Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی با زیبایی های طبیعی و با داشتن افزون بر یکهزار و ۸۰۰ اثر، ابنیه و اماکن تاریخی و باستانی ثبت شده در فهرست آثار ملی و همجواری با کشورهای جمهوری آذربایجان، ارمنستان، نخجوان و ترکیه و به عنوان دروازه اروپا قابلیت های فراوانی برای سرمایه گذاری دارد به خصوص پس از حدود ۲سال محدودیت و رفع خطر کرونا گردشگران مترصد سفرهای تفریحی و گردشگری هستند تا از زیر بار روانی دوران منحوس کرونا رهایی یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

با این اوصاف بخش گردشگری آذربایجان شرقی باید آمادگی خود را برای دوران پساکرونا حفظ کند تا از رقابت گردشگری جا نماند و کمی از سنگینی بار کرونا را از دوش خود بردارد، این موضوع مستلزم عملکرد درست و به موقع به همراه سرمایه گذاری های مناسب، منطقی و مداوم است تا جذب گردشگران به استان دچار خلل نشود و آماده پذیرش میهمانان داخلی و خارجی در ایام نوروز به شرط مهار کرونا در استان باشیم.  

البته میراث فرهنگی آذربایجان شرقی طرح های سرمایه گذاری مختلفی را دست اجرا دارد اما اهمیت دادن به سرمایه گذاری های بزرگ که بتواند گردشگران خارجی را به کشور جذب کند به  خصوص اینکه کشور ترکیه بخش بزرگی از درآمد خود را از صنعت گردشگری دارد و آذربایجان شرقی باید از این فرصت برای کشاندن گردشگران برای بازدید از آثار تاریخی و طبیعی استان تدبیر مناسبی بیندیشند تا به خصوص آثاری که در یونسکو ثبت شده حلقه وصل گردشگران برای ورود به تبریز و استان باشد. 

مسجد کبود، بازار مسقف سنتی تبریز به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین بازار ایران و جاده ابریشم قدیم، روستای صخره ای کندوان و جنگل های ارسباران که شهرت جهانی یافته اند و در یونسکو  ثبت شده اند در کنار سایر پازل های گردشگری مثل موزه های ۲۰ گانه تبریز و آذربایجان شرقی می تواند فرصت مغتنمی را برای جذب گردشگران به کشورمان را فراهم کند. 

تصویب هشت طرح سرمایه‌گذاری گردشگری در آذربایجان شرقی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌ شرقی با اشاره به تصویب هشت طرح سرمایه‌گذاری گردشگری در استان، گفت: حجم سرمایه گذاری این طرح ها شامل سه هتل، سه سفره‌خانه سنتی، دو مجتمع گردشگری حدود ۱۶۷ میلیارد تومان است.

احمد حمزه زاده اظهار داشت: طرح‌های مصوب سرمایه‌گذاری استان در شهرستان‌های تبریز، شبستر، ملکان، سراب و اهر بوده و پس از طی مراحل لازم، مراحل اجرایی خود را آغاز خواهند کرد، پس از اتمام پروژه‌های موردنظر برای ۲۹۶ نفر فرصت اشتغال فراهم خواهد شد.

فعالیت ۶ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در شهرستان کلیبر

معاون گردشگری آذربایجان‌ شرقی نیز از فعالیت ۶ پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در شهرستان کلیبر خبر داد.

علیرضا بایرام زاده گفت: با توجه به جایگاه ویژه شهرستان کلیبر و منطقه ارسباران در حوزه گردشگری استان، توسعه و تسهیل اجرای پروژه‌های زیرساختی در این منطقه همواره در اولویت کاری این اداره‌کل قرار گرفته است.

معاون گردشگری آذربایجان‌ شرقی گفت: این ۶ پروژه شامل ۲ مجتمع خدماتی رفاهی، ۲ اقامتگاه بومگردی، یک مجتمع گردشگری و یک واحد پذیرایی بین‌راهی با حجم سرمایه‌گذاری بالغ‌بر ۵۹ میلیارد تومان است.

بایرام زاده اظهار داشت: با اتمام این پروژه‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در شهرستان کلیبر برای ۵۷ نفر به‌صورت مستقیم فرصت شغلی فراهم خواهد شد.

یک هزار و ۱۷۱ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های گردشگری بستان‌آباد

معاون گردشگری آذربایجان‌ شرقی همچنین به فعالیت هشت پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری در شهرستان بستان‌آباد اشاره کرد و گفت: در سال جاری هشت پروژه شامل ۲ مجتمع خدماتی رفاهی، چهار مجتمع گردشگری و ۲ اقامتگاه بومگردی با حجم سرمایه‌گذاری یک هزار و ۱۷۱ میلیارد تومان در این شهرستان در حال اجراست.

بایرام زاده گفت: به دنبال تداوم توسعه و تسهیل سرمایه‌گذاری گردشگری در سطح استان، به‌خصوص در شهرستان‌های که در محورهای اصلی گردشگری آذربایجان شرقی قرارگرفته‌اند، بستان‌آباد از جمله شهرستان‌های دارای ظرفیت لازم برای سرمایه‌گذاری است که در سال‌های اخیر موردتوجه سرمایه‌گذاران گردشگری قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: با اتمام هشت پروژه سرمایه‌گذاری گردشگری مذکور در شهرستان بستان‌آباد برای ۳۷۹ نفر به‌صورت مستقیم فرصت اشتغال فراهم خواهد شد.

افتتاح طرح سیاحتی مجتمع گردشگری تبریز- آذرشهر

معاون گردشگری آذربایجان شرقی از افتتاح طرح سیاحتی به مساحت ۱۵۰۰ مترمربع در یک مجتمع گردشگری در مسیر تبریز- آذرشهر خبر داد.

بایرام زاده با تاکید به ایجاد فضاهای سرگرم‌کننده مطابق با سلیقه گردشگران، ادامه داد: مجتمع گردشگری اوبا از جمله مجتمع‌های بزرگ و فعال در محور گردشگری تبریز-آذرشهر است که در راستای جذب و فراهم‌سازی مکانی با آرامش برای گردشگران، موفق به افتتاح شعبه دیگری از کافه‌های سراسری خود در تبریز شد.

وی اظهار داشت: توجه به علایق و سلیقه گردشگران و امکان‌سنجی برای ایجاد مکان‌هایی جدید در واحدهای فعال گردشگری همچون واحدهای اقامتی، پذیرایی و مجتمع‌های گردشگری، رویکردی جدید در حوزه گردشگری است که علاوه بر رونق بخشی به چرخه فعالیت این حوزه، موجب فراهم‌سازی اماکن مفرح برای جوانان و گردشگران خواهد شد.

به گزارش ایرنا، جایگاه صنعت گردشگری آذربایجان شرقی با توجه به ظرفیت‌های بی‌نظیر در بخش‌های میراث تاریخی، گردشگری، طبیعی و صنایع دستی در کشور ممتاز بوده ولی بار کرونا بر دوش این بخش سنگینی می‌کند به این ترتیب باید مسوولان آماده جذب گردشگر در دوران پسا کرونا باشند. 

برچسب‌ها کرونا گردشگری آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا گردشگری آذربایجان شرقی کرونا گردشگری آذربایجان شرقی سرمایه گذاری گردشگری در شهرستان پروژه سرمایه گذاری گردشگری معاون گردشگری آذربایجان گردشگری آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی مجتمع گردشگری میلیارد تومان شهرستان کلیبر بایرام زاده بستان آباد خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۰۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر

محمد آئینی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است گفت: طبق سند ستاد بازآفرینی، دستگاه‌های اداری موظف هستند یک سوم اعتبارات و طرح‌های تملک دارایی سرمایه سهم ادارات را برای نوسازی و بازسازی محلات با بافت فرسوده اختصاص دهند که در این راستا بیشتر معابر محله‌های ده گانه محروم و کم برخوردار آسفالت ریزی گردید و امیدواریم امسال نیز شاهد آسفالت همه معابر در مناطق ۱۰ گانه این شهرستان باشیم.

