Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت کمتر از یک سال از طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی، اکنون بیش از ۷۸ درصد نسخه‌های کشور الکترونیکی و نیمه الکترونیکی نوشته می‌شوند.

به گزارش ایران آنلاین، طرح استفاده از نسخه‌های الکترونیکی تقریبا یک سال قبل در ایران به طور جدی کلید خورد. چنین طرحی در بسیاری از کشورهای دنیا حداقل پنج سال طول کشیده تا به این نقطه برسد اما ایران، در کمتر از یک سال توانست میزان نسخه‌نویسی الکترونیکی را به بیش از ۷۸ درصد برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین آمار متعلق به هفتم دی از تحقق ۷۸.۲۷ درصدی شاخص‌های تحقق نسخه‌نویسی الکترونیکی در کشور حکایت دارد. کل نسخه‌های نوشته شده ۴۵۱ هزار و ۱۵۱ عدد است. از این میان ۳۵۳ هزار و ۱۰۶ نسخه تمام الکترونیک و ۹۸ هزار و ۴۵ نسخه نیمه الکترونیک نوشته شده‌اند.

نسخه‌های الکترونیک سه استان اصفهان، خراسان رضوی و تهران به بالای ۹۰ درصد رسیده است. اصفهان با ۸۰.۳۱ درصد، خراسان رضوی با ۸۲.۳۳ درصد و تهران با ۶۰.۹۱ درصد توانسته‌اند به ترتیب در صدر فهرست نسخه‌نویسی الکترونیکی قرار بگیرند.

بر اساس آماری که دبیرخانه شورای اجرایی فناوری اطلاعات منتشر کرده، طرح نسخه الکترونیکی در کشور با پیگیری وزارت ارتباطات و مشارکت دستگاه‌های مسوول در اجرای این طرح به ویژه در استان‌ها رشد چشمگیری گرفته است.

بر اساس گزارش بیمه سلامت ایرانیان در آذرماه سال جاری تا پیش از آغاز رسمی این طرح، استفاده از نسخه‌نویسی الکترونیکی ۷۶ درصد بود که اکنون این آمار به ۹۵ درصد رسیده است.

اکنون ۱۳ استان کشور، تا ۹۰ درصد تحت پوشش نسخه الکترونیکی قرار گرفته‌اند. بیمه سلامت ایرانیان در ۲۸ استان ۹۰ درصد نسخه‌ها را الکترونیکی ارائه می‌کند. داده‌های سلامت تاکنون غیرشفاف بود که پس از اجرای طرح نسخ الکترونیکی این جریان به نفع مردم می‌شود.

شاخص درصد تحقق نسخه الکترونیک در ۶ دی (شش روز از آغاز اجرای طرح نسخه الکترونیک) ۹۵ درصد در کشور بود. در این روز ۱۷۰ هزار نسخه پیچیده شد که از این بین، ۱۶۲ هزار نسخه کاملا الکترونیک، هشت هزار و ۵۰۰ نسخه نیمه الکترونیک بودند.

در این گزارش آمار شهرهای مختلف نیز به این شرح آمده است. اصفهان ۹۳ درصد، خراسان رضوی ۸۵ درصد و تهران ۷۸ درصد نسخ الکترونیکی داشته‌اند.  

این در حالی است که اسفند سال گذشته، تقریبا ۱۳ درصد نسخه‌ها به طور الکترونیکی نوشته می‌شدند. آذر ۱۴۰۰ این عدد به ۷۶ درصد رسید و اکنون ۹۵ درصد از نسخه‌ها به طور الکترونیکی هستند.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نسخه نویسی الکترونیکی نسخه الکترونیک نسخه ها ۷۸ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۷۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت

به گزارش خبرنگار مهر، رحیم شوقی ظهر یکشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر رشت اظهار کرد: در یک سال گذشته عمر خدمتی ام به وعده‌هایی که دادم یا تحقق یافته و یا در حال انجام است.

شهردار رشت به اشاره به پیشرفت فیزیکی پروژه‌های عمرانی در این شهر بیان کرد: در برخی پروژه‌های عمرانی شهری رشت از تعهدات جلوتر هستیم.

شوقی با اشاره به اقدامات رضایت بخش مدیریت شهری در اجرای طرح میثاق رشت اضافه کرد: تقاطع حمیدیان و رودباری بالای ۲۰ درصد پیشرفت، تقاطع شهید باهنر بالای ۳۰ درصد پیشرفت و تقاطع امام حسین نزدیک به ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از کار سخت و زیر زمینی پروژه میثاق به اتمام رسیده است، افزود: کارها با همراهی مردم و دستگاه‌های اجرای به سرعت در حال انجام است.

شهردار رشت از پیشرفت ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت خبر داد و اضافه کرد: با اجرای پروژه‌های عمرانی در نقاط مختلف شهر، رشت به کارگاه عمران و آبادانی تبدیل شده است.

به گفته شوقی، ساخت سرویس بهداشتی، ساماندهی کف پوش‌ها، لایروبی رودخانه‌ها، ممیزی املاک، اجرای آسفالت و بازگشایی معابر شهری بخشی از اقدامات مدیریت شهری رشت بوده است.

وی با اشاره به الکترونیکی کردن خدمات شهری رشت افزود: ۵۰ درصد خدمات شهری رشت الکترونیکی شده و مابقی هم در دست اقدام است و الکترونیکی شدن صدور پروانه ساختمانی در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6091195

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی