Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ به دستور استاندار البرز کارگروه راه‌اندازی"سامانه شفافیت و مبارزه با فساد" در استانداری البرز آغاز به کار کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   کرج، نخستین جلسه کارگروه راه‌اندازی "سامانه شفافیت و مبارزه با فساد" در استان البرز به دستور مجتبی عبداللهی، استاندار و با ریاست محمدرضا غلامی، مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که با حضور پژوهشگرانی از اندیشکده سیاست‌گذاری امیرکبیر برگزار شد، مطالبی پیرامون راه‌‌اندازی سامانه‌های الکترونیکی و هوشمند با هدف مبارزه با فساد، تعارض منافع و همچنین شفافیت عملکرد استان مطرح شد.

میزگرد «پیشگیری از فساد در نظام بانکی»، فردا در خبرگزاری تسنیم انهدام شبکه سازمان‌یافته فساد مالی در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد ابوترابی‌فرد: اقتصاد دولتی فسادزاست/نظام بودجه‌ریزی و بانکی باید اصلاح شود

محمدرضا غلامی مدیرکل بازرسی استانداری البرز در این جلسه با تأکید بر گفتمان عدالت‌خواهانه دولت سیزدهم از یک سو و لزوم اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی عملکرد دولت برای جامعه از سوی دیگر بیان کرد: دفتر بازرسی استانداری البرز در دوره جدید بخش مهمی از تمرکز خود را بر این موضوع قرار داده است تا در اسرع وقت با بهره‌گیری از ظرفیت‌های ماشین لرنینگ و راه‌اندازی سامانه‌های هوشمند گزارشگری فساد، درگاه‌هایی برای ارتباط بی واسطه با مردم و فعالان استانی در حوزه مبارزه با فساد اعم از خرد و کلان را در دستور کار خود قرار دهد.

مدیر دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری با اشاره به تجربه کشورهای پیشرفته دنیا در به کارگیری شیوه‌های جدید مبارزه با فساد و به کارگیری ظرفیت‌های ملی و مردمی در این راستا بر این موضوع تأکید کرد که هر چند فساد در کشور ما به صورت سیستماتیک پیش نمی‌رود اما مبارزه با فساد می‌بایست کاملاً سیستماتیک پیش برده شود و  بررسی تجربه‌های جهانی نشان داده است که سامانه‌های گزارشگری فساد باید به گونه‌ای طراحی شود که با کاهش تعداد و دخالت عوامل انسانی درصد خطا و نفوذ در مسیر مبارزه با مفسدان را تا حداکثر ممکن کاهش دهد و به صفر برساند.

غلامی ادامه داد: موضوع عدالت، مبارزه با فساد و امیدآفرینی در جامعه در رابطه با این مسائل، وجه دومی نیز دارد و آن اینکه دولت نیز خود را ملزم به این بداند که گزارش عملکرد و فعالیت‌های خود را به صورت جزئی و شفاف اعم از قراردادها، توافق‌نامه‌ها، پروژه‌های در دست انجام را به صورت آنلاین و به روز به اطلاع مردم به عنوان ولی‌نعمتان واقعی خود برساند. چرا که شفاف سازی، در بنیان خود آورده‌هایی از جنس کاهش فساد را نیز به همراه دارد.

در پایان این جلسه سایر جزئیات مربوط به طراحی و راه‌اندازی "سامانه شفافیت عملکرد و مبارزه با فساد" با تأکید بر بهره‌گیری از تجارب و ظرفیت‌های دانشگاهی در این رابطه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری البرز مبارزه با فساد سامانه شفافیت راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۰۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف درخشان اظهار کرد: عملیات مبارزه با انواع ملخ در مزارع کشاورزی این استان به پنج هزار هکتار خواهد رسید.

وی افزود: از ابتدای عملیات مبارزه تاکنون کل سطح سمپاشی بر علیه انواع ملخ‌های بومی در استان دو هزار و ۱۰۰ هکتار بوده است.

وی اظهار داشت: از اواخر اسفند ماه ۱۰ اکیپ ردیابی و دیدبانی در همه مناطق با سابقه آلودگی فعال شده که با شناسایی کانون‌های آلوده با تراکم قابل مبارزه و پایش مستمر این مناطق، عملیات مبارزه از پوره سن ۲ در مناطق طارم سفلی از ۱۴ فروردین ماه آغاز و تا قبل از بالدار شدن و پراکنده شدن ملخ‌ها و ایجاد خسارت به مزارع و باغات جلوگیری شده است.

وی خاطر نشان کرد: قزوین دارای اماکن دائمی انواع ملخ‌های بومی بویژه ملخ مراکشی در بخش طارم سفلی و انواع ملخ‌های شاخک بلند و بی بال البرز و ایتالیایی و شکم بادمجانی در بخش‌های الموت و مرکزی قزوین و بخش‌هایی از شهرستانهای آبیک و البرز و تاکستان است.

درخشان خاطر نشان ساخت: خوشبختانه بدلیل کنترل به موقع آفت در سال گذشته در هر سه استان گیلان، زنجان و قزوین که دارای مرزهای مشترک و کانون‌های آلوده به ملخ مراکشی هستند که در سال جاری مناطق آلوده کاهش چشمگیری داشته و پیش بینی می‌شود سطح مبارزه با این آفت در بخش طارم سفلی نسبت به سال قبل ۵۰ درصد کاهش یابد.

وی اضافه کرد: در مقابل در بخشهای رجایی دشت و رازمیان و معلم کلایه شاهد افزایش تراکم ملخ‌های شاخک بلند و بی بال البرز هستیم که مبارزه در این مناطق نیز از ۱۵ فروردین شروع شده و تا اوایل خرداد ادامه خواهد داشت.

درخشان یادآور شد: ملخ‌ها به دلیل دارا بودن ویژگی خاص همچون قدرت ازدیاد و جابجایی بالا، پلی فاژ بودن بطوریکه از هر سبزینه ای می‌توانند تغذیه کنند و همچنین شدت تغذیه‌ای بالا به عنوان مهمترین و خطرناک‌ترین آفت محصولات کشاورزی شناخته شده‌اند و جزو آفات عمومی تقسیم بندی می‌شوند که کنترل آن بر عهده دولت است.

به گفته وی؛ در سال گذشته سطح مبارزه با انواع ملخ‌های بومی در استان هشت هزار و ۵۰۰ هکتار بوده است.

کد خبر 6091199

دیگر خبرها

  • تقدیر از خانواده های شهدای فاطمیون در البرز
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری