Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای لرستان گفت:حجم زیادی از بارشهای اخیر به علت عدم وجود مخازن بصورت رواناب از دسترس خارج شد.

به  گزارش   خبرگزاری  برنا  از  لرستان ؛  داریوش حسن نژاد  در این زمینه  به خبرنگاران ،  اظهار کرد : با توجه به وابستگی رواناب حاصل از بارش به شرایط رطوبتی خاک و نوع بارش از نظر شدت-مدت و پراکندگی، پیش بینی رواناب با عدم قطعیت های فراوانی رو به روست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بارشهای اخیر علیرغم پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر افزایش سطح و دبی رودخانه های اصلی، تاثیر زیادی بر آن ها نداشت، بطوریکه پیش  بینی می شد دبی حداکثر لحظه ای رودخانه کشکان در محل پلدختر به بیش از 2000 متر مکعب برسد اما این عدد به  حدود 130 متر مکعب در ثانیه رسید و دبی سایر رودخانه ها هم تغییرات قابل توجهی نداشتند.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای لرستان افزود:حجم رواناب عبوری حاصل از بارش 26 تا 30 ام آذر ماه در ایستگاه هیدرومتری کشکان پلدختر حدود 50 میلیون متر مکعب برآورد شد. بیشترین بارش این سامانه در بخش های جنوبی  و خروجی استان رخ داد و تاثیری بر رودخانه های داخل استان نداشت و از استان خارج شد.

حسن نژاد تصریح کرد: همچنین در مسیر رودخانه های اصلی سدی احداث نشده است، لذا رواناب حاصل از بارش ها به علت شرایط توپوگرافی استان به سرعت از دسترس خارج می شود و نمی توان از آن برای مصارف مختلف از جمله کشاورزی استفاده نمود.

او  خاطر نشان کرد: خوشبختانه این بارش ها موجب جوشش چشمه ها و تغذیه آب زیرزمینی شد و چشمه های فصلی مانند سراب کیو جریان پیدا کردند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خاک سازمان هواشناسی دبی کشاورزی تغذیه دبی رودخانه بارندگی رودخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۹۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌های فصلی در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای خراسان جنوبی، لطفی افزود: بر اساس خروجی مدل‌های پیش یابی هواشناسی با ادامه فعالیت توده هوای ناپایدار جو استان تا فردا شب علاوه بر وزش باید شدید، گرد خاک و وقوع رگبار و رعد برق، بارش تگرگ، برخورد صاعقه و در ارتفاعات تشکیل مه پیش بینی می‌شود.

وی گفت: با توجه به حجم بارش ها، بعد از بارندگی‌های اخیر وقوع روان، آبگرفتگی معابر عمومی، سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌های فصلی قابل پیش بینی است.

کارشناس هواشناسی افزود: احتمال خسارت به بخش کشاورزی و احتمال خسارت به قنوات و تاسیسات زیربنایی وجود دارد.

لطفی گفت: سردترین ایستگاه زهان با ۱۰ درجه سلسیوس سردترین و دهسلم با ۳۴ درجه سلسیوس گرمترین بوده است.

وی افزود: تغییرات دما در بیرجند بین ۱۳ درجه سلسیوس و ۲۷ درجه سلسیوس بوده است.

دیگر خبرها

  • طغیان رودخانه گلسار بر اثر بارش‌های اخیر + فیلم
  • افزایش ۱۰ درصدی حجم آب سد‌های کردستان
  • سد کوثر گچساران پر شد
  • سد کوثر گچساران سرریز کرد
  • شهروندان در آذربایجان‌غربی در ارتفاعات و مسیر رودخانه‌ها اتراق نکنند
  • حال خوب رودخانه دز پس از بارش‌های اخیر
  • حال خوب رودخانه دز پس از بارش های اخیر
  • (تصاویر) وضعیت رودخانه دز در بارش‌های اخیر
  • بارشهای بهاری جاده های خراسان رضوی را فرا گرفت
  • سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌های فصلی در خراسان جنوبی