Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، غلامرضا امین مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: داروی پالمیناویر بهبوددهنده شاخص‌های التهابی در بیماران مبتلا به کرونا است که با استفاده از عصاره لیگنین زدایی شده برگ درخت نخل خرما عرضه شد.

وی خاطرنشان کرد: داروی پالمیناویر دارای پشتوانه‌ قوی از مطالعات بالینی در فازهای بالینی است و اکنون در داروخانه‌های کشور وجود دارد، این محصول هیچ‌گونه نمونه مشابه داخلی یا خارجی نداشته و برای اولین بار به بازارهای داخلی و بین‌المللی عرضه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امین افزود: از آن‌جایی که محصول دارویی از منشا کاملا طبیعی است ایجاد کار در عرصه کشاورزی درخت خرما، تهیه برگ، آماده سازی، خشک کردن، تمیز کردن و آسیاب کردن تا عصاره گیری و سپس فرمولاسیون و ساخت دارو  همگی مراحلی هستند که نیروی انسانی متخصص و غیر متخصص زیادی نیاز دارد بنابراین برای متخصصان و نیروی انسانی بومی به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

وی اظهارداشت: با شیوع بیماری کرونا نیاز به این دارو بسیار بوده و چون دارو علاوه بر اثرگذاری در بهبودی سریع بیماران کرونا، در برطرف کردن عوارض ناشی از بیماری کرونا خصوصا در برطرف کردن سرفه‌های خشک و درد بدن بسیار موثر بوده است؛ لذا از درخواست بالایی برخوردار شده است،  داروهای دیگر تولید شده از جمله شربت هانی تیم، شربت جی – روپ، رول موضعی پین مکس، شربت پدی روپ، محلول مینتونکس، قطره آوناسین، قطره آرومین نیز شرایط مشابه با داروی پالمیناویر دارند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان به کاهش اثرات التهابی کرونا و کاهش هزینه‌های بازیابی شرایط سلامت بیماران اشاره کرد و یادآور شد: ایجاد ارتباط مستقیم با کارگزاران تجارت دارویی در کشورهای دیگر و شناخت نحوه پذیرش و کسب مجوزهای لازم آن کشورها از اهم موضوعات موثر بر بازار صادرات است.

برچسب‌ها ویروس کرونا گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش‎ بنیان ‎ها پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ویروس کرونا گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش بنیان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۹۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