Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی در دیدار منوچهر تیموری مدیرکل ثبت احوال استان قم که پیش از ظهر امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، اظهار کرد:  در نظام جمهوری اسلامی ایران هر کاری که در مسیر نظام باشد عبادت محسوب می‌شود همانطور که هر کاری که در حکومت جور انجام شود در مسیر ظلم و ستم به مردم و گناه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه در روایات آمده است که حتی اگر کسی لیقه دواتی را در جهت کمک به ظالم تأمین کند به همان مقدار مسئول و کسی که به نظام الهی کمک کند مأجور خواهد بود، گفت: خدمت در این نظام از هر نوعی که باشد ارزش دارد و در حال حاضر بهترین نوع خدمت، رفع  مشکلات مردم است.

نماینده ولی فقیه در استان قم با بیان اینکه در فرهنگ اهل بیت(ع) انتخاب نام نیکو بسیار مورد توجه بوده است، گفت: اهل بیت(ع) نمی‌پسندیدند که افراد نام‌های نامناسب داشته باشند و وقتی افراد خدمت امام می‌رسیدند و اسم خود را می‌گفتند اگر معنای خوبی نداشت همانجا نامش را عوض می‌کردند. 

وی با بیان اینکه اسم، نشان دهنده هویت شخص و کسی که آن اسم را روی او گذاشته است، افزود: امروز خیلی از پدر و مادرها توجه ندارند که با نامگذاری نامناسبت در حق فرزند خود ظلم می‌کنند و مایه شرمساری او در آینده می‌شوند.

سعیدی با اشاره به اینکه در روز قیامت هم افراد را با اسمشان صدا می‌زنند، گفت: چیزی که خوب است اگر زیاد باشد خوبتر است بنابراین هر چه نام اهل بیت(ع) بیشتر در جامعه باشد برای جامعه بهتر است.

وی با بیان اینکه برخی افراد برای اینکه اسم فرزندشان تک باشد از اسماء نامناسب استفاده می کنند، گفت: نیروهای ثبت احوال علاوه بر دقت در ثبت اسامی باید به عنوان یک مشاور عمل کنند و افراد را برای انتخاب نام نیک راهنمایی کنند.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت نامگذاری افراد در جامعه را پایه تحلیل‌ها و برداشت‌ها از آن جامعه دانست و افزود: افرادی هستند که براساس این آمارها از سلایق و علاقه مردم آگاه می شوند و برای آینده مردم طراحی می کنند و نقشه می ریزند.

انتهای پیام/۷۸۰۲۳

 

منبع: فارس

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران قم آیت الله سعیدی امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۲۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • دهه کرامت فرصتی برای مقابله با توطئه دشمنان است
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت (ع)
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت(ع)
  • آیت الله مکارم شیرازی: مردم از گرانی، فوق العاده رنج می‌برند
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید