Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید شجاع زیلابی فرماندار کیار در نشست شورای اداری چهارمحال و بختیاری در شلمزار اظهار داشت: احداث جاده و تعریض محور‌های ارتباطی موجود در این شهرستان مهم‌ترین دغدغه مردم کیار است.

او افزود: در تابستان امسال و تنها در یک ماه ۱۳ نفر در جاده شهرکرد به شلمزار و شلمزار به ناغان و ناغان به ایذه، بر اثر تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند که لازم است برای حل این مشکل تدابیر لازم اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

باید برای رفع موانع طرح‌های توسعه‌ای در سریع‌ترین زمان ممکن تلاش شود

زیلابی آمار تردد خودرو‌ها در جاده شهرکرد، شلمزار، ناغان تا ایذه را روزانه بالای ۱۳ هزار دستگاه اعلام و اضافه کرد: اگر چه اعتبارات مناسبی برای حل مشکلات جاده‌ای در این شهرستان اختصاص یافته است، اما انتظار می‌رود توجه بیشتری به این موضوع شود.

او در ادامه خواستار تسریع در اختصاص اعتبار برای تکمیل عملیات اجرایی تونل زره نیز شد.

زیلابی گفت: از مشکلات دیگر این شهرستان می‌توان به پایین بودن اعتبارات تخصیص یافته به ۱۱ طرح پمپاژ آب در اراضی شیب‌دار اشاره کرد به طوری که از مجموع ۱۳ و نیم میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته تاکنون تنها یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تخصیص داده شده است.

او درباره مشکلات پیش آمده در طرح توسعه گردشگری منطقه دوپلان افزود: این طرح حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اما به واسطه قرار گرفتن یک کاروانسرای قدیمی در محور جاده دسترسی و علاقه‌مندی عمومی برای حفظ آثار تاریخی این محدوده، لازم است مسیر جدیدی تعریف شود.

زیلابی مشکل نبود سیستم جمع‌آوری فاضلاب در شهرستان را نیز متذکر شد و اضافه کرد: شرایط جغرافیایی روستا‌ها و شهر‌های این شهرستان در برخی مناطق به‌گونه‌ای است که امکان حفر چاه برای دفع فاضلاب وجود ندارد و آلودگی‌های ناشی از فاضلاب به داخل رودخانه‌های شهرستان راه پیدا کرده و مشکلات بسیاری را از نظر بهداشتی به وجود آورده است.

او در پایان به آلودگی کارخانه خمیرمایه ناغان نیز اشاره کرد و افزود: برای رفع این مشکل نیز باید اقدام موثری صورت گیرد چرا که بخش مهمی از کشاورزی مردم شهرستان تحت تأثیر این آلودگی قرار دارد.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احداث جاده تصادفات رانندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۰۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،جمال فرخ زاده با بیان اینکه از این تعداد کنتور موجود ، ۴۹۵ دستگاه در سال ۱۴۰۲ نصب شده است افزود: نصب کنتورهای هوشمند با اولویت مشترکان پرمصرف و هدف مدیریت این گروه از مشترکان که بیش از ۹۰ درصد مشترکان استان برق مصرف می کنند و همچنین برای مشترکان جدید متقاضی دریافت انشعاب برق در راستای خدمات دهی بیشتر و پرهیز از هزینه دوباره بابت تعویض کنتور در سال های آینده انجام می شود.

وی در راستای سایر اقدامات انجام شده در سال گذشته افزود: اجرای ۶۷۱ پروژه عمرانی برق رسانی با مبلغ ۹۲۱ هزار و ۲۵۵ میلیون ریالی از عمده فعالیت های مدیریت توزیع برق در سال ۱۴۰۲ بوده است.

فرخ زاده به ۱۸ هزار و ۸۰۰ متر تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در دهستان طرود و روستاهای دیزج، دستجرد، سطوه و سرتخت اشاره کرد و افزود: تعویض ۲۷۸ اصله پایه فرسوده با اقدام نصب پایه جدید از جمله اقدامات اصلاح و بیهنه سازی در طرح بهارستان بوده است.

مدیر توزیع برق شهرستان گفت: همچنین به منظور جذب سه هزار و ۲۲۴ مشترک جدید برق در شهرستان شاهرود، افزون بر ۲۶ هزار متر شبکه فشارمتوسط و فشارضعیف هوایی و زمینی در شاهرود احداث شده است و این مهم تعداد مشترکان برق شهرستان را تا پایان سال ۱۴۰۲ به عددی بالغ بر ۱۰۹ هزار مشترک رسانده است.

وی از اقدام جهادی پرسنل در برق شاهرود در راستای اصلاح بیش از ۱۷۳ هزار متر شبکه فشارضعیف و متوسط خبر داد و اضافه کرد: در سال گذشته بیش از ۷۹ هزار متر از شبکه سیم مسی با هدف جلب رضایت مشترکین، کاهش سرقت، تقلیل تلفات و کاهش خاموشی های ناخواسته به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

او به احداث ۱۵ دستگاه ایستگاه هوایی و زمینی توزیع برق در نقاط مختلف شهرستان جهت تغذیه پایدار مشترکین اشاره کرد و افزود: با توجه به افزایش ظرفیت پست های برق به میزان سه هزار و ۵۷۰ کیلوولت آمپر در سال گذشته، مجموع ظرفیت پستهای توزیع برق شهرستان به عددی افزون بر ۱۹۲ مگاولت آمپر رسیده است.

فرخ زاده اظهار داشت: نصب یک دستگاه اتوبوستر در روستای احمدآباد بیارجمند با هدف بهبود پروفیل ولتاژ در منطقه خارتوران بیارجمند، احداث ۳۷ دستگاه پست هوایی و اختصاصی به ظرفیت شش هزار و ۵۰۵ کیلوولت آمپر، اصلاح و بهینه سازی ۱۵ دستگاه پستهوایی موجود و افزایش ظرفیت جهت تامین برق متقاضیان جدید، احداث ۹۳۸ متر شبکه روشنایی معابر بلوار شهید میرحسینی شهرک همت، نصب ۱۶ دستگاه تابلو دیماندی جهت تامین برق مشترکین، تعویض ۶۶ دستگاه تابلو کنترل پذیر، نصب ۱۲۱ دستگاه LMS و ۶۷ دستگاه کنتاکتور جهت کنترل پذیر نمودن اشتراکهای دیماندی، احداث ۸۹۴ متر شبکه فشارضعیف هوایی جهت تامین برق طرح مسکن های ملی بیارجمند، کابل کشی زمینی ۲۰ کیلوولت میدان آزادی به طول ۱۲۰۰ متر و اصلاح و بهینه سازی شبکه فشارضعیف هوایی در روستاهای دیرج و دستجرد از مهمترین اقدامات شاخص صورت گرفته در عرصه خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان شاهرود بوده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901218

دیگر خبرها

  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • عصبانیت سرمربی لیگ برتری؛ از جیب شهر ما ۱۰۰ میلیارد برای خرید پرسپولیس دادند
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است