Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@13:24:00 GMT

بصیرت بهترین سلاح مبارزه با فتنه است

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۱۶۹۹۶

بصیرت بهترین سلاح مبارزه با فتنه است

ایسنا/زنجان امام جمعه هیدج گفت: بصیرت بهترین سلاح مبارزه با فتنه است.

حجت‌الاسلام اسدالله زارعی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه حماسه ۹ دی یک حماسه بی‌بدیل بود، اظهار کرد: ملت ایران از این اجتماعات در طول ۴۳ سال گذشته انقلاب اسلامی داشته اما این حماسه از این‌ جهت بی‌بدیل است که مردم به صورت خودجوش برای حمایت از انقلاب و در عرض دو روز در سراسر کشور به کف خیابان‌ها آمده و فتنه‌گران را به کام مرگ روانه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بعد از این‌ حماسه فتنه‌گرانی که حتی پرچم امام حسین (ع) را به آتش کشیدند علی‌رغم فراخوان‌های داده شده جرات نکردند در خیابان‌ها حاضر شوند، متذکر شد: در این روز طومار فتنه‌گران در هم پیچیده شده، به همین خاطر نباید اجازه داد این حماسه از یادها برود.

زارعی با بیان اینکه حماسه ۹ دی علاوه بر اینکه یک حماسه بی‌نظیر است، می‌توان به آن معجزه الهی نیز گفت، ادامه داد: در این روز خدا خواست که دنیا بفهمد ملت ایران اجازه نمی‌دهد خون شهیدان ضایع و ایثارگری این مردم فراموش شود، در این روز تاریخی به لطف خدا بار دیگر پای سلطنت‌طلبان منحوس از کشور بریده شد.

امام‌ جمعه هیدج با بیان اینکه حماسه ۹ دی نشان داد علاوه بر اینکه مردم ایران از قدرت فکری بالایی برخوردار هستند، نظام اسلامی نیز آنقدر مقتدر است که این همه پشتیبانی مردم را دارد، افزود: در این حماسه تاریخی مردم از هر نژاد و هر گویش و هر زبانی ولایت‌مداری خود را بار دیگر به اثبات رسانده و فتنه و فتنه‌گری را محکوم کردند.

وی با تاکید بر ضرورت بصیرت‌افزایی در حوزه‌های مختلف، خاطرنشان کرد: عده‌ای هستند که نه به دین و نه به ملت ارزش قائل‌اند و فقط از شرایط حاکم سوء استفاده می‌کنند و سعی دارند با طرح شبهات مختلف در جامعه، دین و انقلاب را تضعیف کنند که در این میان مهم‌ترین سلاح و عاملی که می‌تواند نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب و خنثی کن، داشتن قوه تشخیص، بینش و بصیرت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حماسه نهم دی انقلاب اسلامی زنجان استانی سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۶۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته بزرگداشت فردوسی از ۲۱ اردیبهشت آغاز می‌شود

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمود شالویی افزود: یکی از این برنامه‌ها همایش ملی حکیم ابوالقاسم فردوسی است که با معرفی آثار برتر در حوزه فردوسی پژوهی به پایان می‌رسد.
وی افزود: نقش ویژه و تأثیرگذار حکیم ابوالقاسم فردوسی بر تمدن ایرانی و اسلامی بر کسی پوشیده نیست و این حکیم و شاعر بزرگ ایرانی مایه عزت ایرانیان است.

رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی گفت: فردوسی بزرگ منادی صلح، صفا، صمیمیت و وحدت و پیوند میان ملت هاست و باید برنامه‌های پاسداشت و بزرگداشت بیشتری در سطح ملی و بین المللی برای این شاعر و حکیم نامدار برگزار شود تا جهانیان، بیشتر با فردوسی آشنا شوند.

شالویی درباره همایش فردوسی گفت: روز ۲۶ اردیبهشت ماه در دو نوبت صبح و عصر در دانشگاه فردوسی مشهد، همایش علمی با ارائه ۴۰ سخنرانی و مقاله تخصصی برگزار می‌می شود و در روز ۲۷ اردیبهشت، نشست بین المللی با حضور اندیشمندان جهانی در فضای مجازی ساماندهی و اجرا خواهد شد.

رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی گفت: تشکیل انجمن نقالان نوجوان یکی از مصوبات کارگروه بزرگداشت فردوسی است.
وی افزود: تشکیل بنیاد فردوسی و برگزاری همایش «خوسف» تا «طوس» به جهت اهمیت ابن حسام خوسفی و ارتباط او با اندیشه فردوسی از دیگر اقدامات در دست کار است.

بخش دیگر این مراسم با سخنرانی محمد حسین زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه یافت که او با اشاره به برنامه‌های متنوع هفته بزرگداشت فردوسی گفت: امسال و در هفته بزرگداشت حکیم فردوسی چند فعالیت ویژه انجام خواهد شد که از جمله آن‌ها اعطای نشان فردوسی به حماسه سرایان، حماسه پژوهان و حماسه آفرینان است و همچنین نشست‌های تخصصی مختلف با همکاری دانشگاه‌های استان در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.

سیدجواد موسوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی نیز در پایان با اشاره به حضور فعال این نهاد در هفته بزرگداشت فردوسی گفت: برگزای آیین‌های سنتی، پاسداشت هفته کرامت در ایام بزرگداشت فردوسی، راه اندازی کاروان‌های هنری و برگزاری شب شعر از آرامگاه فردوسی تا آرامگاه خیام نیشابوری از جمله فعالیت‌های این اداره کل در هفته بزرگداشت حکیم طوس است.
هفته بزرگداشت فردوسی سال گذشته در تالار وحدت با معرفی فردوسی پژوهان برگزار شد.

دیگر خبرها

  • پلیس در خط مقدم مبارزه با بدحجابی
  • نقطه عطف وارثان جبهه دفاع از حرم «حماسه خانطومان» است
  • هفته بزرگداشت فردوسی از ۲۱ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • داوطلبان مورد حمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی در زنجان و خدابنده
  • کاندیداهای موردحمایت جبهه ایستادگی ایران اسلامی درزنجان و خدابنده
  • عیادت از جورج شکور؛ خالقِ سه گانهِ حماسه های ماندگار …
  • آهنگران: امام(ره) فرمودند که نسل ما، نسل حماسه است
  • فتنه با لباس مشکی تا انحراف در دین/تقیه سازو کار امام صادق بود
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود