Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

محمد مخبر در این جلسه با تاکید بر اهتمام ویژه و عزم جدی دولت برای حمایت از بخش تولید گفت: تولید تنها راه نجات اقتصاد کشور است و می تواند مسائلی مانند رشد اقتصادی، بیکاری، سرمایه گذاری، ارتقاء ارزش پول ملی و کنترل تورم را محقق کند.

به گزارش ایسنا، معاون اول رییس جمهور با اشاره به برنامه ها و رویکردهای دولت برای حمایت از بنگاه های تولیدی تصریح کرد: دولت به دنبال طراحی و اجرای برنامه ای تحت عنوان نهضت احیاء است تا بر اساس این طرح بنگاه های تولیدی که تعطیل شده و یا با ظرفیت پایین فعالیت دارند تحت حمایت قرار گیرند و با توانی جدید به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخبر با تأکید بر ضرورت جلوگیری از واردات کالاهایی که نمونه مشابه آن در کشور تولید می شود، اظهار داشت: به جز در مواردی که موضوع رقابت و ساماندهی قیمت و کیفیت مطرح است، در سایر موارد نباید کالایی که نمونه مشابه آن در داخل تولید می شود، به کشور وارد شود.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به شرایط کشور در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تصریح کرد: خوشبختانه امروز دغدغه ای برای تأمین کالاهای اساسی و ارز مورد نیاز آن در کشور وجود ندارد.

مخبر با اشاره به ظرفیت های متعدد کشور نظیر دریا و معدن گفت: یکی از امتیازات مهم ایران برخورداری از معادن است که متأسفانه با وجود ظرفیت های گسترده در این حوزه، شاهد اقدامات و برنامه ریزی های مناسب در این زمینه نبوده ایم.

معاون اول رییس جمهور همچنین به دسترسی به دریا و ۲۷۰۰ کیلومتر ساحل دریایی در کشور اشاره کرد و افزود: با اتکا به نعمت های خدادادی و ظرفیت های موجود در کشور می توان اقدامات گسترده ای در راستای توسعه اقتصادی انجام داد اما متأسفانه آن طور که باید این نعمت ها مورد توجه قرار نگرفته اند.

مخبر بر لزوم پرهیز از خام فروشی مواد معدنی تأکید و تصریح کرد: اگر بر اقتصاد دیجیتال و اقتصاد دریامحور تمرکز کنیم گام های موثری در راستای توسعه کشور برداشته خواهد شد.

معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت دیپلماسی اقتصادی نیز تأکید کرد و اظهار داشت: سفرا باید به موضوع دیپلماسی اقتصادی به ویژه با کشورهای همسایه توجه جدی داشته باشند چرا که این امر می تواند به گشایش های اقتصادی برای کشور منجر شود.

در این جلسه اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نیز به ارائه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند و دغدغه های موجود در حوزه صنعت و معدن را مطرح کردند.

ضرورت حمایت از تولید داخل و فعال شدن ظرفیت های خالی در بخش تولید، توجه به بخش معدن و نوسازی ماشین آلات فرسوده و حمایت از معدن کاران، ساماندهی وضعیت تولید، قیمت و کیفیت خودرو، گسترش مراودات اقتصادی با کشورهای همسایه و قدردانی از اقدامات دولت در گسترش واکسیناسیون از مهم ترین موضوعات مطرح شده در این جلسه توسط اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور واردات کالا کمیسیون صنایع و معادن مجلس صراط معاون اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۰۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه درازی تا فعلیت رساندن کامل ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان داریم

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان خاطرنشان کرد: باورمندم هنوز تا فعلیت رساندن ظرفیت‌های کامل تجاری و اقتصادی دو کشور ایران و افغانستان راه درازی در پیش داریم.

به گزارش ایسنا، حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان در شبکه ایکس نوشت: «حضور در جمع فعالان اقتصادی دو کشور ایران و افغانستان در نمایشگاه ‎ایران اکسپو و بازدید از توانمندی‌های صادراتی کشور در کنار میل و اشتیاق بی‌مثال افغانستان به توسعه ظرفیت‌های اقتصادی دو کشور موجب خوشحالی و روحیه مضاعف شد. باورمندم هنوز تا فعلیت رساندن ظرفیت‌های کامل تجاری و اقتصادی دو کشور راه درازی در پیش داریم.

وی همچنین نوشت: امیدوارم با مشارکت همه دلسوزان و توانمندان، گام‌های عملیاتی جهت رفاه هرچه بیشتر دو ملت برداشته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه درازی تا فعلیت رساندن کامل ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان داریم
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • کتاب «نقش ما» وارد بازار نشر شد
  • جامعه کارگری پیشتاز جهش تولید و جنگ اقتصادی است
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»