Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بخش دوم آسیایی وزارت خارجه روسیه گفت که روند به رسمیت شناختن طالبان به‌طور عملی در جریان است و گام به گام انجام می‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ضمیر کابلوف» مدیر بخش دوم آسیایی وزارت خارجه روسیه و نماینده ویژه پوتین برای افغانستان درباره موضع جامعه جهانی برای به رسمیت شناختن طالبان گفت: هیچ توافقی میان روسیه و دیگر بازیگران کلیدی، حتی در میان 5 عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فهم مشترک وجود دارد.

کابلوف با اظهار اینکه مسکو به مسایل فرهنگی و سنتی افغانستان احترام می‌گذارد، افزود: ما هیچ دستورالعملی را به کابل و مقام‌های جدید افغانستان تحمیل نمی‌کنیم.

نماینده ویژه پوتین در ادامه نیز درباره به رسمیت شناختن طالبان توسط جامعه جهانی به «اسپوتنیک» گفت: بطور کلی، به نظر من رسمیت شناختن سیاسی بیشتر یک عمل سیاسی نمادین خواهد بود و همانطور که می‌بینید، برسمیت شناختن آن‌ها عملاً در جریان است.

وی با اشاره به دیدارهای گسترده طالبان با مقامات کشورهای جهان و همچنین حضور هیئت طالبان در نشست فوق‌العاده شورای وزیران خارجه سازمان همکاری اسلامی گفت: این خوب شد که تمام جهان اسلام دیدگاه خود را در مورد سیاست داخلی طالبان در بخش مذهبی بیان کرده‌اند، روند رسمیت شناختن نیز به قدم به قدم انجام می‌شود.

کابلوف: طرح آمریکا برای استفاده از افغانستان علیه روسیه شکست خوردکابلوف: کشورهای آسیای مرکزی از سوی طالبان تهدید نمی‌شوند/ آمریکا مقصر هرج و مرج در فرودگاه کابل استاستقبال طالبان از اظهارات پوتین درباره رسمیت یافتن دولت جدید کابلمالزی: سازمان همکاری اسلامی درباره به رسمیت شناختن طالبان تصمیم بگیرد

کابلوف ادامه داد: ما واقعاً درباره به رسمیت شناختن یا عدم آن تمرکز نمی‌کنیم، نه تنها سفارت روسیه بلکه هفت سفارت دیگر نیز پیرامون این موضوع کار کرده و 3 یا 4 سفارت دیگر نیز در همین مسیر هستند. با چنین گام‌های کوچک، روند برسمیت شناختن به گونه عملی در حال انجام است.

مدیر بخش دوم آسیایی وزارت خارجه روسیه همچنین اظهارداشت که مسکو از برگزاری مذاکرات بین‌الافغانی و ایجاد یک دولت فراگیر با حضور همه گروه‌های قومی-سیاسی استقبال می‌کند.

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه طالبان اخبار افغانستان اخبار روسیه طالبان اخبار افغانستان رسمیت شناختن طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۲۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: مانعی برای اجرای پروژه تاپی در افغانستان وجود ندارد

وزیر معادن و نفت طالبان در دیدار با مدیر اجرایی پروژه تاپی و همچنین سفیر ترکمنستان در کابل با تاکید بر گسترش روابط افغانستان با منطقه و جهان گفت هیچ مانعی برای اجرای پروژه تاپی وجود ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «شهاب الدین دلاور»، وزیر معادن و نفت افغانستان در دیدار با «محمد مراد امانوف» مدیر اجرایی پروژه تاپی، «خواجه عوض اف» سفیر ترکمنستان در کابل، تحکیم و توسعه روابط سیاسی - اقتصادی و امنیتی با کشورهای منطقه و جهان را از اولویت‌های  افغانستان دانست و تاکید کرد هیچ مانعی برای اجرای پروژه تاپی وجود ندارد.

بر اساس اعلامیه دفتر مطبوعاتی وزارت معادن و نفت افغانستان، پیشرفت پروژه تاپی و تشکیل کاری گروهی به منظور هماهنگی همه‌جانبه در این پروژه از اهم موضوعات نشست در کابل بوده است.

پروژه انتقال گاز ترکمنستان از مسیر افغانستان به پاکستان و هند موسوم به «تاپی»، یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های انتقال گاز در منطقه است. از طریق این پروژه سالانه 33 میلیارد متر مکعب گاز از ترکمنستان به سه کشور دیگر انتقال می‌یابد.

پروژه تاپی و توسعه راه لاجورد محور رایزنی‌های وزرای خارجه طالبان و ترکمنستانتوافق پاکستان و ترکمنستان برای تسریع احداث پروژه تاپیطالبان: برای تأمین امنیت پروژه تاپی واحد ویژه امنیتی ایجاد می‌شود

این پروژه در افغانستان از ولایت‌های قندهار، فراه، هلمند و هرات عبور می‌کند که در گذشته بسیاری از مناطق آن ناامن بود.

در افغانستان، لوله گاز تاپی در امتداد جاده شاهراه هرات – قندهار کشیده می‌شود و پس از آن از کویته و ملتان پاکستان می‌گذرد و در نهایت به شهر فزیلکا در هند می‌رسد.

گفتنی است پروژه انتقال گاز تاپی از ترکمنستان آغاز می‌شود و با گذشتن از خاک افغانستان و پاکستان به هند می‌رسد. با عملی شدن این پروژه، کنار فراهم شدن زمینه کار برای هزاران نفر، افغانستان سالانه بیش از 400  میلیون دلار از محل ترانزیت به دست خواهد آورد.

انتهای پیام/.

  

دیگر خبرها

  • طالبان: مانعی برای اجرای پروژه تاپی در افغانستان وجود ندارد
  • وقوع انفجار در مرکز ولایت بدخشان افغانستان
  • وقوع انفجار در شمال شرق افغانستان
  • طالبان: داعش از خاک پاکستان وارد افغانستان می‌شود
  • ایرلند و اسپانیا خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند
  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • روسیه: به نظرات طالبان در نشست‌های بین‌المللی اهمیت می‌دهیم
  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه