‌ها نشان می‌دهد ترکیه برای جایگزینی اس-۴۰۰ و پاتریوت روی سیستم پدافند هوایی داخلی کار می‌کند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش این رسانه روس، «رسانه ملی (ترکیه) روز سه شنبه گزارش داد، ترکیه به توسعه سامانه‌های پدافند هوایی جدید به عنوان بخشی از پروژه‌های دفاع موشکی داخلی در سال ۲۰۲۲ ادامه خواهد داد که می‌تواند جایگزین سامانه‌های اس-۴۰۰ روسیه و پاتریوت آمریکا شود».

اسپوتنیک ادامه داد: «طبق گزارش روزنامه (دیلی) صاباح، ترکیه در سال ۲۰۲۲ به کار بر روی پروژه‌های موشکی داخلی زمین به هوای حصار(HISAR)، سام(SAM) و سپر (SIPER) ادامه خواهد داد».

طبق این گزارش، «حصار مدل اِی (HISAR-A) و حصار مدل اُ (HISAR-O) با موفقیت آزمایش شده‌ و اهدافی با سرعت بالا را از بین برده‌اند در نتیجه ترکیه یک قدم به سامانه پدافند هوایی سپر نزدیک‌تر خواهد شد که به عنوان جایگزینی برای اس-۴۰۰ و پاتریوت ظاهر خواهد شد».

اسپوتنیک افزود: «این سیستم (سپر) که قرار است در سال ۲۰۲۳ عملیاتی شود، گزارش شده که تمام تهدیداتی را که در هوا ظاهر می‌شوند به قابل اعتمادترین روش از بین می‌برد».

بنا بر این گزارش، ترکیه در حال توسعه دو نوع سامانه حصار و سپر شامل سامانه پدافند هوایی کوتاه برد حصار مدل اِی با قابلیت رهگیری اهداف تا ۱۵ کیلومتری و سامانه میان برد حصار مدل اُ  با برد ۲۵ کیلومتر است. حصار در برابر هواپیماها، موشک‌های کروز، پهپادها و موشک‌های هوا به زمین موثر است».

سامانه‌های حصار با حمایت صنایع دفاعی ترکیه و مشارکت چند شرکت داخلی ترکیه‌ای در حال ساخت و توسعه هستند. این سامانه‌ها برای حفاظت از تاسیسات نظامی و دیگر تأسیسات مهم استراتژیک ترکیه در نظر گرفته شده است.

انتشار خبرها درباره تلاش آنکارا برای بومی سازی پدافند هوایی در شرایطی انجام شده که اقدام ترکیه در خرید اس-۴۰۰ از یک سو و تلاشش برای ترغیب آمریکا به فروش سامانه آمریکایی پاتریوت همچنان خبرساز است./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: ترکیه اس ۴۰۰ و پاتریوت پدافند هوایی اس ۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۲۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان

یک پژوهشگر مسائل نظامی در ویدئویی تحلیلی اظهار داشت عملیات وعده صادق توانست سامانه پدافندی و رادرای مشترکی میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی را به چالش بکشد و با عبور از چهار لایه پدافندی به اهداف موردنظر خود اصابت کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،  «سید پژمان امین مدنی»، کارشناس مسائل نظامی در ویدئویی تحلیلی به تشریح دلایل ناکارآمدی سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی در خلال عملیات «وعده صادق» و ابتکاری که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جریان این عملیات به کار بست، پرداخت.

 

.

 


امین مدنی ضمن اشاره به روند در حال شکل گیری پدافند مشترک میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی به رهبری آمریکا در منطقه، به  تبیین دلایل شکست سامانه های پرهیاهوی  پدافندی رژیم صهیونیستی در خلال عملیات وعده صادق پرداخت و گفت: آمریکا سعی کرد سیستم پدافندی مطلوب خود در منطقه را ایجاد نماید. سامانه پدافندی مدنظر آمریکایی ها چندین لایه داشت اما ایران توانست تا در جریان عملیات وعده صادق، از تور پدافندی این سامانه های راداری قدرتمند عبور کند.

این کارشناس مسائل نظامی به تشریح لایه های مختلف پدافند مستقر در آسمان سرزمین های اشغالی پرداخت و در تبیین نحوه عملکرد لایه های مختلف پدافندی رژیم صهیونیستی گفت: سیستم پدافندی صهیونیست ها از چهار لایه تشکیل شده است که عبارتند از:
نخست؛ پدافند برد بلند: که برای موشک های بالستیک تهیه شده است و خارج از جو با استفاده از نیروی جنبشی با کلاهک موشک بالستیک درگیر می شود؛

دوم؛ پدافند آرو 2 و 3: که در لایه ی دو و سه هزار کیلومتری با مهاجمین برخورد می کند که تکنولوژی آن از آمریکا گرفته شده و رژیم صهیونیستی آنها را ارتقاء داده است؛

سوم؛ فلاخن داوود: که در بردهای کوتاه تری نسبت به آرو 2 و 3 استفاده می شوند؛

و چهارم یا مرحله ی نهایی گنبد آهنین است که برای موشک های برد کوتاه بهره برداری می شود که در عملیات فعلی از این سامانه بهره گیری نشد و تنها ممکن است که این سامانه با کلاهک های بارشی موشک های سپاه برخورد کرده باشند.

امین مدنی با اشاره به اذعان رسانه های صهیونیستی به اصابت پهپادها و موشک های ایرانی به پایگاه های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی از جمله نواتیم گفت: در شب عملیات وعده صادق، چتر پدافند هوایی آمریکا و متحدان غربی بر روی سرزمین های اشغالی و به ویژه مناطق حفاظت شده مانند پایگاه نواتیم به شکل چشمگیر و گسترده ای فعال بود، با این حال اصابت موفق پهپادها و موشک های ایرانی به این پایگاه نشان از موفقیت آمیز بودن عملیات 14 آوریل دارد.
 

فیلم| اگر جنگ فراگیر شود پدافند اسرائیل از کار می‌افتدموشک‌های سپاه از 5 لایه سامانه پدافندی اسرائیل عبور کرد




وی در ادامه افزود: در منطقه ما سیستم های راداری مختلفی وجود داشت که در این عملیات به آزمایش گذاشته شد و با استفاده از اطلاعات راداری مشترک سعی کردند با پهپادها مقابله کنند. ما در جریان عملیات وعده صادق نشان دادیم که می توانیم حتی بعد از این عملیات، عملیات های وسیع تری که به نابودی سامانه های راداری بینجامد دست بزنیم اما در برهه کنونی از این اقدام صرف نظر کردیم.

سید پژمان امین مدنی در بخش پایانی این ویدئوی تحلیلی اظهار داشت: ایران هیچگاه روی سیستم پدافندی خود مانور نداده است، چرا که ما به سبب وسعت بالای جغرافیایی و ویژگی های توپوگرافی کشورمان همچون وجود کوه ها و مناطق مرتفع، مزیت خود را بر روی حوزه های آفندی متمرکز کرده ایم و این مسئله به وضوح در راهبردهای نظامی جمهوری اسلامی ایران با هدف ایجاد بازدارندگی نمایان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان
  • ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد
  • اسپانیا: به‌زودی موشک‌های پاتریوت را به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • شلیک موشک ناو هواپیمابر «شارل دوگل» در ماموریت مدیترانه
  • بلژیک از سود دارایی مسدود شده روسیه اف-۱۶ به اوکراین ارسال می‌کند
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد
  • مخالفت یونان با تامین سیستم‌های دفاع هوایی اوکراین
  • یونان ارائه سامانه دفاع هوایی به اوکراین را رد کرد
  • اسپانیا موشک‌های پاتریوت به اوکراین می‌فرستد