Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد امام جمعه دهدشت گفت: اگر از سرهای ما کوه بسازند یکبار دیگر در تاریخ نخواهند نوشت یکی علی دیگر تنها ماند.

حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر در مراسم بزرگداشت روز ۹ دی در دهدشت با بیان اینکه از تاریخ اسلام ماقبل تاکنون جبهه حق و باطل همیشه وجود داشته اظهار کرد: این بصیرت است که راه انسان‌ها را مشخص می‌کند، یکی می‌شود حمزه سیدالشهداء یکی می‌شود ابی‌لهب، یکی می شود زبیر یکی می‌شود سلمان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی می شود سلیمانی که رهبر معظم انقلاب در نماز برای او گریه می‌کند و هنوز در سخنرانی‌ها از او نام می‌برد. و این هست رمز ولایت‌مداری.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر تصریح کرد: در فتنه ۸۸ خواص رفوزه شدند ایستادگی کردند، برنامه ندادند، روشنگری و هدایت نکردند و مقام معظم رهبری فرمود: خواص بی‌بصیرت رفوزه شدند.

وی با بیان اینکه اگر اهل ولایت نباشی به بیراهه کشیده خواهی شد گفت: ۴۰ میلیون در انتخابات شرکت کردند عزت برای جمهوری اسلامی آفریدند، کسی بلند می شود می‌گوید تقلب شده، از پیش کنفرانس می‌داد ما قبول انتخابات هستیم، آیا شما قانون را نمی‌دانید در روز انتخابات تبلیغات ممنوع است؟ شما همان بی‌بصیرت‌هایی هستید که در اوج جنگ استعفا به امام (ره) تقدیم کردید.

امام جمعه دهدشت بیان کرد: عده‌ای به گمان خود جمهوری اسلامی گرجستان است که پارچه سبز و بنفش ببندند، نخیر آقا، ما زمانی که انقلابمان نوپا بود و کشورها جنگ را بر ما تحمیل کردند با مجاهدت‌های شهدا و رزمندگان، سلیمانی‌ها، نیک‌محمدی‌ها و روستادها یک وجب از این خاک ندادیم، امروز ما اراده کنیم نفت خود را به هر کشوری می‌فروشیم.

وحدانی‌فر عنوان کرد: اگر از سرهای ما کوه بسازند یکبار دیگر در تاریخ نخواهند نوشت یک علی دیگر تنها ماند.

وی با بیان اینکه امروز رویش‌های انقلاب از ریزش‌های انقلاب بیشتر است، گفت: امروز دنیا ناچار است با جمهوری اسلامی مذاکره کند، زمان نوکری و رعیتی تمام شده و تنها راه نجات بصیرت و ولایتمداری است.

به گزارش ایسنا، وحدانی‌فر گفت: آمریکا و ترسوهای داخلی این خیال خام را از سر خود بیرون کنند و بدانند این انقلاب با ایستادگی ملت و هدایت‌های مقام معظم رهبری تا آمدن منجی ادامه دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها كهگيلويه و بويراحمد كهگيلويه دهدشت حماسه 9 دی یکی می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۹۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا در نشست خانه گفتگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیادهای معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

کد خبر 6091165

دیگر خبرها

  • ۴ ویژگی منحصربه‌فرد در کتاب‌های تاریخ شفاهی
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • قرارگاه جهاد تبیین به روشنگری و بصیرت‌افزایی کمک می‌کند
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد