Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع گسترده کرونا در هفته‌های اخیر بازگشت محدودیت‌های کرونایی را به کشور‌های مختلف در پی داشته است. خبرگزاری میزان - کرونا، بزرگ‌ترین بحران بهداشتی جهان تا روز پنجشنبه، ۹ دی، مرگ ۵,۴۳۸,۹۴۸ نفر را در سراسر جهان رقم زده و سبب ابتلای ۲۸۴,۹۳۹,۴۴۴ نفر شده است.

شمار بهبود یافتگان از این بیماری نیز به رقم ۲۵۲,۶۰۲,۸۴۴ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کشور‌های کرونازده جهان با بیشترین شمار ابتلا:

آمریکا
قربانیان: ۸۴۴,۲۷۲
مبتلایان: ۵۴,۶۵۶,۸۶۶

هند
قربانیان: ۴۸۰,۸۶۰
مبتلایان: ۳۴,۸۲۲,۰۴۰

برزیل
قربانیان: ۶۱۸,۸۶۰
مبتلایان: ۲۲,۲۶۳,۸۳۴

انگلیس
قربانیان: ۱۴۸,۰۸۹
مبتلایان: ۱۲,۵۵۹,۹۲۶

روسیه
قربانیان: ۳۰۷,۰۲۲
مبتلایان: ۱۰,۴۵۸,۲۷۱   فرانسه
قربانیان: ۱۲۳,۳۷۲
مبتلایان: ۹,۵۳۴,۳۵۷   ترکیه
قربانیان: ۸۲,۰۵۹
مبتلایان: ۹,۴۰۲,۰۸۳ بیشتر بخوانید: آمار جهانی قربانیان و مبتلایان کرونا تا ۸ دی آمار جهانی قربانیان و مبتلایان کرونا تا ۷ دی   قاره اروپا
مبتلایان: ۸۴,۸۲۱,۶۸۳
قربانیان: ۱,۵۱۹,۸۲۰

قاره آفریقا
مبتلایان: ۹,۶۹۸,۱۷۷
قربانیان: ۲۲۸,۵۰۹

قاره آسیا
مبتلایان: ۸۴,۴۳۱,۴۹۲
قربانیان: ۱,۲۵۲,۴۵۰

آمریکای شمالی
مبتلایان: ۶۴,۸۲۵,۵۴۷
قربانیان: ۱,۲۴۲,۲۰۸

آمریکای جنوبی
مبتلایان: ۳۹,۶۳۷,۶۳۳
قربانیان: ۱،۱۹۱,۴۵۸

انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۷۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • لرستان یکی از استان‌های امن در کشور به شمار می‌آید
  • نظم جایگزین چین و آن چه آمریکا باید از آن بیاموزد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است
  • جای خالی نام تراکتور در لیست قربانیان روزبه
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز