Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارژنگ جوادی روز چهارشنبه در برنامه افتتاحیه هفته انتقال یافته‌های علمی بخش کشاورزی در سالن جلسات جهاد کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا افزود: ۶۵ تا ۷۰ درصد طرحهای تحقیقاتی انجام شده در وزارت جهادکشاورزی کاربردی است که به بخش  عرصه کشاورزی منتقل می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه وضعیت اعتبارات حوزه پژوهش و تحقیقات در کشور نامناسب است، گفت: سالانه سه تا ۶ مجموع اعتبارات حوزه تحقیقات کشور به بخش تحقیق و پژوهش در حوزه کشاورزی اختصاص دارد که درصدی از این میزان برای پرداخت حقوق و مزایای کارمندان پرداخت می‌شود و مبلغ کمی برای انجام فعالیت‌های پژوهشی در این بخش باقی می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی متولی پژوهش‌های کاربردی است و از روش‌های اثر بخش استفاده می‌شود که تحقیق و پژوهش‌ها به مشتری و بهره‌بردار منتقل شود.

جوادی اظهار داشت: در چند سال گذشته گرایش پژوهش‌ و تحقیق‌ها به سمت پژوهش‌های اثربخش رفته است.

وی درباره پژوهش در حوزه فناوری نیز بیان کرد: در حوزه فناوری نیز توسعه فناوری و استفاده از تجهیزات و فناوری به روز در دستور کار حوزه پژوهش قرار دارد تا روشهای نوین تسریع پیدا کند و مراکز رشد، زیست بوم‌های نوآوری و کارآفرینی، کارخانجات نوآوری در حوزه فناوری توسعه پیدا کند.

تحقیق، پژوهش و توجه به منابع و زیرساخت‌ها در راستای تامین امنیت غذایی پایدار کشور اثرگذار است

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهادکشاورزی کشور گفت: تحقیق و پژوهش و توجه به منابع و زیرساخت ها در راستای تامین امنیت غذایی پایدار کشور اثرگذار است.

وی افزود: انتقال یافته‌ها یک کار با ارزش در حوزه کشاورزی است که باید پس از انجام تحقیق و پژوهش‌ در این حوزه یافته‌های اطلاعاتی در اختیار بهره‌برداران و کشاورزان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه آب، خاک و منابع انسانی از شرایط مهم در کشاورزی و تامین امنیت غذایی در کشور است، گفت: به روز بودن اطلاعات بهره‌برداران و به کار بردن فناوری و روش‌های علمی در حوزه کشاورزی در کشور وضعیت مناسب نیست.

وی به سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی به خصوص در حوزه پژوهش و فناوری به عنوان یکی از عوامل پایداری امنیت غذایی اشاره کرد و گفت: با توسعه پژوهش در حوزه فناوری می‌توان کاستی‌های و مشکلات حوزه خاک، آب و منابع انسانی را در بخش کشاورزی برطرف کرد.

جوادی اظهار داشت: برای اجرای طرح‌های پژوهشی در حوزه کشاورزی باید در انتخاب موضوع و انتقال داده ها دقت بیشتری انجام شود و از مشارکت سایر بهره‌برداران و بخش خصوصی نیز استفاده شود.

وی با تاکید بر اینکه مشارکت دستگاه‌های مختلف و جامعه نگری در حوزه کشاورزی یک امر مهم و ضروری است، اظهار داشت: هم اکنون موسسات تحقیقاتی، دانشکده‌های تخصصی کشاورزی و مجموعه آموزش و ترویج کشاورزی در کشور هم راستا شدند تا دانش و فناوری‌های نوین را به دست بهره‌برداران برسانند.

 معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج جهاد کشاورزی کشور گفت: در سند امنیت غذایی کشور باید از فناوری‌های پیشرو و پیشگام استفاده شود تا به نتایج مطلوب در این حوزه دست پیدا کنیم.

اعتبارات حوزه پژوهش کشاورزی در  چهارمحال و بختیاری ناچیز است 

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین با بیان اهمیت بحث تحقیق و پژوهش در حوزه کشاورزی گفت: اعتبارات حوزه پژوهش در کشاورزی بسیار ناچیز است.

عطاءالله ابراهیمی افزود: در کشور ۴۱ صدم درصد از اعتبارات کشور صرف پژوهش و کارهای تحقیقاتی می‌شود و این میزان در سایر کشورها ۲ درصد به بالاست.

وی با بیان اینکه امروزه دنیا، دنیای اطلاعات دانش، تحقیق و پژوهش است، گفت: اجرای تحقیق و پژوهش نیازمند سرمایه‌گذاری و تامین اعتبار است تا بتوان با انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی مشکلات امروز جامعه را رفع کرد.

