Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@15:37:39 GMT

کسری تراز تجاری آمریکا رکورد زد

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۲۶۹۹۰

کسری تراز تجاری آمریکا رکورد زد

کسری تراز تجاری آمریکا در ماه نوامبر نسبت به ماه های گذشته رکورد زد و در این مدت ۱۷.۵ درصد افزایش داشته است.

به گزارش مشرق به نقل از شبکه سی ان بی سی، براساس آمار وزارت بازرگانی آمریکا در روز چهارشنبه، کسری تراز تجاری این کشور در ماه نوامبر (آبان- آذر)  ۹۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار بوده این در حالی است که در ماه قبل کسری تجاری کالا در این کشور ۸۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ میلیارد دلار بوده است.

کسری تراز تجاری در آمریکا در حالی افزایش یافته است که واردات کالا به این کشور در ماه نوامبر افزایش یافته و در مقابل صادرات کالا کاهش داشته است.

گزارش وزارت بازرگانی آمریکا همچنین نشان می دهد موجودی کالاهای عمده فروشی در ماه گذشته ۱.۲ درصد افزایش یافته است.

گزارش ها حاکیست که همه گیری کرونا تاثیر بسزایی در اقتصاد و مبادلات تجاری داشته است و کسری تراز تجاری  در آمریکا در ماه نوامبر در حالی رکورد می زند که بر اساس داده های دانشگاه جانز هاپکینز، در ماه نوامبر بیش از دو میلیون و ۵۴۰ هزار مورد ابتلا به کرونا در این کشور به ثبت رساند.

اگرچه تا کنون کسری تجاری آمریکا در ماه دسامبر اعلام نشده است اما آمار مبتلایان به کرونا در این ماه نسبت به ماه گذشته تقریبا دو برابر شده و به چهار میلیون و ۵۰۰ هزار مورد در ماه دسامبر رسیده است.

همچنین میانگین هفتگی ابتلای شهروندان آمریکایی به کرونا در ماه دسامبر به ۲۶۰ هزار و ۱۳۳ مورد رسیده که ۲۶۰ درصد بالاتر از آمار میانگین هفتگی ماه نوامبر در این کشور است.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت کرونا توسعه اقتصادی ایالات متحده آمریکا وزارت بازرگانی آمریکا ویروس کرونا آمریکا خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت کسری تراز تجاری ماه نوامبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۶۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا

نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند.

این نشریه در ادامه اضافه کرد که این داده‌های ناامید کننده حکایت از "چالش‌های سخت" پیش رو برای اقتصاد آمریکا دارد.

گزارش روز پنج‌شنبه همچنین نشان داد که تولید ناخالص داخلی این کشور با نرخ سالانه تنها 1.6 درصد در سه ماهه اول سال جاری میلادی افزایش یافته که بسیار کمتر از پیش‌بینی‌های 2.5 درصدی است.

ترامپ: اقتصاد آمریکا طی یک سال آینده سقوط می‌کندپیش بینی وارد شدن اقتصاد آمریکا به رکود در 2024

رشد کندتر از حد انتظار اقتصاد آمریکا به دنبال افزایش 3.4 درصدی ثبت شده در اکتبر تا دسامبر 2023 و 4.9 درصدی در سه ماهه قبل از آن رخ داده است.

دیوید دونابدیان، مدیر ارشد سرمایه گذاری در بانک سی‌آی‌بی‌سی، به این رسانه گفت: این گزارش بدترین حالت ممکن بود (چراکه) رشد کندتر از حد انتظار همراه با تورم بالاتر از حد انتظار رخ می‌دهد.

بر اساس این گزارش، رشد ضعیف اقتصاد و افزایش قیمت‌های مصرف‌کننده نشانه‌های بارز رکود تورمی است که با کندی اقتصادی و افزایش تورم در یک دوره زمانی طولانی مشخص می‌شود.

ایالات متحده آخرین بار در دهه 1970 دچار رکود تورمی شد، زمانی که با سقوط اقتصاد، تورم دو رقمی رخ داد. سیاستگذاران این کشور با افزایش نرخ بهره بانکی تا 20 درصد به این رکود تورمی واکنش نشان دادند و قیمت ها را کاهش دادند اما اقتصاد را وارد رکود عمیق‌تری کردند.

در ماه مارس، فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) از افزایش نرخ بهره صرف نظر کرد و آن را بین محدوده هدف 5.25 تا 5.5 درصد بدون تغییر باقی گذاشت. نشست بعدی کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در اول ماه مه برنامه ریزی شده است.

در عین حال، شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی، که توسط فدرال رزرو به عنوان معیار کلیدی تورم استفاده می‌شود، با سرعت سالانه 3.4 درصد افزایش یافت که بیشترین جهش را در یک سال گذشته نشان می‌دهد.

اداره تجزیه و تحلیل اقتصادی گزارش داد که هزینه های مصرف کننده در ایالات متحده در ژانویه تا مارس 2.5 درصد افزایش داشته است که نسبت به رشد 3.3 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023 و پیش بینی 3 درصدی کاهش نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • تعاملات تجاری همدان با حضور در اکسپو افزایش یافت
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • عکس | اعلام قیمت محصولات سبک تجاری زامیاد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!
  • تراز تجاری منفی ۱۶ میلیارد دلار واقعی نیست