Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدهادی ایمانیه  سه‌شنبه در نشست اعضای هیات امنای بیمارستان های رسول اعظم (ص) و مرحوم حاج محمداسماعیل امتیاز در حوزه علیمه رضویه شیراز با تقدیر از نیک اندیشان حوزه سلامت افزود: برای ساخت بیمارستان های تخصصی به سرمایه، برنامه‌ریزی و پیش‌بینی نیاز است که باید در اولویت این مجمع قرار گیرد.

وی ضمن اعلام آمادگی برای پیگیری این موضوع با مقامات ارشد کشور، راهکارهای عملیاتی در خصوص رفع موانع موجود و ایجاد زمینه های بهره مندی بیشتر از خدمات نیکوکاران استان را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که با حضور رییس هیات امنای مجمع خیرین تأمین سلامت فارس، استاندار فارس، سرپرست دانشگاه و مشاور عالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، مسوولان پیرامون راهکارهای حمایت از نیکوکاران سلامت استان و تقویت مشارکت آنان با مجموعه سلامت تبادل نظر کردند.

 رییس هیات امنای مجمع خیرین تأمین سلامت فارس نیز در این نشست هم اندیشی خواستار توجه ویژه و حمایت مسوولان به ویژه استاندار فارس از اقدامات مهم نیک ‌اندیشان در عرصه سلامت شد و از تلاش ‌های اعضای هیات امنای بیمارستان های حضرت رسول اعظم(ص) و مرحوم حاج محمد اسماعیل امتیاز قدردانی کرد.

آیت الله سیدعلی اصغر دستغیب با اشاره به وعده های الهی و قرآنی در پاداش نیکوکاران عنوان کرد: خداوند وعده داده است افرادی که در راه خدا جهاد می کنند، از سوی او هدایت شده و راه ها پیش روی آنها هموار می شود، پس وقتی در راه خدا تلاش کنیم، از هدایت های خداوند بهره مند می شویم.

وی با بیان اینکه اعضای مجمع خیرین تامین سلامت فارس در طول ۲۰ سال گذشته با تلاش همه جانبه و صمیمانه، اقدامات بزرگی در عرصه سلامت انجام داده اند، هدف این مجمع را رسیدگی به منافع مردم دانست و افزود: این اقدامات در نزد خداوند، پاداشی بزرگ دارد و در سلامت مردم بسیار ثمربخش بوده و در آینده نیز ماندگار است.

رییس هیات امنای مجمع خیرین تأمین سلامت فارس گفت: همان طور که باید برای نزول باران شکرگزار خداوند باشیم، برای اقدامات خیرین حوزه سلامت و داشتن مسوولان تلاشگر استان و مجموعه سلامت نیز باید قدردان بود.

برچسب‌ها محمدهادی ایمانیه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بهداشت و سلامت هیات امنای سلامت فارس مجمع خیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۳۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مصطفی محامی صبح شنبه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت، افزود: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

وی ادامه داد: انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده هست، به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این خطه، دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی بوده و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد هست که متأسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه است.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

وی اضافه کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این خصوص نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در راستای آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

کد خبر 6089702

دیگر خبرها

  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیر عمد استان سمنان در سال جدید
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار