Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت نفت ایرنول،  روز پنج شنبه ۹ دی ماه در مراسمی در استان مازندران با حضور رستمی مدیر عامل شستا، اعضای هیات مدیره، جمعی از معاونین و مدیران شستا، بابابایی نماینده مردم شریف ساری و نایب رییس کمیسیون اجتماعی،زارع پور مدیر عامل ایرانول به همراه مدیران این مجموعه، آیین بازگشایی مجدد خط تولید روغن سازی شرکت پگاه رزم آوران با حمایت و مشارکت شرکت نفت ایرانول برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی رستمی در این مراسم با بیان اینکه تمام تلاش مجموعه شستا این است که در حد توان موانعی که بر سر راه تولید وجود دارد را بردارد و فعالیت‌های تولیدی و صنعتی را تسهیل کند، گفت: همزمان با نهم دی ماه که روز بصیرت و میثاق مردم با ولایت است در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت همه‌جانبه و رفع موانع تولید، امروز این مجموعه با مشارکت و حمایت شرکت نفت ایرانول در استان مازندران پس از ۳ سال وقفه شروع بکار کرد.  
مدیرعامل شستا با تاکید بر حفط سیاست کلان شستا در ارزش آفرینی و کسب منافع پایدار برای ذینفعان افزود: ما می‌توانیم با رفع موانع تولید و حمایت از بخش‌های خصوصی، در مسیر توسعه کشور و ایجاد اشتغال پایدار گام‌های موثری برداریم و امروز توانستیم با حمایت و شروع بکار مجدد این خط تولید، قریب به ۲۰۰ فرصت شغلی ایجاد نماییم.
در ادامه این مراسم زارع پور اشکذری مدیر عامل ایرانول گفت: فعالیت این خط تولید از سال ۹۷ تاکنون بدلیل مشکلات و موانع متعدد متوقف شده بود، در سال جاری با پیگیری ها و حمایت های انجام شده توسط شستا و شرکت نفت ایرانول، و رفع موانع موجود از امروز مجددا شروع بکار کرد .
زارع پور در خاتمه خاطر نشان ساخت : امید است در سال تولید، پشتیبانی و مانع زدایی ها، با همکاری و تعامل بیشتر بتوانیم گام های موثرتری در جهت پیشبرد اهداف متعالی در حوزه  اشتغال و رفع موانع تولید برداریم.

منبع: فارس

کلیدواژه: استان مازندران مشارکت نفت رفع موانع شرکت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۹۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند

محمدعلی پورمختار گفت: مطالعه مراکز پژوهشی در زمینه رفع موانع تولید و مشارکت مردم در جهش تولید، نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند.

محمدعلی پورمختار، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایسنا درباره بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران در خصوص شعار سال، اظهار کرد: شعار سال محوری‌ترین موضوع سال است که رهبری آن را براساس واقعیات موجود و شناخت راهبردی که از مسائل کشور دارند، انتخاب می کنند.

وی ادامه داد: همه دولت‌ها درباره لزوم مشارکت مردم در تصمیم گیری‌ها و تولید صحبت کرده و شعار داده‌اند اما در جهت رفع موانع برای مشارکت مردم گام‌های اساسی برداشته نشده است. البته مجلس یازدهم قانون تسهیلات کسب و کار را تصویب کرد، اما این قانون در قالب تسهیل صدور مجوز کسب و کار است و حداکثر ۱۰ درصد موانع را رفع می کند. سایر مشکلات از جمله بیمه، مالیات، تامین سرمایه از سوی بانک‌ها که رهبری هم به آن اشاره داشتند، باقی مانده است. یکی دیگر از مشکلات تولیدکننده، تورم و تغییر قیمت هاست. تولید کننده می گوید قیمت مواد اولیه روز به روز افزایش یافته و توان تصمیم گیری و اجرای تولید را ندارد. کنترل تورم و قیمت‌ها لازمه جهش تولید است. امنیت روانی و واقعی سرمایه گذاری  نیز اهمیت دارد.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید دستگاه های نظارتی و تصمیم گیر، موانع غیرلازم برای تولیدکننده ایجاد کنند، گفت: در مجلس یازدهم اگرچه تسهیلاتی برای تولید ایجاد شده اما محدودیت های غیرلازم هم ایجاد شده است. اگر قرار باشد بخش خصوصی که ارز دولتی یا ترجیحی دریافت نمی کند، با خیال راحت به فکر تولید باشد، نباید درگیر چنین موانعی باشد که به نظر من غیر لازم است.

پورمختار با اشاره به اینکه کمتر برای رفع مشکلات تولید اقدامات اساسی انجام شده است، تصریح کرد: وقتی موانع تولید زیاد باشد، کسی کمتر ترغیب می شود که به سمت تولید برود  و اگر در این جهت حرکت کند، ممکن است به سمت دور زدن موانع برود و فساد از همین محل شکل می گیرد؛ بنابراین رفع موانع تولید اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به نقش مراکز پژوهشی در دستگاه های دولتی، اظهار کرد: برای شناسایی دقیق مشکلات بخش تولید به مطالعه نیاز است البته مطالعه مراکز پژوهشی نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند و دستگاه های اجرایی هم دنبال اجرای این راهکارها باشند. اگر قانون نیاز است، مجلس قانون را وضع کند و اگر آیین نامه و بخشنامه نیاز است، دولت آن را تهیه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • باید برای جهش تولید به رفع موانع پرداخت/ لزوم توجه به موضوع عفاف و حجاب در جامعه
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری