Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  محمدرضا منصوری،مدیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نرماشیر با اشاره به اینکه شهرستان نرماشیر دارای نخلستان‌های وسیع و گسترده‌ای است گفت: هنرمندان صنایع‌دستی این شهرستان از شاخه و برگ درختان خرما انواع مختلف صنایع‌دستی همچون پادری، سبد، حصیر، چیلوک زیرانداز، سفره، سفتو، بادبزن و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. تولید می‌کنند که علاوه بر اشتغال پایدار به رونق اقتصادی این منطقه کمک زیادی کرده است.

مدیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نرماشیر با اشاره به اینکه در حال حاضر تولیدات حصیربافی و سیس‌بافی این شهرستان رونق خوبی پیدا کرده است افزود: در سال‌های گذشته برخی از صنایع‌دستی این شهرستان در حال منسوخ شدن بود که خوشبختانه با فرهنگ‌سازی و طرح‌هایی که در راستای ایجاد کارگاه‌های صنایع‌دستی ارائه شده است صنایع‌دستی این شهرستان جانی دوباره گرفته است.

منصوری بیان کرد: یکی از مهم‌ترین دلایل منسوخ شدن برخی از رشته‌های صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی، کاربردی نبودن آن‌ها در زندگی روزمره مردم است که باید در این زمینه یک اقدام علمی و کارشناسی انجام شود.

او به پادری‌بافی به عنوان یکی از صنایع‌دستی نرماشیر که در حال منسوخ شدن بود اشاره کرد و گفت: این پادری‌ها از الیاف یا همان لیف خرما که در زبان محلی به آن «سیس» می‌گویند، بافته و به اشکال و رنگ‌های مختلف و متنوع روانه بازار می‌شود که مدتی تولید آن به شدت کاسته شده بود.

منصوری ادامه داد: هم اکنون در کارگاه تولید پادری روستای عزیزآباد پایین شهرستان نرماشیر روزانه ۱۵ هنرمند بیش از ۳۰ نوع پادری تولید می‌کنند که هرکدام از آن‌ها به مبلغ ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

او اظهار کرد: کاربردی بودن و ترویج این نوع صنایع‌دستی می‌تواند اشتغال خوبی را برای مردم و اهالی این شهرستان به وجود آورد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی صنایع دستی شهرستان نرماشیر صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۰۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام

فرزاد شریفی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام اظهار کرد: مجوز ایجاد پنج کارگاه صنایع‌دستی در رشته‌های نقاشی سفال زیر لعابدار، حصیربافی، زیورآلات سنتی، نقاشی سفال و خراطی چوب برای فعالیت صنعتگران علاقه‌مند به این رشته‌ها در شهرستان آبدانان صادر شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام با بیان اینکه هم‌اکنون ۳۱ کارگاه صنایع‌دستی در رشته‌های مختلف در این شهرستان فعالیت دارند، عنوان کرد: مجوز تأسیس کارگاهی مجوزی است که برای راه‌اندازی و ایجاد ظرفیت‌های جدید تولید، اشتغال، توسعه و تکمیل ظرفیت‌های موجود در یک رشته مصوب صنایع‌دستی صادر می‌شود و بیانگر پیش‌بینی ظرفیت و نوع تولید محصولات است.

وی تصریح کرد: صنایع‌دستی جزو مشاغلی است که از مزایای آن می‌توان تجهیزات ارزان، سهولت دسترسی، بازار فروش و آموزش سریع آن را نام برد.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • گشایش نخستین نمایشگاه توانمندی‌های هنرمندان صنایع دستی کتابخوان
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