Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-28@15:42:54 GMT

تمایل عربستان به خرید ضدموشک از رژیم صهیونیستی

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۱۴۲۵۳

تمایل عربستان به خرید ضدموشک از رژیم صهیونیستی

عربستان سعودی در جستجوی چند صد موشکِ ضدموشک پاتریوت PAC-۳ از آمریکا و اتحادیه اروپا است تا آن ها را جایگزین چند صد موشکی کند که برای رهگیری حدود ۱۵۰ موشک بالستیک شلیک شده از سوی ارتش و کمیته های مردمی یمن مورد استفاده قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه Strategy Page،  بر اساس اعلام این وبگاه، برخی از این موشک ها در نقطه شلیک ناکام ماندند و یا شلیک نشدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بسیاری از موارد، عربستان سعودی ۲ موشک PAC-۳ را به سوی هر یک از اهداف شلیک کرد تا از رهگیری آن ها مطمئن شود. برخی از رهگیری ها نیز بر فراز شهرها و یا مناطق شهری به انجام رسید و لذا باقیمانده موشک های PAC-۳ به ناچار می بایست در جایی فرود می آمد و گاهی اوقات نیز این تکه ها بر سازه ها فرود می آمد؛ به همین دلیل هم، تعدادی زخمی و حتی تعدادی نیز کشته بر جای گذاشت.

این وبگاه به نقل از منابع دیپلماتیک ادامه داد: آخرین محوله ارسالی موشک های PAC ۳ به سعوی ها، تعداد۲۰۰ مورد در سال ۲۰۲۰ بود که جایگزین موشک های مورد استفاده از سال ۲۰۱۶ برای ساقط کردن موشک های شلیک شده از شمال یمن بودند.

طبق این گزارش ارتش سعودی در حال حاضر ۲۴ سامانه پاتریوت دارد که برای مقابله با حملات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن ناکافی است.

گزارش مذکور در ادامه اضافه کرد که به همین دلیل مقامات نظامی عربستان به دنبال خرید محرمانه سامانه‌ های فلاخن داود از رژیم صهیونیستی هستند تا بتوانند حتی پهپادهای مبارزان یمنی را نیز هدف قرار بدهند. این سامانه‌ ها، هم ارزان‌ تر از پاتریوت هستند و هم به عنوان «نسخه بهبود یافته پاتریوت» شناخته می‌ شود.

این وبگاه در ادامه اضافه کرد که هنوز حملات پهپادی و موشکی سپتامبر ۲۰۱۹ به تأسیسات نفتی (آرامکو) در عربستان که نیمی از تولید نفت این کشور را متوقف کرد، از سوی مردم عربستان نقل می شود.

 

منبع: الف

کلیدواژه: موشک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۴۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت یونان با تامین سیستم‌های دفاع هوایی اوکراین

کشور یونان اعلام کرد که با توجه به نیازهای خود نمی‌تواند سیستم‌های دفاع هوایی پاتریوت یا اس ۳۰۰ را برای اوکراین تامین کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، اوکراین برای حفاظت از حریم هوایی خود به سامانه‌های دفاع هوایی اضافی متحدان خود متکی است. یونان اکنون به وضوح این درخواست اوکراین را رد کرده است.

به این ترتیب یونان سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت یا اس-300 را به اوکراین عرضه نخواهد کرد. این را کریاکوس میتسوتاکیس، نخست وزیر یونان در مصاحبه با شبکه تلویزیونی یونانی Skai گفت. میتسوتاکیس گفت: یونان اس-300 یا پاتریوت را به اوکراین نخواهد فرستاد. وی تاکید کرد: کشور او قبلاً با انواع دیگر از تجهیزات دفاعی به اوکراین کمک کرده است. وی افزود: آتن نمی‌تواند سیستم‌های تسلیحاتی را که برای خود کشور حیاتی است برای اوکراین تامین کند.

اخیراً گزارش‌هایی در رسانه‌های بین‌المللی منتشر شد مبنی بر اینکه کشورهای بزرگ اتحادیه اروپا بر یونان برای تامین سامانه‌های دفاع هوایی به اوکراین فشار آورده‌اند. میتسوتاکیس تایید کرد که تحقیقاتی صورت گرفته است. او اظهار داشت که آتن آماده تامین تجهیزات مازاد از نوع دیگری است. میتسوتاکیس افزود: «تا حدی که بتوانیم چنین مطالباتی را پیدا کنیم انجام خواهیم داد.

یکی از دلایل این موضع گیری نخست وزیر یونان احتمالا این است که دوره‌های تنش جدی بین شرکای ناتو یونان و ترکیه بر سر حقوق حاکمیتی در دریای اژه و بهره‌برداری از میادین احتمالی گاز طبیعی در شرق مدیترانه وجود دارد. علاوه بر این، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه سال گذشته بارها حاکمیت یونان بر جزایر متعدد - از جمله رودس، ساموس و لسبوس - را زیر سوال برد.

با توجه به افزایش حملات هوایی روسیه، اوکراین ماه‌هاست که درخواست سیستم‌های ضد هوایی اضافی را از متحدان غربی کرده است. ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین اخیرا در پلتفرم ایکس نوشت بر اساس اطلاعات بدست آمده ، پنج تا هشت سامانه پاتریوت دیگر برای حفاظت از حریم هوایی کشور با درجه ای از قابلیت اطمینان مورد نیاز است. در آغاز هفته، لهستان نیز تحویل سیستم های پاتریوت از سهام خود به این کشور را رد کرده بود.

آلمان هم همچنان بر موضع مخالف خود برای تحویل موشک های تاروس به اوکراین تاکید دارد.

"اولاف شولتز"،صدر اعظم آلمان اخیرا در اظهاراتی گفته است که همچنان می‌خواهد به مخالفت خود با تحویل موشک‌های کروز تاروس به اوکراین ادامه دهد حتی اگر ایالات متحده موشک‌های ATACMS خود را با برد 300 کیلومتر به این کشور تحویل دهد. هنگامی که از وی در کنفرانس مطبوعاتی با سوناک در این مورد پرسیده شد، گفت: در مورد ارسال این موشک‌ها "تصمیم من تغییر نخواهد کرد."

تحولات اوکراین|واکنش مسکو به ارسال موشک‌های دوربرد به کی‌یفتقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیانیه جدید حزب الله درباره شلیک ده‌ها موشک به پایگاه میرون
  • بیانیه جدید حزب الله درباره شلیک ۳۰موشک به پایگاه میرون صهیونیستی
  • شلیک ۳۰ موشک به پایگاه میرون ارتش رژیم صهیونیستی
  • به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • اسپانیا: به‌زودی موشک‌های پاتریوت را به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • اسپانیا ارسال مهمات به اوکراین را تائید کرد
  • مخالفت یونان با تامین سیستم‌های دفاع هوایی اوکراین
  • یونان ارائه سامانه دفاع هوایی به اوکراین را رد کرد
  • اسپانیا موشک‌های پاتریوت به اوکراین می‌فرستد