Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، محمد اسماعیل هنرمند، مدیر عامل شرکت توزیع برق گیلان گفت: با اجرای سامانه خودکار کلید زنی یا سامانه اسکادا، امکان ارسال فرمان قطع و وصل از مرکز دیسپاچینگ امکان پذیر است و دیگر به اعزام گروه‌های عملیاتی به محل حادثه نیاز نیست، بنابراین در وقت و هزینه صرفه جویی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد خاموشی‌های شبکه برق ناشی از بروز خطا در شبکه‌های توزیع است، افزود: استفاده از اتوماسیون توزیع و افزایش کاربری این ظرفیت در شبکه‌های توزیع، از بروز خاموشی‌های طولانی برای پیدا کردن محل عیب و ایزوله کردن آن جلوگیری شده و خاموشی‌ها به حداقل می‌رسد.

مدیر عامل شرکت توزیع برق گیلان تصریح کرد: با برنامه ریزی انجام شده، تا پایان سال ۱۴۰۰، سامانه اتوماسیون کنترل کلید‌های قطع و وصل برای مناطق حساس شبکه در ۱۳۵ نقطه نصب و راه اندازی خواهد شد.

 

انتهای پیام/م.‌ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت توزیع برق سامانه اسکادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها

جلال علمدار مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد با اشاره به بارندگی شدید چند روز گذشته و بروز سیلاب در سطح استان یزد گفت: ساعت ۲۰ سه شنبه هفته جاری دبی تصفیه خانه فاضلاب استان یزد به یک هزار لیتر در ثانیه و تا ساعت ۲۳ به هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه رسید در حالی که ظرفیت عادی تصفیه خانه ۳۵۰ لیتر در ثانیه است. 
 
او با تاکید براینکه در مواقع بارندگی و آبگرفتگی از هدایت آب به داخل منهول‌های شبکه فاضلاب شهری باید جدا خوداری شود، افزود: هدایت روان آب‌ها به شبکه فاضلاب، افزایش دبی این شبکه را به دنبال خواهد داشت و این کار قطعا به پس زدگی روان آب‌ها در منازل شهروندان منجر می‌شود.
 
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب یزد با بیان اینکه این روند همچنان تا پایان بارندگی‌ها برقرار است، ادامه داد: تاکنون گزارشی از قطعی آب اعلام نشده است، اما به طور قطع زیرساخت‌ها با خسارت مواجه شده که بعد از بارش‌ها قابل شناسایی و ارزیابی است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم