Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، مسعود آسیابی‌زاده روز پنجشنبه افزود: در این مدت همچنین ۲ مورد پروانه تاسیس و بهره‌برداری برای شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات مکانیزه کشاورزی صادر شد.

او گفت: برای توسعه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی و طرح ضریب ارتقای محصولات راهبردی با تخصیص اعتبار در قالب کمک بلاعوض نسبت به معرفی و جذب ۳۵ دستگاه انواع ریز دانه‌کار و سمپاش برای بهره‌مندی از کمک‌های بلاعوض اقدام شده و روند معرفی تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت شناسنامه‌دار کردن ماشین‌های کشاورزی خودگران تراکتور و کمباین بیان کرد: بیش از ۹۶ درصد ماشین‌های کشاورزی در این استان شماره‌گذاری و اسناد مالکیت و پلاک برای آنها صادر شده است.

وی افزود: طرح شماره‌گذاری ماشین‌های کشاورزی استان با همکاری فرماندهی پلیس راهور ، اداره کل امنیتی و انتظامی استانداری، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌های تابعه و کشاورزان به اتمام رسید.

وی گفت: حدود چهار درصد از ماشین‌های کشاورزی باقی‌مانده فاقد پلاک به علت مشکلات موجود از جمله فرسودگی بالای تراکتور یا کمباین و مشکلات وراثتی مالکان ماشین، امکان شماره‌گذاری ندارند که در صورت رفع مشکلات وراثتی مالکان ماشین‌های فوق، امکان شماره‌گذاری توسط پلیس راهور وجود خواهد داشت.    

استان اردبیل دارای ۲۲۵ هزار هکتار اراضی آبی، ۵۱۵ هزار هکتار اراضی دیم و ۳۸ هزار هکتار اراضی باغی است که سالانه بیش ۴.۵ میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید می‌کند. اردبیل در تولید بسیاری از ارقام از جمله رتبه اول تولید عدس، رتبه اول تولید کلزا، رتبه دوم تولید سیب زمینی، رتبه سوم تولید عسل، رتبه پنجم تولید چغندر قند، رتبه هفتم تولید حبوبات و رتبه هفتم تولید گندم و جو را دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون بازار محصولات اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون بازار محصولات وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون بازار محصولات اردبیل ماشین های کشاورزی شماره گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۶۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: بیش از ۳۵۰ هکتار نخلستان در این شهرستان وجود دارد که ۱۷۰ هکتار آن مثمر است.
وی افزود: درختان خرما به‌ صورت سنتی و دستی توسط کارگران ماهر، گرده افشانی می‌شود و هر کشاورز بر اساس تعداد نخل‌های خود عملیات گرده‌افشانی را برای تولید محصول انجام می‌دهد.

فانی بیان کرد: در برنامه تغییر الگوی کشت، توسعه کشت نخیلات به‌عنوان یکی از کشت‌های کم آب بر و متحمل به بی آبی در دستور کار قراردارد که رقم زاهدی، شاهانی، پیاروم و کبکاب بیشترین توسعه را در شهرستان دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: گرده افشانی نقش بسیار مهمی در افزایش تولید و کیفیت محصول خرما دارد و رعایت اصول و دقت در انجام آن ضروری است.

دیگر خبرها

  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • ضربه به تولید با تصمیم‌گیری برای خاموشی چاه موتورهای کشاورزی
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد