Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی گفت: ابر پروژه‌های کشورتوسط سرمایه‌گذاران استان ما انجام می‌شود اما خودمان در استان منتظر سرمایه گذاری هستیم.

عابدین خرّم روز چهارشنبه، ۸ دی ماه، در اولین نشست خود با اصحاب رسانه آذربایجان شرقی با بیان این‌که تابلوی اصلی و اصول دولت سیزدهم کارآمدی، پاکدستی، مردم مداری، فساد ستیزی و داشتن پیوست عدالت برای تمام امور است، اظهار کرد: ماموریت‌های دولت نیز ثبات اقتصادی، رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال، ارتقا بهره وری، جذب سرمایه و ایجاد دیپلماسی منطقه‌ای و مرزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعتماد متقابل موجب همکاری تنگاتنگ دولت و ملت و موجب متقاعد کردن افکار عمومی نسبت به اقدامات ملموس می‌شود و در این راستا باید اقدامی انجام بگیرد و اتفاقات خوبی بیفتد تا بتوان به مردم مخابره کرد.

وی ادامه داد: میراث یا به عبارتی تلّی از مشکلات گذشته بر روی هم انباشته شده است و نابسامانی های زیادی در بخش‌های مختلف وجود دارد که البته نباید این موضوع را بهانه کنیم و باید به اندازه ای کار کنیم که نتایج اقدامات در افزایش درآمد خانواده‌ها و رشد اقتصادی در استان دیده شود.

بخش انرژی یکی از دلایل به وجود آمدن مشکلات در استان است

خرّم در ادامه با بیان این‌که دولت به استان‌ها اختیاراتی داده که هر استان بتواند از ظرفیت نخبگان، سرمایه گذاران و سایر پتانسیل‌ها استفاده کند، خاطرنشان کرد: بخش انرژی یکی از دلایل به وجود آمدن مشکلات در استان بوده و مهمترین اولویت‌های بنده نیز همین موضوع است.

وی با اشاره به وجود یکسری امکانات خدادادی در استان از جمله معادن گفت: با وجود این نعمات خدادادی در استان متاسفانه نتوانسته ایم آنطور که باید از این امکانات بهره ببریم و در خصوص جذب سرمایه گذا نیز باید منت سرمایه گذاران را بکشیم چرا که سرمایه گذاران هدفی جز توسعه‌ی استان ندارند؛ هم‌چنین باید با ایجاد امیدواری عملی برای سرمایه گذاران، موانعی را که سرمایه گذاران را سست می‌کند، برداریم.

باید تا چهار سال آینده حداقل ۱۰۰۰ مگاوات برق برای استان تولید کنیم

وی با بیان این‌که باید موارد سلبی قوانین را برداریم، گفت: باید و حتما رشد اقتصادی استان به هشت درصد برسد و هر تسهیلاتی را که امکان ایجاد دارد، برای سرمایه گذاران ایجاد کنیم و در خصوص بحث برق نیز حتما باید تا چهار سال آینده حداقل ۱۰۰۰ مگاوات برق برای استان تولید کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی در ارتباط با مشکل اشتغال نیز افزود: نباید برداشتمان از اشتغال پایدار فقط استخدام باشد؛ متاسفانه تاکنون اکوسیستمی برای ایجاد نوآوری در استان تعریف نشده است و با وجود اینکه مراکز رشد، پارک علمی فناوری و ... در استان وجود دارد ولی محصول قابل قبولی تولید نمی‌شود لذا تعریف اکوسیستم و ایجاد نوآوری در استان یکی دیگر از اهداف ما است.

کسری بودجه یکی از دلایل بی ثباتی در کشور است

وی با تاکید بر این‌که در بحث بودجه حتما تغییرات اساسی نسبت به سال‌های گذشته خواهیم داشت، گفت: یکی از ابزارهای حکم‌رانی دولت، بودجه است و کسری بودجه نیز یکی از دلایل بی ثباتی در کشور است و یکی از اهداف دولت سیزدهم این است که در سال ۱۴۰۱ با کسری بودجه مواجه نشویم و برای تحقق رشد اقتصادی در استان نیز باید گام‌های تحولی و روبه رشدی را برداریم.

وی در خصوص دلیل کم بودن میزان تغییرات در مدیران استانی گفت: ما معتقد به جابجایی اتوبوسی مدیران نیستیم و مدیرانی که اکنون بر سرکار هستند همگی اهل این استان بوده و مشکلات استان را می‌دانند و شرط اصلی ما برای همکاری با مدیران این است که ابتدا باید گفتمان این دولت را قبول کنند و در کنار این موضوع باید با تلاش شبانه روزی در میدان حاضر باشند.

خرّم در ادامه در ارتباط با مشکلات معیشتی خبرنگاران از جمله بحث مسکن اظهار کرد: در مورد مسکن خبرنگاران ابتدا می‌خواهم که حتما در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کنند و بنده نیز قول می‌دهم که حداقل در این دوره موضوع مسکن اهالی مطبوعات و رسانه و سایر مشکلات از جمله مکان برای خبر و بحث بیمه‌ی خبرنگاران حل شود.

وی با بیان این‌که یکی از دغدغه‌های ما آلودگی هوای تبریز است، گفت: در این خصوص در کنار اقدامات بلند مدت، اقدامات کوتاه مدتی از جمله رسیدگی به وضعیت ناوگان حمل و نقل، کارخانه های صنعتی و مخصوصا مجموعه‌های آلاینده در دستور کار ما قرار دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با بحث ورزش استان نیز گفت: هیچ رضایتی در خصوص وضعیت ورزش استان ندارم و باید وضعیتمان بهتر باشد و در صحنه‌های قهرمانی، آسیایی و جهانی سهم داشته باشیم.

استاندار آذربایجان شرقی در خصوص وضعیت توسعه در استان نیز افزود: سند تدبیر و توسعه استان خاک می‌خورد اما سند آمایش سرزمین را به جدیت پیگیری خواهیم کرد.

خبرنگاران از تخریب ناجوانمردانه دوری کرده و انتقاد سازنده انجام دهند

وی با تاکید بر این‌که خبرنگاران از تخریب ناجوانمردانه دوری کرده و انتقاد سازنده انجام دهند، گفت: بنده تاکنون از هیچ خبرنگاری شکایت نکرده‌ام؛ اصلا چرا باید از خبرنگار شکایت کرد؟ مگر این‌که بدون سند و مدرک صرفا برای ایجاد التهاب باشد.

وی با بیان این‌که اهداف برخی فقط ایجاد التهاب است، ادامه داد: اگر خبرنگاران با مطالب کارشناسی صحبت کنند، حتما مورد استقبال قرار می‌گیرند و بنده که تاکنون مطالبه گر بودم، از وقتی که مسئولیت اجرایی گرفته‌ام، باید پاسخگو باشم.

خرّم افزود: اگر یک مسئول به هر دلیل از پاسخ استنکاف کند، باید مجموعه‌ای در اداره کل ارشاد تشکیل شود تا به‌عنوان یک نظام مطالباتی مطرح شود.

وی ادامه داد: باید سازوکاری تعیین شود تا خبرنگاران استان در مواقع بحران با سهولت امکان ورود داشته باشند و اخبار دسته اول از رسانه‌های استان منتشر شود.

به گزارش ایسنا، وی در خاتمه گفت: امیدواریم در سال آینده به شما گزارش دهیم که در شاخص‌های مختلف رشد و بهبود داشته‌ایم که این هدف قابل دسترس است و رسانه‌ها نیز باید پل ارتباطی مردم و مسئولان باشند تا ما با چشم باز و دغدغه مندی  مشکلات را پیگیری کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی آذربایجان شرقی سرمایه گذاران یکی از دلایل رشد اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۴۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز

فرهودی در طی بازدید از پروژه‌های آموزشی در شهر تبریز بر اهمیت تسریع بهره برداری از پروژه‌های آموزشی در این کلانشهر تاکید کرد. 

وی در این بازدید‌ها ضمن تاکید بر اهمیت توسعه فضا‌های آموزشی در استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: کلان‌شهر تبریز به لحاظ وسعت بزرگ خود نیازمند توجه ویژه ای است و ما این قول را می‌دهیم که تا پایان سال ۱۴۰۳ ۸۰ درصد پروژه‌های نیمه تمام در سطح این کلانشهر را تمام کرده و تحویل جامعه آموزش و پرورش استان دهیم. 

فرهودی اذعان کرد: امیدواریم تا در سال ۱۴۰۳ با کمک و همت خیران محترم و همکاری و هماهنگی شهرداری تبریز نسبت به آغاز پروژه‌های جدید در شهرستان تبریز اقدامات لازم را انجام دهیم.

مدیرکل نوسازی مدارس استان آذربایجان شرقی در طی بازدید‌های خود از پروژه‌های ۱۲ کلاسه حاج کریم مردانی آذر شهرک مرزداران، ۱۲ کلاسه هاجر ناحیه ۲، مدرسه روستای الوار ناحیه ۲ و مدرسه شهید قنبری لاله بازدید کرده و راهکار‌ها و دستورات لازم را در جهت تسریع در بهره برداری هر چه سریعتر این پروژه ها به پیمانکاران و ناظران پروژه‌ها ابلاغ نمود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • حضور وزیر کشور در غرفه کرمانشاه در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران