Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-07@10:39:33 GMT

یونیسف کشتار کودکان در میانمار را محکوم کرد

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۱۵۶۷۸

یونیسف کشتار کودکان در میانمار را محکوم کرد

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از ایسنا، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای نوشت: یونیسف از گزارش کشته و آتش زده شدن حداقل ۳۵ تن از جمله چهار کودک و دو تن از کارکنان سازمان بشردوستانه نجات کودکان استان کایا در شرق میانمار در تاریخ ۲۴ دسامبر شوکه و محزون شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ادامه بیانیه آمده است: گزارش‌های قابل استناد می‌گویند که چهار کودک از جمله دو پسر هفده ساله، یک دختر نوجوان و یک کودک ۵-۶ ساله با جنسیت نامشخص طی این حمله کشته شده‌اند. دو کارمند سازمان نجات کودکان – که امروز مرگ‌شان تایید شد – درحال بازگشت به دفتر نجات کودکان در لویکاو بودند.

یونیسف ادامه داد: یونیسف قویا این حمله علیه شهروندان، کودکان و کارکنان بشردوست را محکوم می‌کند. حفاظت از شهروندان و علی‌الخصوص کودکان و کارکنان سازمان‌های بشردوستانه باید مطابق با قوانین بشردوستانه بین‌المللی و پیمان‌نامه حقوق کودک – که میانمار نیز یکی از امضاکنندگان آن است – در زمان درگیری‌ها به عنوان اولویت درنظر گرفته شوند.

در انتهای بیانیه آمده است: یونیسف خواستار اقدام فوری جهت راه‌اندازی تحقیقات درخصوص این حادثه اسفناک و مسئول دانستن مقصران است. ما به خانواده قربانیان و همکاران‌مان در نجات کودکان عمیقا تسلیت می‌گوییم.

میانمار از اول فوریه ۲۰۲۱ با سرنگونی دولت منتخب آنگ سان سوچی، رهبر دموکراسی خواه این کشور به دست نظامیان در آشوب و ناآرامی به سر می‌برد.

بر اساس آمار منتشر شده از سوی انجمن کمک رسان به زندانیان سیاسی،‌ بیش از ۱۳۰۰ تن در جریان سرکوب اعتراضات و راهپیمایی مخالفان حکومت ارتشی‌ها در این کشور کشته و بیش از ۱۱ هزار تن دیگر نیز حبس شده‌اند؛ اما ارتش میانمار این آمار را به مناقشه کشیده است.

برخی از مخالفان ارتش سلاح به دست گرفته و با چریک‌های اقلیت قومی که سال‌ها با دولت بر سر خودمختاری در مناطق مختلفی از کشور می‌جنگیدند، ارتباط گرفته‌اند.

مارتین گریفیث، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور هماهنگی امور بشردوستانه و امداد اضطراری گفت بابت کشتارهای گزارش شده اخیر دست کم ۳۵ غیرنظامی در میانمار، وحشت زده شده و از مقام‌های این کشور خواست تا تحقیقاتی را درباره این رویداد انجام دهند که فعالان اپوزیسیون، سربازان دولتی را مقصر آن می‌دانند.

دولت نظامیان میانمار درباره این کشتار گزارش شده در روستای مو سو واقع در استان کایا که روز جمعه رخ داد، اظهارنظری نداشت.

رسانه‌های دولتی میانمار گزارش کردند که در جریان درگیری در این روستا، سربازان به سوی تعداد نامشخصی از تروریست‌ها با سلاح آتش گشوده و آنها را از پای درآوردند. این رسانه خبری درباره تلفات غیرنظامیان منتشر نکرد.

گریفیث در ادامه گفت: من این رویداد دردناک و تمامی حملات علیه غیرنظامیان را در سراسر میانمار که بر اساس قوانین بشردوستانه بین‌المللی ممنوع است، محکوم می‌کنم.

گریفیث همچنین خواستار تحقیقاتی جامع و شفاف شد که بر اساس آن، عاملان این کشتار به دست عدالت سپرده شوند و همچنین خواستار حفاظت از غیرنظامیان نیز شده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: یونیسف میانمار کودکان نجات کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۵۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است

به گزارش قدس آنلاین، ‌ کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با اشاره به کمبود بودجه برای کمک رسانی به افغانستان گفته است که بیش از ۲۴ میلیون فرد در این کشور به کمک نیاز دارند.

در بخشی از گزارش کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آمده است: نیازهای بیش از ۲۴ میلیون نفر بسیار گسترده و به هم پیوسته است. بسیاری از این نیازها به دلیل ترکیبی از تاثیرات طولانی مدت چندین دهه درگیری، تغییرات اقلیمی و بحران عمیق اقتصادی ایجاد شده‌اند. منابع افغانستان گسترده است، اما مهم این است که راه‌حل‌هایی برای ریشه‌کن شدن‌ همه این نیازها اجرا شود.

«معاون» فردی میانسال که در طول شبانه‌روز با چرخ دستی خود در گوشه‌ای از شهر کابل مشغول تامین مخارج خانواده خویش است می‌گوید که تاکنون هیچ کمکی به دستش نرسیده است.

وی به طلوع‌نیوز گفت: وقتی که کمک‌ها می‌رسند، مسوول کوچه مجبور است آن را میان اقوام و همسایه‌های خود تقسیم کند و تا به حال کمکی به دست ما نرسیده است. اما حتی کسانی‌ که امرار معاش می‌کنند نیز ‌این کمک‌ها را دریافت کرده‌اند.

عبدالظهور مدبر کارشناس مسائل اقتصادی می‌گوید: کمک‌های جهانی با توجه به مقیاس و میزان وخامت وضعیت کشور می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد افغانستان ایفا کند.

مسوولان حکومت سرپرست طالبان نیز خواستار کمک‌های سازمان‌های بین المللی برای کاهش فقر در افغانستان شده اند.

عبداللطیف نظری معاون وزارت اقتصاد گفت: درخواست ما از جامعه جهانی و نهادهای کمک‌رسان این است که کمک به مردم افغانستان در ابعاد بشردوستانه و توسعه و زیر ساختی تداوم داشته باشد تا ما فقر را در افغانستان کاهش دهیم.

برنامه جهانی غذا به تازگی گفته است که به دلیل کمبود بودجه، کمک‌های غذایی بشردوستانه‌ای خود را از ماه مه (اردیبهشت-خرداد) کاهش می‌دهد و در ماه ژوئن سال جاری میلادی (خرداد-تیر) کمک‌های غذایی بشردوستانه خود را تنها به ۵۰۰ هزار نفر در افغانستان کاهش می‌دهد و افراد مشمول کسانی‌ خواهند بود که برای زنده ماندن چاره‌ای دیگری جز دریافت این کمک‌ها ندارند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اردن: نتانیاهو توافق آتش بس را به خطر می اندازد
  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • طاها:سازمان همکاری اسلامی به تعامل با افغانستان ادامه می‌دهد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • رئیس سازمان همکاری اسلامی خواستار کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • بورل: حمله شهرک‌نشینان به کمک‌های ارسالی به غزه را به شدت محکوم می‌کنیم