وی در سفر یک روزه به شهرستان اهر و شرکت در مراسم افتتاح معابر شهری بافت فرسوده به طول ۲۱ کیلومتر این شهرستان افزود:سال گذشته با صدور ۹۰ هزار پروانه بافت فرسوده در بحث بازسازی و نوسازی مساکن فرسوده، تاکنون در مجموع ۲۶۳ هزار پروانه واحد بافت فرسوده در کشور صادر شده است که رکورد ۳۰ ساله را شکسته‌ایم و امیدواریم امسال با کمک مردم این رقم به ۴۰۰ هزار پروانه افزایش یابد

وی در ادامه به تخصیص اعتبارات، تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی برای نوسازی و بازسازی بافت مساکن فرسوده اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم موضوع نوسازی مساکن را در اختیار مردم گذاشت و سعی گردید با مشارکت مردم، اعطای تشویقی‌ها، تسهیلات بانکی و ... زمینه را برای شرکت مردم در نوسازی مساکن فرسوده مهیا سازیم که امیدواریم این مشارکت در منطقه ارسباران و شهرستان اهر که مشکل مساکن فرسوده دارند بیشتر تحقق یابد. 

معاون وزیر راه و شهرسازی به اشاره به اینکه کار‌های زیادی در زمینه بازسازی و نوسازی بافت فرسوده در منطقه ارسباران و شهرستان اهر انجام شده است گفت: متاسفانه آمار ساخت و ساز‌ها نسبت در این شهرستان و منطقه ارسباران پایین می‌باشد و امیدواریم به این امر اهتمام ویژه‌ای صورت پذیرد.

آئینی همچنین از اختصاص سهم ۸۰ درصدی مشابه وام نهضت ملی برای نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق تاریخی خبر داد و افزود: در این راستا ۸۴ هکتار از بافت‌های فرسوده مناطق تاریخی شهر اهر نیز تحت پوشش این وام قرار می‌گیرد و نیازمند است که شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهر نسبت به این موضوع با جدیدت تمام ورود کنند تا تجربه زلزله ارسباران را شاهد نباشیم.

وی در ادامه به برخی تسهیلات بانکی، تخفیف‌های عوارض ساخت و ساز، وام‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده نیز اشاره کرد و گفت: در روز شوراها، هدیه شهرداری و شورای اسلامی شهر اهر اهدای پروانه با تخفیف ۱۰۰ درصدی در عرض ۲ هفته برای نوسازی واحد‌های فرسوده می‌باشد و در خصوص تسهیلات بانکی نیز۹۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه ۳ ساله با کارمزد کم برای متقاضیان نوسازی بافت فرسوده اعطا خواهد شد.

گفتنی است با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی در اهر، شش هزارمین واحد مسکن روستایی بصورت نمادین در روستای خونیق افتتاح شد.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: سال گذشته بیش از ۱۲۰ کیلومتر مربع آسفالت ریزی در شهرستان اهر با اعتبار ۲۹ میلیارد تومان انجام گردید که نسبت به چندین سال قبل بی سابقه بود. 

احمد محرم زاده با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی شهرستان اهر گفت: اهر دارای علما، دانشمندان، نخبگان و فرهیختگان زیادی بود که سهم بزرگی در توسعه و پیشرفت فرهنگی و ... این شهرستان، منطقه ارسباران و حتی کشور داشتند و از این رو برای توسعه و پیشرفت این شهرستان باید توجه ویژه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • پیش‌بینی بارش رگبار پراکنده باران در آذربایجان‌ شرقی
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • سال گذشته ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد افزایش یافت