Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@03:09:50 GMT

دبیرکل مجمع شهرداران کلان شهرهای ایران منصوب شد

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۱۳۰۶۲

دبیرکل مجمع شهرداران کلان شهرهای ایران منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی رئیس مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران و شهردار تهران در راستای مصوبه نشست اخیر مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران که با حضور شهرداران کلانشهرها برگزار شد احسان متولیان را به عنوان دبیرکل مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

«انتظار می‌رود با اتکا به اسناد بالادستی و مصوبات مربوطه، شاهد ایجاد و استقرار نظام منسجمی از محتواها و رویه‌های مدیریت کلانشهرها به‌منظور کارآمدسازی مجمع باشیم و برای تحقق این مهم، فراهم‌سازی سهولت در هماهنگی با نهادها و ارگان‌های دولتی و عمومی، مجلس شورای اسلامی و شورای‌عالی استان‌ها، تشکیل منظم جلسات شهرداران، کمیسیون‌ها و کمیته‌های تخصصی مربوطه و پیگیری مصوبات جلسات مزبور را در دستور کار خود قرار دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید است با تکیه بر ظرفیت‌های بالای علمی و عملی در حوزه مدیریت شهری، زمینه مساعد و خلاقانه‌ای برای هم‌گرایی و هم‌افزایی هدفمند در بین شهرداران کلانشهرهای ایران ایجاد نموده و زمینه‌ساز تصمیم‌گیری‌های تحول‌آفرین در این حوزه در چارچوب قوانین و مقررات جهت جلب مشارکت شهروندان و تحقق توسعه همه شهرهای کشور باشید. توفیقات روزافزون جنابعالی را در ایفای کامل مسئولیت محوله از خداوند منان مسألت می‌نمایم.

لازم به ذکر است احسان متولیان متولد ۱۳۵۸ دانش‌آموخته مهندسی فناوری اطلاعات است. از سوابق وی می‌توان به مسئولیت‌هایش در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، سازمان تبلیغات اسلامی و مجموعه‌های اقتصادی نهادهای عمومی اشاره کرد. م

کد خبر 5386445 ساناز باقری راد

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا زاکانی شهرداران کلانشهرها تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش تصادفات رانندگی سازمان تامین اجتماعی کمیته امداد امام خمینی مددجویان کمیته امداد میراث فرهنگی پلیس راهور سانحه تصادف قاسم سلیمانی شهر تهران میدان میوه و تره بار شهرداران کلانشهرهای ایران مجمع شهرداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۳۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیای توانمندتر با استفاده از تکنولوژی و اشتراک دانش تحقق می یابد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از ستاد اطلاع‌رسانی اجلاس، امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان ضمن خوشامدگویی به مهمانان، روسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشور‌های آسیایی، اعضای هیئت‌رئیسه اتاق ایران، روسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ایران، مسئولین کشوری و استانی که مهمان اصفهان هستند، اظهار کرد: پیش‌نیاز رشد و پیشرفت در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه‌ای صلح و آرامشی است که از راه گفتگو بین جوامع و فرهنگ‌های مختلف محقق می‌شود.

کشانی، اصفهان را «شهر صلح خاورمیانه» نامید و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان بوده است، افزود: قرن‌هاست مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار یکدیگر در اصفهان زندگی کرده و تاریخ هیچ منازعه‌ای بین ادیان را در این شهر ثبت نکرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشور‌های عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در اختیار دارند، تصریح کرد: این آمار و ظرفیت نشان می‌دهد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و همراهی دولت‌ها می‌توان امیدوار بود ملت‌های آسیایی با هم‌افزایی به توسعه همه‌جانبه دست یابند.

وی ادامه داد: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفتگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

کشانی خاطرنشان کرد: دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با شعار «آسیایی توانمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» امروز (۲۹ آوریل ۲۰۲۴) به‌منظور گفتگو بین اتاق‌های بازرگانی کار خود را آغاز می‌کند.

وی با اشاره به برگزاری نشست روسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نشست ارتقای سرمایه‌گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم نیز چهار میزگرد پیرامون «فناوری نو»، «گردشگری»، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می‌شود که از مهمانان اجلاس برای حضور در این میزگرد‌ها و ارائه نظرات خود برای توسعه آسیا دعوت می‌کنم.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه در اختتامیه نیز بیانیه و گزارش کار این اجلاس به‌عنوان سند نهایی منتشر خواهد شد، از مهمانان دعوت کرد از نمایشگاه توانمندی‌های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش‌های وزارت امور خارجه در برگزاری این اجلاس و حضور مهمانان خارجی تقدیر کرد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد
  • دیدار مؤسس جمعیت آموزش و فرهنگ مقدونیه با دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • وحدت اعضای شورا با شهرداران باعث رونق امور شهری می‌شود
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم فردا برگزار می‌شود
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • آسیای توانمندتر با استفاده از تکنولوژی و اشتراک دانش تحقق می یابد