Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سیدحسن قدسی پور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در اختتامیه سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتخارات علمی فراوانی را کسب کرده و در بسیاری از رتبه بندی های بین المللی جایگاه نخست کشور را کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این دانشگاه همچنین در زمینه هوش مصنوعی پیشرفت های بسیاری داشته است و در این زمینه فعالیت می کند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: تبدیل علم و رفع نیاز جامعه از محورهای اصلی فعالیت این دانشگاه است که برای تحقق این امر با پیگیری مدیریت قبلی مجوز  پارک علم و فناوری دانشگاه صادر شد و اکنون در این پارک 312 شرکت فناور مستقر هستند.
قدسی‌پور گفت: برای اینکه در حوزه علم و فناوری تک بعدی عمل نکنیم و تنها به مسائل انسانی توجه نداشته باشیم باید در کنار علم در حوزه قرآن، عترت و احادیث نیز فعالیت کنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت:  غرب در بسیاری زمینه ها جلو است اما به دلیل دوری از معنویت با مشکلات اساسی اخلاقی مواجه است.
وی عنوان کرد: در اسناد بالادستی کشور به موضوع الهام بخشی توجه شده است و اکنون که ما افتخار میزبانی مسابقات قرآن را داشتیم به عنوان قدم های اولیه در حوزه الهام بخشی قلمداد نموده و امیدواریم که در زمینه های فرهنگی و اخلاقیات دانشجویان برنامه های موثری در دانشگاه برنامه ریزی و اجرا کنیم.

* تقدیر از ۱۲۱ دانشجو برگزیده سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویی

حامد ملا داوودی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مراسم گفت: سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان با حضور هزار و ۲۰۰ دانشجو در اردیبهشت ماه امسال آغاز به کار کرد و در آذرماه با حضور داوران بین المللی از میان شرکت کنندگان ۱۲۱ دانشجو برگزیده شدند. 

وی گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمام توان خود را به کار برد تا این جشنواره در شان قرآن برگزار شود. دانشگاهی که  بخواهد در تراز انقلاب اسلامی نوید بخش تمدن اسلامی باشد، دانشگاهی است که بستر و محفل نشر و گسترش معارف انسان ساز قرآنی باشد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان با شعار «دانشگاه قرآنی، بصیرت فاطمی» در 9 بخش  آوایی، معارفی، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری و نوآفرینی های قرآنی در 40 رشته برگزار شد.
ملا داوودی عنوان کرد: این جشنواره با حضور هزار و ۲۰۰ دانشجو در اردیبهشت ماه امسال آغاز به کار کرد و در آذرماه با حضور داوران بین المللی از میان شرکت کنندگان ۱۲۱ دانشجو برگزیده شدند.
وی تاکید کرد: نفرات اول تا سوم بخش آوایی و نفرات اول تا پنجم بخش معارفی این جشنواره به مسابقات سطح ملی و پس از آن به مسابقات سطح بین المللی راه می یابند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر رئیس دانشگاه امیرکبیر سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه صنعتی امیرکبیر بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۷۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر

نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور رئیس دانشگاه، تعدادی از دانشجویان و نمایندگان شرکت‌ها مختلف، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد. 

محسن زاده، دبیر اجرایی نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره برگزاری این نمایشگاه‌، با اشاره به اینکه امسال اولین نمایشگاه بعد از دوران کرونا برگزار شده است، مطرح کرد: با یک فراخوان اعلام کردیم که شرکت‌هایی که مایل به ارتباط با دانشگاه هستند و قصد دارند از میان دانشجویان نیرو جذب کنند، به نمایشگاه کار بیایند و موقعیت‌های شغلی خود و فرهنگ سازمانیشان را ارائه بدهند و به مزایای اشتغال در سازمان برای دانشجویان بپردازند تا چه دانشجویان چه فارغ‌التحصیلان بدانند شرکت‌هایی هستند که می‌توانند برای آن‌ها رزومه بفرستند، در آن جذب شوند و برای استعداد آن‌ها ارزش قائل می‌شود.

او ادامه داد: در نمایشگاه امسال بیش از ۲۰ شرکت حضور دارند و سعی کردیم حوزه‌های مختلف را پوشش دهیم.

او از حوزه‌هایی چون حوزه نفت و گاز، شیمی، مواد شوینده، صنایع غذایی، مخابرات، سیستم اتوماسیون اداری، عمرانی به عنوان حوزه‌های حاضر در نمایشگاه کار نام برد و هدف این تنوع را بهره‌بری دانشجویان دانشکده‌های مختلف دانشگاه امیرکبیر مطرح کرد.

دبیر اجرایی نمایشگاه در پاسخ به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره امکان استفاده دانشجویان سایر دانشگاه‌ها مطرح کرد: با سیاستی که مسئولین دانشگاه در پیش گرفته‌اند هدف این است که همه دانشجویان و کارجویان از نمایشگاه بازدید کنند و برای همه رایگان است.

محسن‌زاده افزود: علاوه بر نمایشگاه، یک سری کارگاه های خیلی جذاب داریم که به صورت موازی با نمایشگاه در سالن‌های آمفی تئاتر  و در حوزه های مختلفی چون برنامه نویسی ،مکانیکی، روانشناسی ، تغییر مسیر شغلی و کوچینگ برگزار می‌شود تا زمینه‌ای مقدماتی باشد برای اینکه دانشجویان بتوانند با علایق خود بیشتر آشنا شوند.

گفتنی است نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت به مدت سه روز برپا خواهد بود دانشجویان و کارجویان می‌توانند از آن بازدید کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • رقابت دانش آموزان البرزی در مسابقات قرآن و عترت
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور