Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: هیچ محصولی به دلیل استفاده بیش از حد از سموم کشاورزی به کشور برگشت نخورده است.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی شبکه دو، شاهپور علایی مقدم در برنامه در انتهای الوند که از شبکه دوم سیما پخش شد در واکنش به انتشار برخی اخبارمبنی بر برگشت خوردن محصولات کشاورزی کشور به دلیل استفاده بیش از اندازه از سم اظهار کرد: متاسفانه در فضای مجازی برخی موارد ساختگی را انتشار می‌دهیم که خود تحریمی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشاورز زحمت می‌کشدو تولید می‌کند و کسی بدون مسوولیت و در شبکه اجتماعی اصرار می‌کند که فایل او را به اشتراک بگذارند. مگر حرف درست را التماس می‌کنند که به اشتراک گذاشته شود؟

وی در این باره توضیح داد: ما با روسیه مذاکره کردیم و آن‌ها می‌خواستند در قالب قانون، مصوبات ما را به تصویب برسانید و در قالب یادداشت و تفاهم، اعلام کردیم که نحوه استفاده از سموم و فرآوری کننده را در سامانه سماک ثبت می‌کنیم. اعلام کردیم تولید کننده وصادرکننده باید براساس پروتکل کشور مقصد گواهی سلامت را بگیرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان حفظ نباتات کشور تاکید کرد: مردم نگران نباشند، مسوولان بی تفاوت نیستند. سم کالای آزادی است پس مگر می‌شود کشاورزان بی رویه از سم استفاده کنند؟

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

علایی مقدم تاکید کرد: سیب زمینی ما به دلیل عدم سلامت از ترکمنستان برگشت نخورده است. سیب زمینی به صورت گونی‌ها صادر می‌کنند و از ازبکستان اعلام شد که این سیب زمینی‌ها بالای ۵ درصد خاک دارد و این استاندارد ۲ درصد است.

سیب زمینی ما از ترکمنستان به ازبکستان می‌رود و ما این موضوع را ابلاغ کردیم. طرف ازبکستانی اعلام کرد که سیب زمینی در این کشور کم شده و این استاندارد را به ۴ درصد رساند.

وی یادآور شد: هیچ محصولی از کشور ما به دلیل اضافه مصرف کردن سم برگشت نخورده است. درخواست دارم با مبنا در این بخش صحبت شود. سازمان غذا و دارو و حفظ نباتات در این باره می‌توانند اعلام نظر کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: ۴۷۰۰ گواهی بهداشتی از طریق همکاران ما صادر شده و ۵۹ تن محصول به کشور‌های اوراسیا صادر شده و اگر محصولات ما سمی بود این آمار را نداشتیم. پروتکل‌های روسیه را باید در مقررات خود بنشانیم. ۶۰ کامیون فقط از قرنطینه آستارای ما صادر شده و از مردم می‌خواهیم نگران نباشند و هرگاه ما و سازمان غذا و دارو هشدار دادند موضوع را جدی بگیرند.

لازم به ذکر است برنامه تلویزیونی "درانت‌های الوند" شنبه تا چهارشنبه هر هفته به تهیه کنندگی امیرحسین آذر، کارگردانی مسعود مرعشی و با اجرای مجید یحیایی، حامد مهربانی، غزاله کفاش طلب، فرشته علیپور و پدرام ابدان ساعت ۰۷:۰۰ صبح روی آنتن شبکه دوسیما می‌رود.

 انتهای پیام/

برچسب ها: صدا و سیما رسانه ملی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صدا و سیما رسانه ملی برگشت نخورده سیب زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۰۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات

ایسنا/خراسان رضوی مدیر برق مه‌ولات از آغاز طرح نهضت «تولید محصول سبز با برق سبز» در این شهرستان خبر داد.

مهدی مشفق امروز، ۸ اردیبهشت در کمیته راهبری نهضت تولید محصول سبز با برق سبز این شهرستان اظهار کرد: تولید محصول سبز با برق سبز با هدف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی و همچنین پیرو ابلاغیه مقام عالی وزارت نیرو در خصوص توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک به منظور تأمین برق چاه‌های کشاورزی در مه‌ولات آغاز شده است.

وی افزود: لزوم مدیریت بار در روزهای اوج بار تابستان سال ۱۴۰۳ و همچنین ضرورت حمایت از تولید پایدار محصولات کشاورزی از دیگر اهداف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی در شهرستان است.

مدیر برق شهرستان مه‌ولات بیان کرد: مه‌ولات یکی از شهرستان‌های پیشتاز در حوزه نصب و بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی خانگی بوده و تاکنون ۵۲ نیروگاه خورشیدی انشعابی به ظرفیت ۵۰۰ کیلووات در شهرستان برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با مشارکت بسیج سازندگی نصب شده است.

وی گفت: پس از ابلاغ مصوبه مقام عالی وزارت نیرو و با توجه به اهمیت و فوریت موضوع نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی، بلافاصله جلسه‌ای فوری در محل فرمانداری با حضور فرماندار محترم شهرستان و جهاد کشاورزی تشکیل و مصوبه و روش اجرایی ابلاغی تشریح شد.

 مشفق افزود: لازم است متقاضیان و کشاورزان، به همکاران مدیریت برق شهرستان از صبح روز شنبه مورخه ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ مراجعه تا راهنمایی لازم برخوردار و مقدمات انجام فرآیند آغاز شود.

وی اظهار کرد: به این منظور مقرر شده با هدف انسجام‌بخشی و هم‌افزایی فعالیت‌های این نهضت، کمیته راهبری این نهضت با حضور فرماندار، معاون هماهنگی امور عمرانی و هماهنگی امور اقتصادی فرمانداری در شهرستان و با حضور مدیر و کارشناسان اداره جهاد کشاورزی، مدیر و کارشناسان مدیریت برق شهرستان تشکیل و به صورت هفتگی نشست‌های خود را برگزار کرده تا مسیر راهبری طرح تا قبل از آغاز روزهای پیک تابستان ۱۴۰۳ هموار و این طرح اجرایی شود.

مدیر برق شهرستان مه‌ولات در اولویت قرار گرفتن بازدید از ساختگاه‌های درخواستی کشاورزان متقاضی و تهیه فهرست مربوطه و تکمیل فرم بازدید اولیه، برآورد ظرفیت احداث نیروگاه خورشیدی هر کشاورز و راهنمایی لازم به این قشر و نیز انجام تبلیغات محیطی درباره این نهضت و در تمامی ساختمان‌های اداری به‌ویژه مدیریت برق و جهاد کشاورزی شهرستان را ضروری دانست.

وی اظهار امیدواری کرد: با اجرای نهضت نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی گامی مؤثر در راستای کاهش ناترازی‌های تابستان و تولید پایدار محصولات کشاورزان برداشته تا رضایت این قشر ایثارگر نیز تأمین شود.

وی خاطرنشان کرد: ۹۱۱ مشترک از کل مشترکین شهرستان مه‌ولات را بخش کشاورزی تشکیل می‌دهد که بیشترین مصرف برق این شهرستان را در سال گذشته معادل ۷۱ درصد از کل مصرف برق مشترکین شهرستان را داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برداشت جو قصیل در قم
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات