Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از سایت بیماری‌های نادر، کهیر آکواژنیک اورتیکاریا وضعیت نادری است که در آن کهیر بدون توجه به دمای آن، پس از تماس پوست با آب به سرعت ایجاد می‌شود. این بیماری بیشتر زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و علائم  آن اغلب از ابتدای بلوغ شروع می‌شود.

برخی از بیماران نیز خارش را گزارش می‌کنند. این نوعی کهیر فیزیکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت اصلی کهیر آکواژنیک در حال حاضر ناشناخته است. به دلیل نادر بودن این بیماری، داده‌های بسیار محدودی در مورد اثربخشی درمان‌های فردی وجود دارد. با این حال، داروها و درمان‌های مختلف با موفقیت متغیر استفاده شده است.

کهیرهای مرتبط با کهیر آکواژنیک معمولاً کوچک (تقریباً ۳-۱ میلی‌متر)، تاول‌های قرمز یا همرنگ پوست، با لبه‌های مشخص هستند. بثورات معمولاً روی گردن، قسمت بالایی تنه و بازوها ایجاد می‌شود، اگرچه می‌تواند در هر نقطه از بدن ایجاد شود. برخی افراد نیز بعد از تماس با آب خارش دارند. هنگامی که منبع آب برداشته شود، بثورات معمولاً در عرض ۳۰ تا ۶۰ دقیقه محو می‌شوند.

علت اصلی کهیر آکواژنیک به خوبی شناخته نشده است. با این حال، دانشمندان نظریه زیر را ارائه کرده اند: ماده‌ای حل شده در آب وارد پوست می‌شود و باعث ایجاد پاسخ ایمنی می‌شود.

در این نظریه، کهیرها به طور خاص توسط آب ایجاد نمی‌شوند، بلکه یک آلرژن در آب هستند. برهم‌کنش بین آب و ماده‌ای که در پوست یافت می‌شود، ماده سمی تولید می‌کند که منجر به ایجاد کهیر می‌شود.

هیچ الگوی وراثتی خاصی به طور قطعی با کهیر آبی مرتبط نبوده است. هر چند ژنتیک در این بیماری موثر است اما بیمارانی بدون پیشینه وراثتی هم وجود دارد.

درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد و فرد به فرد تاثیر متفاوتی ایجاد می‌کند. پزشکان داروهایی مانند آنتی هیستامین، سیتریزین و محدود کردن زمان حمام و استفاده از کرم‌های موضعی هنگام شنا کردن پیشنهاد می‌کنند.

4747

کد خبر 1587477

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: آلرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۳۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌‌ ایجاد کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از 150 کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین 60 تا 80 درصد مؤثر است.

کانادا 13.6 میلیون دوز واکسن آسترازنکا را دور می‌ریزد!

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا 100 میلیون پوند برای حدود 50 قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • با التهاب چشم، ناشی از حساسیت چه کنیم‌؟
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • حمله ناگهانی دو پاندا به مربی باغ وحشی در چین + ویدیو
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد