Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام عظیمی، کارگردان و فعال عرصه انیمیشن در نشست جایزه سال استیکر خاطره‌ای تعریف کرد که روایتگرِ ماجرای ۱۰۰ میلیون تومانی بود که جاسبی برای ذکر نامِ دانشگاه آزاد در یک رویداد هنری طلب کرده بود.
نشست خبری سومین جایزه سال استیکر با حضور مسعود شجاعی طباطبایی دبیر این رویداد، بهرام عظیمی رئیس هیات داوران و میثم عسگری مدیرعامل پیام رسان آی‌گپ و رئیس جایزه استیکر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کلید فضای مجازی دست غربی‌هاست / رهبر انقلاب دوست داشت رئیس فضای مجازی باشد

مسعود شجاعی طباطبایی دبیر سومین جایزه سال استیکر در ابتدای صحبت‌هایش گفت: استیکر می‌تواند احساساتِ کاربران را برای مخاطبان‌شان بیان کند. این جشنواره به دنبال ایجاد استیکر‌هایی براساس فرهنگ ایرانی است. در این جشنواره با محصولی مواجهیم که در اختیار مردم‌قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر اهمیت فضای مجازی، یادآور شد: رهبر انقلاب درباره حساسیت و اهمیت فضای مجازی تاکید بسیار دارد. ایشان در جایی گفته است که اگر رهبر انقلاب نبودم، رئیس فضای مجازی می‌شدم. همین جمله اهمیت فضای مجازی را نشان می‌دهد. چرا مسئولان ما اهمیت فضای مجازی را متوجه نیستند.

شجاعی تاکید کرد: در حال حاضر کلیدِ فضای مجازی دستِ غربی‌هاست. هر زمان از هر چیزی خوش‌شان نیاید، آن را ممنوع می‌کنند یا هر چیزی که دوست داشته باشند را مسدود می‌کنند.

در دولت قبل از آقای جهرمی وزیر ارتباطات پرسیدم که شما چه می‌کنید؟ اگر جهرمی در زمان وزارتش در وزارت ارتباطات روی یک پیام‌رسان سرمایه‌گذاری جدی می‌کرد حتما به نتایج خوبی می‌رسیدیم.

این هنرمند درباره جایگاه کارتون و کاریکاتور کشورمان در عرصه جهانی گفت: ما به طور متوسط در حوزه کارتون و کاریکاتور هر هفته ۳ جایزه مهم داریم که به هنرمندانِ ایرانی تعلق می‌گیرد. در حوزه کارتون و کاریکاتور در میان سه کشور برتر جهان هستیم.

ماجرای ۱۰۰ میلیونی که دانشگاه آزاد از عظیمی طلب کرد

بهرام عظیمی رئیس هیات داوران جایزه سال استیکر گفت: جشنواره دوسالانه انیمیشن ما از بهترین‌های دنیاست. به واسطه کار‌های بزرگی که ایرانیان و خارجی‌ها برای این رویداد می‌سازند. بهترین هنرمندان انیمیشنِ جهان در دوسالانه انیمیشن شرکت می‌کنند. در همین جشنواره استیکر؛ بهترین‌های انیمیشن کشورمان شرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: در این سه سال استیکر‌های درجه یکی در این جشنواره تولید شده است. اما آیا ما از این استیکر‌ها استفاده می‌کنیم؟ خود ما در خانواده‌مان از استیکر فیلم‌های استاد ملکی (ملکی همان کارگردانِ آماتوری است که بخشی از فیلم‌هایش در فضای مجازی گاهی دست به دست می‌شود) استفاده می‌کنیم. امسال پیژامه در استیکر‌ها جایگاه مهمی دارد و حس‌های عجیبی منتقل می‌کند.

عظیمی در بخشی از صحبت‌هایش نسبت به عملکرد بسیاری از مدیران به انتقاد پرداخت و گفت: بسیاری از مدیران ما اینگونه کار می‌کنند که تمام کارهایشان برای رضایت مدیر بالادستی‌شان است.

زمانی که خواستگاری رفتم نه تیپ و نه قیافه و نه هیکل داشتم. تنها چیزی که داشتم، دانشجو بودن بود. آن زمان دانشگاه رفتن خیلی مهم و با کلاس بود. الان همه دکتر هستند. در چند دهه اخیر یک سری آدم بی سواد و عقده‌ای سمت‌هایی گرفتند که جلوی هر کاری را که به نفع خودشان بود، گرفتند. همین افراد باعث شدند که جامعه از پیشرفت‌های بسیاری باز بماند.

این هنرمند با ذکر خاطره‌ای از عملکرد ضعیف دانشگاه آزاد در دوران ریاست جاسبی، تاکید کرد: یادم هست که در آن دوران برای جذب حمایتِ دانشگاه آزاد از یک رویداد هنری، نزد آقای جاسبی رفتیم. وقتی بحث مالی شد، رقمی که ما مطرح کردیم حدود ۳۰ میلیون تومان بود. اما جاسبی از ۱۰۰ میلیون تومان حرف می‌زد. ما خوشحال شدیم که بالاخره مدیری پیدا شد که می‌خواهد حمایتی بزرگ از رویداد‌های هنری بکند. در ادامه جلسه متوجه شدیم که جاسبی از ما انتظار دارد که ۱۰۰ میلیون به آن‌ها بدهیم! در واقع جاسبی معتقد بود که نام دانشگاه آزاد اگر قرار باشد در این رویداد مطرح شود، ما باید به دانشگاه پول بدهیم!

این در حالی بود که ما رفته بودیم تا از دانشگاه آزاد حمایت جذب کنیم.

استیکر‌های این رویداد انحصاری نیست / نسل سوم آی‌گپ در راه است

میثم عسگری مدیرعامل پیام رسان آی‌گپ و رئیس جایزه استیکر گفت: سال ۱۳۹۸ اولین دوره جشنواره استیکر را برگزار کردیم. سال اول ۵۰ هنرمند به مرحله نهایی رسیدند. هزار اثر به دبیرخانه رسیده بود. در سال دوم کارگاهی آموزشی برای هنرمندان به صورت آنلاین برگزار کردیم تا هنرمندتن با فضای ایموجی و استیکر آشنا شوند.

در سال دوم، هزار و ۱۹۲ اثر به جشنواره رسید تا در نهایت ۸۰۰ اثر به مرحله نهایی برسند. در سال دوم بخش استیکر متحرک را هم داشتیم.

وی ادامه داد: الان حدود هزار اثر از دور اول و ۵۰۰ اثر از دور دوم جشنواره، متحرک‌سازی شده‌اند. کارمان اختصاصی و انحصاری نیست. هدف‌مان تولید مجموعه آثاری براساس هویت ایرانی است. هزار و ۱۷۳ اثر به دبیرخانه جشنواره در دور سوم رسیده است. ۲۱ دی و همزمن با روز جهانی استیکر مراسم اختتامیه را برگزار و از برگزیدگان تقدیر می‌کنیم.

عسگری تاکید کرد: ما در این سال‌ها در آی‌گپ، تلاش کردیم تا از اطلاعات مردم محافظت کنیم و شکر خدا به خوبی این کار را انجام داده‌ایم. اما متاسفانه باز هم متهمیم به استفاده از اطلاعات مردم. نسل سوم آی‌گپ را در سه ماه آینده عملیاتی می‌کنیم. بخش استوری هم در این پیام رسان فعال خواهد شد. نسل سوم آی‌گپ تلاش کرده تا همراه و هم سطح با بهترین پیام‌رسانان جهان بوده است.

منبع: تسنیم

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ماجرای ماجرای انبار لاستیک ماجرای اربعین جایزه سال استیکر اهمیت فضای مجازی دانشگاه آزاد ۱۰۰ میلیون پیام رسان استیکر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۵۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان گفت: خبر انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد و با افرادی که در این خصوص در فضای مجازی نشر اکاذیب می‌کنند، برخورد قانونی می‌شود. - اخبار استانها -

سیدامیر احمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در بهارستان با واکنش به انتشار خبر و حکم انفصال از خدمت شهردار گلستان در فضای مجازی گفت: بررسی در این حوزه انجام شد و موضوعی با عنوان انفصال از خدمت شهردار گلستان وجود ندارد.

وی با بیان تاکید بر برخورد با افرادی که به دنبال برهم زدن نظم عمومی و روانی جامعه هستند، افزود: افرادی که در فضای مجازی بر علیه نهادهای حکومتی، دولتی و امنیتی نشر اکاذیب می‌کنند، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.

دادستان شهرستان بهارستان با بیان اینکه در حکم مذکور هیچگونه محکومیت و انفصال از خدمات قید نشده است، تصریح کرد: پیگیری‌ها از نهادهای پاسخگو در رابطه با این حکم انجام گرفت که نهادهای مربوط محکومیت و انفصال از خدمت را تایید نکردند.

احمدی با بیان اینکه مسئله‌ای با عنوان انفصال شهردار گلستان وجود نداشته است گفت: افرادی با سوء نیت به دنبال درگیر کردن مردم در فضای روانی منفی هستند.

اختصاص 25 هزار میلیارد تومان برای پیشرفت گلستان

ادامه عبدالله نوحی؛ فرماندار بهارستان نیز در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در بهارستان در واکنش به خبر انتشار تصویر حکم انفصال از خدمت شهردار گلستان در فضای مجازی تاکید کرد: هیچ‌گونه حکم و احکامی مبنی بر انفصال از خدمت شهردار گلستان از سوی نهادهای قضایی و دولتی به فرمانداری ابلاغ نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • آقای بهرام افشاری، در ماجرای اخیر پایتخت، بی‌معرفتی کردید
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد