Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ائتلاف الفتح عراق در بیانیه‌ای بر مخالفت با حضور نیروهای رزمی خارجی در این کشور تاکید کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المیادین، «هادی العامری» رئیس ائتلاف فتح عراق در بیانیه‌ای گفت: حضور هیچ نیروی رزمی خارجی با هر نام یا بهانه را نمی پذیریم.

وی در این بیانیه بر عقب نشینی همه نیروهای رزمی خارجی از عراق تا پایان سال جاری میلادی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

العامری اظهار داشت: همه پایگاه هایی که نیروهای خارجی در آن فعالیت داشتند باید تا پایان سال جاری میلادی تحویل ارتش عراق داده شود.

رئیس ائتلاف الفتح در ادامه گفت: هر گونه نیاز به حضور مستشاران یا مربیان باید از سوی فرماندهی عالی نظامی عراق بررسی و تببین شود و این حضور باید بر اساس توافق مکتوب بین دولت عراق و آمریکا و مبتنی بر قوانین عراق باشد.

العامری افزود: ورود و خروج مستشاران و نیروهای فنی و مربیان، باید طبق قوانین  و بر اساس احترام به حاکمیت عراق صورت گیرد.

ائتلاف بین المللی ضد داعش به رهبری آمریکا اخیرا مدعی شده است که از اوایل ماه دسامبر دیگر هیچ نیروی رزمی در عراق حضور ندارد.

ائتلاف بین المللی همچنین ادعا کرد: از 9 دسامبر، دیگر هیچ نیروی آمریکایی یا نیرویی از ائتلاف که ماموریت رزمی داشته باشد در عراق حضور ندارد. از برنامه زمانی برای خروج نیروهای رزمی، جلوتر بودیم و به تعهدات خود در گفت‌وگوی بین آمریکا و عراق عمل کردیم.

این ائتلاف درباره نیروهای آمریکایی و نیروهای ائتلاف باقیمانده در عراق نیز بیان کرد که ماموریت اساسی آنها مشورت دادن و کمک و توانمندسازی نیروهای امنیتی عراق برای دستیابی به شکست دائمی داعش است.

تا آخر وقت جمعه هفته جاری بر اساس توافق آمریکا و عراق باید تمامی نیروهای رزمی آمریکایی خاک این کشور را ترک کنند و صرفا نیروهای مستشاری باقی‌بمانند. به رغم تشکیک در نیت آمریکایی، مقامات رسمی عراق طی هفته گذشته از خروج نیروهای آمریکایی از پایگاه‌های عین الأسد و الحریر خبر داده‌اند.

دو سال پیش در سیزدهم دی ماه، دولت تروریست آمریکا، سپهبد سردار سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به همراه «ابومهدی المهندس»، جانشین فالح الفیاض رئیس حشد شعبی را در فرودگاه بغداد به شهادت رساند. پارلمان عراق دو روز بعد از این اقدام تروریستی، به طرح اخراج نیروهای آمریکا از عراق رأی مثبت داد.

به دنبال   این مصوبه پارلمان، دولت عراق تحت فشار شهروندان و احزاب سیاسی این کشور وارد سلسله گفت‌وگوهایی تحت عنوان گفت‌وگوهای راهبردی با آمریکا شد و بعد از چهار دور گفت‌وگو، دو کشور به توافق رسیدند که تا پایان سال میلادی جاری به حضور نیروهای رزمی آمریکایی در عراق پایان دهند.

آیت‌الله رئیسی:‌ خروج آمریکا از عراق نتیجه مقاومت ملت عراق استعصائب اهل الحق: آمریکا به دنبال گسترش حضور خود در عراق تحت عنوان ماموریت استشاری است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هادی العامری اخبار عراق هادی العامری اخبار عراق نیروهای رزمی رزمی خارجی هیچ نیروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۴۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دو ناوشکن آمریکایی را با تعدادی پهپاد هدف قرار دادیم
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است
  • هشدار صنعا به آمریکا درباره هرگونه حماقت علیه یمن
  • حضور نیروی نظامی در دانشگاه و سرکوب دانشجویان پذیرفتنی نیست | رفتار آمریکا با دانشجویان معترض شرم‌آور است
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • روز ۲۰۴ طوفان‌الاقصی| حمله پهپادی به حیفا