به گفته وی، هزینه کردن در بحث تحقیقات به عنوان یک  هزینه نیست و افزایش سرمایه و سرمایه‌گذاری برای تصمیمات درست و معقول و توسعه فناوری است که باید در همه حوزه‌های تولیدی و کشاورزی و سایر حوزه‌ها برای پژوهش و تحقیق سرمایه‌گذاری کرد.

وی به افزایش هزینه‌ها برای انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در چند سال اخیر اشاره کرد و گفت: اعتبار تخصیص یافته به این حوزه ناچیز است و باید در برنامه هفتم توسعه و همچنین سرفصل اعتبارات سال ۱۴۰۱ به این حوزه توجه بیشتر شود.

ابراهیمی افزود: قراردادی کردن تحقیقات و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای استفاده از تحقیقات انجام شده یک راهکار برای حمایت از این بخش است.

واحدهای تولیدی در کشور انگیزه برای تخصیص هزینه در بخش پژوهش ندارند

رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه واحدهای تولیدی و صنعتی کشور هیچ انگیزه برای تخصیص هزینه در بخش پزوهش و تحقیق ندارند، افزود:باید در تخصیص اعتبارات در بودجه سال آینده و برنامه توسعه هفتم تجدیدنظر شود و اعتبارات خوبی در اختیار مجموعه پژوهش قرار داده شود.

وی گفت: هم اکنون مراکز تحقیقاتی بنیه مالی خیلی قوی ندارند که این امر نیاز به حمایت‌های دولتی دارد.

وی به تهیه فلور گیاهی در استان با تلاش پژوهشگران و محققان و کارهای تحقیقاتی به مدت پنج سال اشاره کرد و گفت: در استان در حوزه گیاهان دارویی، بهره‌وری آب در تولید گندم به نتایج خوبی براساس تحقیق و پژوهش دست پیدا کردیم.

به گزاش ایرنا، در این آیین از نقشه پهنه بندی خطرات چندگانه محیطی در سطح استان ،آلبوم پهنه بندی مقدار عنصر در برگ گندم در اراضی دشت شهرکرد،آلبوم پهنه بندی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک در دشت شهرکرد رونمایی شد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی پژوهش چهارمحال وبختیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی پژوهش چهارمحال وبختیاری وزارت جهاد کشاورزی پژوهش چهارمحال وبختیاری کارهای تحقیقاتی حوزه کشاورزی پژوهش در حوزه تحقیق و پژوهش سرمایه گذاری بهره برداران جهاد کشاورزی حوزه فناوری امنیت غذایی حوزه پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۴۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد

حسین جعفری روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: یافته های تحقیقاتی و انتقال دانش باید به عرصه کشاورزی نفوذ کند و مراکز تحقیقاتی باید بتوانند این انتقال را تقویت کنند.

وی گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان ضروری است و مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت و هدفمند شود تا خلق ثروت از دانش صورت گیرد.

این مسوول با بیان اینکه از ماموریتهای مهم حوزه تحقیقات کشاورزی موضوع دانش بنیان کردن و ارتقای بهره وری در این بخش است، گفت: همچنین ماموریت اصلی همکاران ما در مراکز تحقیقاتی باید حل مشکلات اساسی حوزه کشاورزی استان باشد و با همراهی و تقویت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک کنند.

وی با اشاره به اهمیت چشم انداز سند امنیت غذایی، گفت: در این سند که با همکاری و مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید، محققان و صاحبنظران تنظیم شده،‌ بهره وری از سایر منابع پایه از جمله کاهش مصرف آب در تولیدات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.

این مسوول بیان کرد: امنیت غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد و بستری برای همه امنیت ها به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این مراسم به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره وری در حوزه کشاورزی اشاره و تاکید کرد: اتفاقات خوب و بسیار مهمی از ابتدای انقلاب در بخش کشاورزی رقم خوده است و باید اتفاقات خوبی نیز در آینده در این بخش رقم بخورد.

روح اله حسنی تصریح کرد: حوزه کشاورزی از خصوصی‌ترین بخشهای اقتصادی است و نقش دانش در ارتقای بهره وری در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

حسنی با بیان اینکه انتقال علم و دانش باید در راهبرد افزایش محصولات سالم مورد استفاده قرار گیرد، افزود: نقش تحقیقات در عرصه هایی از جمله حوزه گندم بسیار اثرگذار است و باید فرمول های افزایش تولید به دست کشاورزان برسد و نقش بخش خصوصی در این موضوع می تواند موثر باشد.

در پایان این مراسم از زحمات نادر عباسی رئیس پیشین مرکز تحقیقات، قدردانی و محمدرضا عظیمی به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان معرفی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور