Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا با وزیران خارجه سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان درباره ایران، اوکراین، لیتوانی و لیبی گفت و گو کرد.

به گزارش برنا، ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا امروز با ژان ایو لودریان وزیر امور خارجه فرانسه، الیزابت تراس، وزیر امور خارجه انگلیس و آنالنا بربوک وزیر امور خارجه آلمان و گفت و گو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار بیانیه ای در تداوم تکرار هراس غرب از پیشرفت برنامه هسته ای ایران مدعی شد بلینکن و همتایانش نگرانی‌های مشترک خود را در مورد سرعت پیشرفت های برنامه هسته‌ای ایران در حالی که زمان برای بازگشت تهران به برجام کوتاه است، مورد بحث و بررسی قرار دادند.
بر اساس اعلام کاخ سفید، جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا فردا پنجشنبه ۳۰ دسامبر ۲۰۲۱ (۹ دی ) با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه تماس تلفنی خواهد داشت تا در خصوص موضوعات مختلف از جمله تعاملات دیپلماتیک آتی با روسیه و موضوع اوکراین و نیز مذاکرات میان ایران و ۱+۴ در وین گفت و گو کند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره گفت و گوی تلفنی بلینکن با همتایان اروپایی خود همچنین گفت بلینکن و وزرای خارجه سه کشور اروپایی در مورد اهمیت تداوم هماهنگی برای  جلوگیری از هرگونه تجاوز بیشتر روسیه به اوکراین گفت و گو و بر حمایت مشترک متحدان از تحمیل پیامدها و هزینه های سنگین بر روسیه برای چنین اقداماتی تاکید کردند.
به گفته وی، وزرای خارجه امریکا، فرانسه، انگلیس و آلمان همچنین بر حمایت قاطع خود از استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین تاکید کردند.
وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی همچنین با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین پیش از تماس تلفنی جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا با ولادیمیر پوتین همتای روسی اش، گفت و گو کرد.
بلینکن در این گفت و گوی تلفنی بر حمایت تزلزل ناپذیر آمریکا از استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین در مواجهه با افزایش حضور نظامی روسیه در مرزهای اوکراین تاکید کرد.
به ادعای آمریکا، روسیه ده ها هزار نیرو را در نزدیکی مرز اوکراین مستقر کرده اما مسکو می گوید که قصدی برای حمله به اوکراین ندارد و خواستار تضمین های امنیتی شده و از ناتو خواسته است به سمت شرق گسترش نیابد و استقرار نظامی خود را کاهش دهد.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین درباره محور دیگر  گفت و گوی تلفنی بلینکن با همتایان اروپایی اش مدعی شد وزرای خارجه این چهار کشور بر همبستگی خود با لیتوانی در مقابل  تشدید فشار سیاسی و اقدامات قهری اقتصادی از سوی چین تاکید و مخالفت خود با این اقدامات را اعلام کردند.
به گفته ند پرایس، وزرای خارجه آمریکا و سه کشور اروپایی همچنین در مورد تلاش های مستمر لیبی برای برگزاری انتخابات ملی گفت و گو و توافق کردند که پیشرفت بدون تاخیر روند انتخابات اهمیت دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت خارجه وزیر امور خارجه وزیر امور خارجه وزیر امور خارجه انگلیس آلمان وزارت امور خارجه آمریکا برنامه هسته ای ایران ولادیمیر پوتین روسیه تجاوز انگلیس امور خارجه آمریکا مسکو ناتو چین لیبی انتخابات آلمان انگلیس ایران چین روسیه امور خارجه آمریکا وزیر امور خارجه سخنگوی وزارت رئیس جمهوری وزرای خارجه گفت و گو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۵۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار چین به آمریکا: بین تقابل و همکاری یکی را انتخاب کنید

همزمان با ورود وزیر خارجه آمریکا به چین در روز پنجشنبه، رسانه‌ها از هشدار این کشور به واشنگتن خبر دادند.

به گزارش فارس، چین به ایالات متحده هشدار داده است که باید بین «تقابل یا همکاری» یکی را انتخاب کند. روزنامه «فایننشال تایمز» روز پنجشنبه با اشاره به این موضوع نوشت، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا امروز دیدار رسمی خود را از پکن آغاز کرد.

دیدار بلینکن در حالی انجام می‌شود که ایالات متحده و چین به دنبال تنش زدایی در روابط خود هستند. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و همتای چینی او «شی جین پینگ» سال گذشته در «سانفرانسیسکو» دیدار کردند و در این ماه نیز تماس تلفنی داشتند. وزیر خارجه آمریکا در بدو ورود پیش از گفتگو با رهبری چین با «چن جینینگ» رئیس حزب کمونیست «شانگهای» ملاقات کرد.

او به بلینکن گفت: «چین و ایالات متحده چه همکاری یا رویارویی را انتخاب کنند، هر دو مورد بر رفاه دو کشور و آینده بشریت تأثیر می‌گذارد.»

تنش‌ها بر سر اتهامات ایالات متحده مبنی بر حمایت نظامی چین از روسیه و ارائه موادی از جمله نیمه هادی‌ها، ماشین آلات پیچیده و موتور‌های موشک کروز به مسکو بالا گرفته است. این روزنامه در ادامه نوشت، انتظار می‌رود بلینکن هشدار دهد که ایالات متحده گام‌های تنبیهی برخواهد داشت، مگر اینکه چین ارسال فناوری مربوط به تسلیحات با کاربری دوگانه به روسیه را متوقف کند. وزارت خارجه چین در واکنش اعلام کرده است که خواستار بحران در اوکراین نیست. این وزارت‌خانه همچنین آمریکا را به مداخله در منطقه آسیا و اقیانوسیه، به ویژه در دریای چین جنوبی متهم کرد.

دیگر خبرها

  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • بلینکن: چین می‌تواند نقش میانجی‌گر را در خاورمیانه ایفا کند
  • وانگ یی: روابط پکن-واشنگتن رو به ثبات است/ بلینکن: آمریکا از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • هشدار چین به آمریکا: بین تقابل و همکاری یکی را انتخاب کنید
  • ریابکوف: هدف بلینکن تضعیف روابط روسیه و چین است