Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@12:11:38 GMT

احصاء ۴۰۰ موضوع پژوهشی در حوزه گفتمان مقاومت

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۲۱۰۲۰

احصاء ۴۰۰ موضوع پژوهشی در حوزه گفتمان مقاومت

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی طهرانچی در همایش علمی پژوهشی «مکتب حاج قاسم؛ دانشگاه و رسانه» که صبح امروز در سالن غدیر واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد برگزار شد، با گرامیداشت سالروز حماسه ۹ دی، به بیان سخنرانی با موضوع «حاج قاسم، شهادت و موضوع علم» پرداخت و گفت: یکی از اتفاقات مهمی که در سال ۲۰۰۱ رخ داد، گردهمایی ۸۹ نفر از دانشمندان عرصه‌های مختلف در کاخ سفید بود که در این گردهمایی، سرمایه‌گذاری آمریکا تغییر کرد و بیوتکنولوژی و فناوری اطلاعات به عنوان جهت‌گیری جدید علم در ایالات متحده آمریکا مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از ۱۸ سال شاهد ثمره این نشست و تصمیم‌گیری‌ها بودیم؛ یعنی جنگ جهانی علیه تروریسم و دیگری پاندمی جهانی کرونا. در حادثه اول، تعداد بیشماری از کودکان، زنان و مردان بی‌سلاح توسط دست‌پروردگان آمریکا کشته شدند و در حادثه دوم نیز همانطور که پیش‌بینی کرده بودند، دنیا در معرض تهاجم بیولوژیکی قرار گرفت و طی آن، پنج میلیون نفر از مردم جهان جان خود را از دست دادند.

طهرانچی با اشاره به نقش سردار سلیمانی در مقابل دخالت آمریکا در منطقه، گفت: حاج قاسم به عنوان شاگرد امامین انقلاب اسلامی، در مواجهه با حادثه اول که بهانه آمریکا برای جنگ جهانی علیه تروریسم بود، مانند یک منجی ظاهر شد و بازی که آمریکا ۱۸ سال برای آن برنامه‌ریزی کرده بود را بهم ریخت‌ به طوری که مردم منطقه سردار سلیمانی را منجی خود در برابر تروریست‌ها می‌دانستند.

رئیس دانشگاه آزاد به نتایج دو رویکرد آمریکا در مواجهه با علم اشاره کرد و گفت: ماحصل رویکرد علم برای دفاع کشتار ۲۰۰ هزار نفر در اقدام ضدبشری آمریکا در بمباران اتمی هیروشیما و ناگاساکی بود. ماحصل رویکرد علم برای امنیت نیز کشته و آواره شدن هزاران نفر از مردم سوریه، عراق و افغانستان و همچنین مرگ میلیون‌ها نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا بود. اهمیت این موضوعات می‌طلبد که دانشگاه این حوادث را درک و تبیین کند.

وی با اشاره به برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای توجه به گفتمان مقاومت، تصریح کرد: این دانشگاه افتخار دارد که در دو سال اخیر برنامه علمی گفتمان مقاومت را با احصاء ۴۰۰ نظام موضوعات در حوزه پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی در دستور کار قرار داده و تاکنون ۱۳۶ پژوهش توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد انجام شده است.

طهرانچی در پایان افزود: ما در دانشگاه آزاد اسلامی افتخار داریم که سردار سلیمانی مقطع کارشناسی ارشد خود را در واحد تهران مرکزی گذرانده و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان درس وصایای حضرت امام(ره) و انقلاب اسلامی را تدریس می‌کرد. حاج قاسم برای همه ما یک معلم بود و ما دانشگاهیان وظیفه داریم با تعظیم در برابر این مرد بزرگ، به تبیین مکتب او در جامعه علمی همت بگماریم.

کد خبر 5387191 ندا نظری

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد مهدی طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی همایش علمی رسانه و مکتب سلیمانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی خوابگاه دانشجویی امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران سازمان سنجش دانشجویان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه جامع علمی کاربردی همایش علمی رسانه و مکتب سلیمانی دانشگاه پیام نور آموزش مهارتی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۱۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد

علی‌محمد محمودی، سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با بیان اینکه با هدف توسعۀ همکاری‌های علمی دوجانبه و ارتقای سطح تعامل‌های علمی، تفاهم‌نامه همکاری این دانشگاه و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه می‌تواند گامی در جهت تسهیل دسترسی و تقویت پژوهش‌های دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه‌های مرتبط با نسخ خطی باشد. 

او همچنین با بیان اینکه دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به تعلیم و تربیت دانشجویان در حوزۀ زبان و ادبیات فارسی توجه دارد، به ظرفیت‌های امیدبخش و ایده‌آل علمی و پژوهشی این دانشگاه و ضرورت تسهیل هرچه بیشتر بستر‌ها برای دسترسی مناسب پژوهشگران این دانشگاه به منابع مختلف پژوهشی اشاره کرد.

محمودی افزود: انعقاد این تفاهم‌نامه می‌تواند بسترساز بهبود ارتباط و دسترسی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های مختلف دانشگاه و به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتۀ زبان و ادبیات فارسی به گنجینۀ نسخه‌های خطی باشد. 

او ادامه داد: علاوه بر آن، دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز آمادۀ ارائۀ خدمات علمی و پژوهشی و تبادل دستاورد‌های پژوهشی با انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران است. 

سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، گفت: بهره‌گیری متقابل از خدمات و تولیدات علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی طرفین، تصحیح و تحقیق، تألیف، ترجمه و انتشار مشترک آثار مورد توافق، اشتراک پایگاه‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست‌ها و گفتگو‌های علمی و فرهنگی با همکاری طرفین و انجام پژوهش‌های مشترک از جمله اهداف مهم این تفاهم‌نامه در نظر گرفته شده است. 

انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران، از جمله انجمن‌های علمی مطرح کشور است که با گرفتن مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت تخصصی در حوزۀ نسخه‌های خطی مشغول به فعالیت است. 

این انجمن دارای نشریۀ فارسی‌زبان علمی - پژوهشی معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نمایه شده در پایگاه بین‌المللی اسکوپوس است. 

همچنین خدماتِ متعددی، چون عضویت در انجمن، درخواست تهیه نسخه خطی، اطلاع از کارگاه‌های آموزشی، همایش‌های بین‌المللی نسخه‌شناسی و نسخه‌پژوهشی از مسیر تارنمای این انجمن در اختیار پژوهشگران حوزۀ نسخ خطی فارسی قرار گرفته است. این مجموعه با فراهم آوردن ۷۰۰ هزار نسخه از ایران و برخی کشور‌های دیگر، مأخذ مهمی برای پژوهشگران محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس تجلی حقانیت جمهوری اسلامی بود
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • رویکرد سپاه کردستان اعتقادی است
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد