Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتشار تصاویر نامتعارف از رفتار یکی از بازیکنان ملی پوش فوتبال بازتاب بسیار زیادی در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت تا حدی که کمیته اخلاق به واسطه این ماجرا پرونده انضباطی برای این بازیکن تشکیل داده و به نوشته رسانه‌ها قرار است حکم انضباطی خود را در این ارتباط به زودی اعلام کند.

وقوع چنین اتفاقاتی در فوتبال ایران برای نخستین بار نیست و قطعاً آخرین بار نیز نخواهد بود، اما مسئله‌ای که حائز اهمیت است، بی‌توجهی مسئولان ارشد فوتبال ایران و مدیران باشگاه‌ها به موضوع فرهنگ‌سازی و نظارت کافی برعملکرد بازیکنان تحت قرارداد آن‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی شک اگر نظارت کافی بر مدل زندگی و رفتار بازیکنان وجود داشت، بازیکنی نظیر کنعانی زادگان گرفتار چنین بازی خطرناک و رسوایی اخلاقی نمی‌شد.

البته که قبل از او بازیکنان دیگری نیز گرفتار این اتفاقات شدند، اما هرگز در طول این مدت برای حل ریشه ای موضوع گام برنداشتیم و تمام و کمال تلاش کردیم به جای حل مسئله صورت مسئله را پاک کنیم! اتفاقی که نتیجه آن وضعیت فعلی فوتبال ایران است.مسئولان فدراسیون فوتبال و مدیران باشگاه تا به امروز در ظاهر ادعای فرهنگ‌سازی داشتند و پیشوند فرهنگی را یدک کشیدند تا به نوعی ژست مدیریتی خود را کامل کنند، اما واقعیت ماجرا این است که فرهنگ‌سازی تنها به چاپ بنر و طراحی پوستر و انتشار آن در کانال‌های رسمی باشگاه در شبکه‌های اجتماعی نیست. برای فرهنگ‌سازی باید  اصول زندگی حرفه ای را به بازیکن خود آموزش دهید که بایدها و نبایدها را به‌درستی به اجرا درآورد.  وقتی بازیکن نسبت به جایگاهی که در آن قرار گرفته هیچ شناختی ندارد و خیلی زود به واسطه فعالیت دلال‌ها به چهره دنیای مجازی تبدیل می‌شود، طبیعی است که خیلی زود هویت خود را به دست فراموشی می‌سپارد و به هر رفتار منکری روی می‌آورد. اگر مدیران فوتبال ایران به جای غرق شدن در هیاهوی کاذب فضای مجازی و کری خوانی‌های بی‌حاصل به فکر مدیریت صحیح بازیکنان و رشد آن‌ها در فضای حرفه‌ای می‌بودند، امروز چنین فاجعه اخلاقی در فوتبال ایران رخ نمی‌داد که سوژه رسانه‌های خارجی شود، از این رو در کنار برخورد با بازیکن متخلف  باید به سراغ مدیرانی که سبب پرورش چنین تفکری در فوتبال ایران شدند نیز رفت و آن‌ها را هم بازخواست کرد تا مشخص شود قرار است با این پدیده به شکل ریشه‌ای برخورد شود، نه اینکه یک بازیکن قربانی بی‌کفایتی دیگران شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رفتار ورزش فوتبال ایران فرهنگ سازی حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۷۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • به وقت انتقام در حساس‌ترین بازی‌؛ عیسی به مورایس رسید
  • مورد عیسی آل‌کثیر؛ جذاب‌تر از پرسپولیس - سپاهان
  • قرارداد سرمربی تیم ملی، اولویت فدراسیون شد | جلسه در دفتر تاج؛ به زودی
  • ادعای دقیقی: شهرداری قزوین سهام‌دار پرسپولیس شد!
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • انتظارات بازیکنان تیم ملی فوتسال ایران برای حضور در جام جهانی
  • تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست
  • اخراج بازیکن عراقی از باشگاه صنعتی ایران