Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، احسان خاندوزی در ‌نشستی با اساتید و پژوهشگران اقتصاد اسلامی قم که بعد از ظهر امروز در تالار اندیشه دانشگاه قم برگزار شد، با تاکید بر اینکه برای رفع مشکلات نیازمند مشارکت همگان به ویژه اساتید حوزه و دانشگاه هستیم، تصریح کرد: صرف بیان مشکلات نمی‌تواند مشکلی را رفع کند برای رفع مشکل باید وارد میدان شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه دولت از پیشنهادات سازنده استقبال می‌کند، گفت: ما در حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی دولت به دنبال بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی کشور در حوزه اقتصاد هستیم.

وزیر اقتصاد اصلاح ساختارهای نامناسب برخی از سازمان‌ها را نیازمند زمان دانست و گفت: شکایت‌های مردم از وضعیت موجود به حق است اما ما درحال تلاش هستیم تا مشکلات را رفع کنیم و این تلاش در خروجی چهار ماه اخیر در آمارهای اقتصادی قابل مشاهده است. 

وی با بیان اینکه نتایج اقدامات اقتصادی دولت در ماه‌های آینده مشخص می‌شود، گفت: بخش قابل توجهی از اقتصاد ایران در حالت انتظار و انفعال بوده است که ما به دنبال فعال‌سازی این بخش هستیم.

خاندوزی از نزدیک شدن حرکت نقطه‌ای قیمت‌ها به ثبات یاد کرد و گفت: امیدواریم در بودجه سال آینده با تصمیم‌هایی که گرفته شده است بتوانیم مشکل کسری بودجه را رفع کنیم.

وی با تاکید بر اینکه این تعبیر که دولت نسبت به برخی از مفاهیم اقتصادی بی‌توجه است نادرست است، گفت: سیاست‌های ارزی موجود دست ما را در برخی از حوزه‌های تصمیم‌گیری بسته است اما برای رفع مشکلات از هیچ تصمیم و اقدامی دریغ نخواهیم کرد.

انتهای پیام/۷۸۰۲۳

منبع: فارس

کلیدواژه: اقتصاد ایران اقتصاد قم احسان خاندوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۲۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری

 آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری،رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عصر امروز دوشنبه در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور اظهار داشت: تحریم‌ها عاملی شد تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم.

وی گفت: البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» پرداخت، بیان داشت: پس از این عملیات نگاه کشور‌ها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند، حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعد از این موفقیت به خود آمدند.

حسینی بوشهری افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آنها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امید‌های آینده حوزه هستند؛ اما به خاطر مشکلات اقتصادی کشور، طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند، باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

در ابتدای این جلسه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور، با تشریح جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا ابراز داشت: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده از آن را داشت.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت، بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود و غرب از این محصول برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد؛ اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

وی با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی خاطر نشان کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود