Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سید شمس الدین حسینی رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس و مهدی نیازی معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزیر صمت امشب با حضور در برنامه گفت‌و‌گوی ویژه خبری به بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی پرداختند.

سید مهدی نیازی معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزیر صمت با اشاره به تسهیلات سرمایه ثابت و سرمایه در گردش گفت: تامین مالی به صورت ناقص در سیستم بانکی صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عموماً بانک‌ها در تامین مالی سرمایه در گردش با چالش مواجه هستند.

وی با اشاره به اینکه عموما تامین مالی سرمایه در گردش بنگاه‌ها ناقص اتفاق می‌افتد افزود: طرح ممکن است توجیه فنی نداشته باشد، ما نمی‌توانیم بگوییم که همه طرح‌ها توجیه اقتصادی فنی دارد.

نیازی با اشاره به اینکه تامین مالی سرمایه در گردش ناقص است بنابراین تولید به نقطه سربه‌سر نمی‌رسد و واحد دچار مشکل می‌شود ادامه داد: ممکن است نوع مدیریت و نوع کالا‌هایی که انتخاب می‌شود مسائلی را در قیمت تمام شده و رقابت پذیری ایجاد کند.

معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزیر صمت با اشاره به اینکه اگر بنگاه‌ها زودتر به صاحب اصلی شان برنگردند با توجه به شرایطی که در بانک تعیین می‌شود عملاً ممکن است به چرخه تولید باز نگردند خاطرنشان کرد: قانونگذار به درستی ستادی را تشکیل داده است تا به صورت موردی تمام آنچه را که ایجاد می‌شود، بررسی کند. اگر واقعاً شرایط استمرار تولید برای واحد تولیدی وجود دارد و دچار بدهی معوق شده می‌تواند بدهی را از حالت معوق خارج کند.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ درصد موضوعاتی که بنگاه‌ها با آن درگیر هستند به تامین مالی برمی‌گردد عنوان کرد: در زمانی که ثبات اقتصادی داریم دچار این عوارض نمی شویم، اگر تحلیل را به شیوه اقتصاد کلان انجام دهیم در دوره‌هایی که نوسان اقتصادی داریم این چالش‌ها بیشتر بروز پیدا می‌کند و یک عارضه بیرونی به صورت عمومی تحلیل می‌شود.

نیازی با اشاره به اینکه نقدینگی خواهی در حال افزایش است گفت: برای کالایی که امسال تولید می‌شود ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته منابع بیشتری باید پرداخت شود، اگر بنگاهی نیاز ارزی بیشتری داشته باشد این ۵۰ درصد بیشتر می شود.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واحدهای تولیدی تامین مالی سرمایه در گردش تامین مالی بنگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۵۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد

درویشعلی حسن زاده گفت: مشکل دو واحد تولیدی مربوط به بازپرداخت تسهیلات بانکی بود که به شرط ادامه کار واحد‌ها و حفظ کارگران و رعایت شرایط بیمه با امهال بیمه آنان موافقت شد.

 حسن زاده گفت: مدیریت پسماند بعد از تصفیه و دریافت پروانه ساخت نیز مشکل دو واحد تولیدی دیگر بود که برای رفع آن با کمک دستگاه‌های مرتبط راه حل داده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل
  • حمایت مالی از حضور ۱۲ واحد تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است