Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش گفت: امروز به جایگاهی رسیده‌ایم که هیچ قدرتی نمی‌تواند به خود جرات نزدیک شدن به حریم جمهوری اسلامی ایران را بدهد.

به گزارش نیروی هوایی ارتش، سرتیپ دوم علی‌اکبر طالب‌زاده در بازدید از بخش‌های مختلف فرماندهی آماد و پشتیبانی هوایی، با تاکید بر اینکه سلامت پرواز یک هواپیما مدیون کارکنان فنی و متخصص آماد و پشتیبانی هوایی است، گفت: کارکنان زحمتکش یگان مهمات، در پایگاه‌ها بار سنگین عملیات‌ها را در تجهیز هواپیماها را چه در حال حاضر و چه در زمان جنگ تحمیلی عهده‌دار بوده و هستند و در موفقیت هر عملیات نقش مهمی داشته و دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش با اشاره به نقش نیروی هوایی ارتش در تأمین امنیت مرزهای جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: با وجود غیورمردانی همچون شما و پیشکسوتان باتجربه این یگان، هیچ کمبودی در نیروی هوایی ارتش وجود نخواهد داشت و پیشکسوتان عزیز در سال‌های جنگ و پس از آن با وجود تمام سختی‌ها و کمبودهایی که بود، تمام سعی و تلاش خود را به کار گرفتید تا ایران به همت شما عزیزان روی آرامش و امنیت را ببیند و خود امنیت‌ساز شود.

طالب‌زاده تصریح کرد: امروز به جایگاهی رسیده‌ایم که هیچ قدرتی نمی‌تواند به خود جرات نزدیک شدن به حریم کشور عزیزمان ایران را بدهد همانند گذشته که خلبانان نیروی هوایی ارتش دو ساعت پس از آنکه به فکر صدامیان نرسیده بود و فکر می‌کردند که ارتش ایران پس از انقلاب اسلامی زمین گیر شده است توانستند حماسه‌ای وصف‌ناپذیر در تاریخ جنگ را رقم بزنند و مشتی محکم بر دهان متجاوزان بکوبند.

در ادامه سرتیپ دوم محمد خوشنویسان فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی هوایی ارتش ضمن ارائه گزارش عملکرد این فرماندهی در ۹ ماهه سال جاری گفت: یگان آماد و پشتیبانی هوایی قلب تپنده نیروی هوایی است و سعی بر این است که بتوانیم پشتیبان خوبی برای پایگاه‌ها و دیگر یگان‌ها باشیم و وظایف محوله خود را بهتر از گذشته و با تمام قدرت در راستای ارتقای نیروی هوایی ارتش در تمامی سطوح به انجام برسانیم.

وی افزود: امروز افتخار ما این است که توانسته‌ایم با تمامی کمبودها و تحریم‌های ظالمانه کشورهای قدرت‌طلب همچون ققنوسی از خاکستر برخیزیم و در تمامی بخش‌های فنی و عملیاتی حرف اول را بدون نیاز به هیچ کشوری بزنیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: ارتش طالب زاده نیروی هوایی ارتش آماد و پشتیبانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۳۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود

تین نیوز

حاکم امارات متحده عربی چند روز پیش اعلام کرد که شهر دبی در حال ساخت ترمینال فرودگاهی ۳۵ میلیارد دلاری است. با ساخت این ترمینال که در فرودگاه بین المللی آل مکتوم در جنوب دبی ساخته خواهد شد، آن را به بزرگترین فرودگاه جهان تبدیل می کند.

 

محمد بن راشد آل مکتوم، نخست وزیر و معاون رئیس جمهور دبی، فاش کرد که ترمینال در دست احداث، ۵ برابر بزرگ تر از فرودگاه بین المللی دبی خواهد بود و می تواند سالانه ۲۶۰ میلیون مسافر را در خود جای دهد. بر اساس این اطلاعیه، فرودگاه جدید دارای ۵ باند موازی و ۴۰۰ گیت هواپیما خواهد بود. در حال حاضر، فرودگاه بین المللی دبی، شلوغ ترین هاب هوایی بین المللی در سراسر جهان است که فقط با دو باند کار می کند.

اعلامیه شیخ محمد بن راشد آل مکتوم نشان دهنده یک نقطه عطف مهم در احیای مجدد خطوط هوایی امارات پس از اختلالات ناشی از همه گیری کووید-۱۹ در سفرهای بین المللی است.

در اطلاعیه منتشر شده، تصاویر کامپیوتری، طراحی ترمینال سفید و گسترده ای را به تصویر می کشید که یادآور چادرهای بادیه نشین های سنتی در عربستان است. این فرودگاه با ساخت یک شهر کامل در اطراف فرودگاه در جنوب دبی، تقاضای مسکن برای یک میلیون نفر را به دنبال خواهد داشت.

نخست وزیر دبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این فرودگاه میزبان شرکت های پیشرو جهان در بخش لجستیک و حمل و نقل هوایی خواهد بود. ما در حال ساختن یک پروژه جدید برای نسل های آینده هستیم. دبی به فرودگاه جهان، بندر و مرکز جهانی جدید تبدیل خواهد شد.»

فرودگاه بین المللی دبی (DXB) به مدت یک دهه عنوان شلوغ ترین فرودگاه جهان برای سفرهای بین المللی را به خود اختصاص داده است که منجر به فشار بر ظرفیت آن شده است. سال گذشته، با وجود چالش های ناشی از همه گیری کووید، این مرکز حمل و نقل نزدیک به ۸۷ میلیون مسافر خدمات رسانی کرد که از سطح قبل از همه گیری فراتر رفت. علاوه بر این، دبی رکوردشکنی ۱۷.۱۵ میلیون بازدیدکننده بین المللی یک شبه را در سال ۲۰۲۳ گزارش کرد که نشان دهنده افزایش نزدیک به ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل است.

به گزارش تین نیوز به نقل از کن نیوز، فرودگاه بین المللی آل مکتوم، که نزدیک به ۴۵ کیلومتر از فرودگاه بین المللی دبی فاصله دارد، در سال ۲۰۱۰ با یک ترمینال واحد شروع به کار کرد. در طول همه گیری کووید، به عنوان انباری برای ایرباس A۳۸۰ های دو طبقه امارات و سایر هواپیماها عمل می کرد و به تدریج فعالیت خود را با پروازهای باری و خصوصی در دوره های بعدی از سر گرفت.

علاوه بر این، فرودگاه به عنوان محل برگزاری دوسالانه نمایشگاه هوایی دبی عمل می کند و دارای وسعتی بی کران از بیابان خالی است که فضای زیادی را برای گسترش فراهم می کند. اطلاعیه شیخ محمد بر قصد دبی برای گسترش بیشتر به سمت جنوب تاکید کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ارتش ایران حمله به کدام بندر اسرائیل را تمرین کرد؟ پاسخ رسانه عربی
  • ارتش ایران هدف قرار دادن کدام بندر اسرائیل را تمرین کرد؟ پاسخ رسانه عربی
  • دیدار رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا و فرمانده نیروی هوایی ارتش با خانواده شهید زاهدی
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب
  • پیام FIVB برای کاپیتان جدید ایران: خوش برگشتی!
  • بمب افکن H6K نیروی هوایی چین، دوربردترین سکوی چینی‌ها برای پرتاب هر سلاح برد بلندی است (فیلم)
  • ارتش ایران در اوج آمادگی و اقتدار است
  • ارتش به خودکفایی در ساخت تجهیزات و ادوات رسیده است
  • دستگیری دو نفر به دلیل تخلیه نخاله در حریم یک تپه تاریخی در البرز